Месечен хороскоп за Ноември 2012 г.

октомври 30 | , ,

Овен

Ще се чувствате притиснати, както поради финансови причини, така и заради проблеми с обкръжението ви. Пазете се от бивши съпрузи, приятели или партньори, които може да станат ваши врагове. Високо самочувствие и стремеж към независимост и абсолютна свобода, най-вече финансова, характеризират периода. Понякога липсата на обективност и самокритика може да забавят постигането на желаните резултати.

Телец

Ще вземате правилни решения през този месец. Сериозното ви и съзнателно отношение ще ви осигури издигане в обществото, макар и бавно. Вашата честност и почтеност ще бъдат оценени от приятелите ви. Ще бъдете източник на вдъхновение за много хора. Ще ви хрумнат идеи за създаване на проекти, които да са от полза за заобикалящата ви среда. Добър период за ремонт на дома или офиса.

Близнаци

Ще се отдадете на духовността и мистицизма през този период. Ще сте спокойни и ще успеете да финализирате проектите си. Ще вдъхвате доверие, както в бизнес средите, така и в личните ви взаимоотношения. Ще сте способни да контролирате и работата си и семейните дела. Ще се забавлявате и ще създавате хармония околко себе си. Приятел ще се нуждае от вас и вие веднага ще се отзовете.

Рак

Ще се чувствате страхотно, ще бъдете щедри и оптимистично настроени. Ще сте загрижени за благополучието на всички около вас и ще искате да защитите хората, които обичате. Почти без никакво усилие ще привличате благоприятни обстоятелства и ресурси. Ще сте търсен и желан партньор, както в бизнеса, така и в личните взаимоотношения. Жените ще ви донесат успех в начинанията.

Лъв

Периодът ще се характеризира с изблик на енергия и ентусиазъм. Ще реализирате целите си единствено благодарение на собствените си усилия. Ще проведете интересни разговори. Прекаленото безразсъдство и пренебрегване на опасностите е крайно неразумно.

Дева

През този месец съществува вероятност да се появят отново проблеми от миналото. Кавги, които сте мислели за приключени, отново ще ви напомнят за себе си. Във взаимоотношенията си избягвайте да правите неуместни сравнения, това няма да бъде прието добре от отсрещната страна. Семейно събиране ще остави у вас неприятно чувство.

Везни

Ще бъдете изпълнени с любов към живота и вяра в собствените ви възможности. Ще имате успех във всичко свързано с юридически процедури. Напредък и личностно развитие. През този месец ще сте изключително снизходителни, но не позволявайте на хората да злоупотребяват с вашата толерантност.

Скорпион

Ще се чувствате неудовлетворени от живота през този период. С магнетизма си ще завладеете въображението на другите, но самодоволството ви може да ви доведе до депресии, желание за бягство от действителността, недоволство, психологическа зависимост и отдаване на пороци като алкохолизъм.

Стрелец

През този месец са вероятни конфликти в дома. Опитайте се да не реагирате емоционално на проблемите, вместо това анализирайте причините за поведението си.Във взаимоотношенията с майка ви или други роднини от женски пол може да има напрежение и разногласия. Не очаквайте семейството ви да одобри плановете ви. Вероятни здравословни проблеми, причинени от емоционален дисбаланс. Погрижете се за нервите си и се хранете правилно.

Козирог

Ще сте изпълнени с носталгия и ще бъдете изцяло завладяни от спомените от миналото. Ще ви липсва времето, когато сте имали влияние и власт. В някои случаи е възможно да се появят отново и стари конфликти. Опитайте се да гледате напред, защото ви очаква хубаво бъдеще.

Водолей

Здравето ви ще се подобри през този месец. Ще придобиете голямо влияние в работата и в обществения живот. Време е да постигнете нови цели и да надминете себе си. Ще получите ценна информация или неочаквани възнаграждения. Приятел ще ви покани на парти, което дълго ще помните.

Риби

Опасността ще ви привлича. Не се занимавайте със спорт. Ще ви привличат хора с авантюристичен дух или опасни ситуации. Внимавайте да не се отдадете на вредни и саморазрушителни навици. Лесно се поддавате на влияние и тази тенденция ще е особено силно изразена през този месец. Пазете се от негативно настроени хора. Погрижете се за здравето си – вероятни са проблеми с хронични заболявания.

 

Източник: www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top