Месечен хороскоп за Ноември 2011 г.

ноември 1 | ,

Овен

През този период ще имате добри идеи, но няма да можете да ги представите подобаващо. За да избегнете недоразумения, бъдете открити и честни. В работата се опитайте да обърнете ситуацията във Ваша полза. Само внимавайте да не пренебрегнете другите си потребности. Не се вманиачавайте да следвате всички препоръки, които Ви дават, пазете се от претоварване.

Телец

Умората ще забави малко повече реакциите Ви. Имате нужда да прекарате малко време навън и да помислите над това какво искате и от какво имате необходимост. В работата трябва да се съсредоточите върху решаването на проблем. Оказва се, че някой се опитва да Ви спъне, и ще направи всичко възможно, за да го направи. Опитайте се да не бъдете твърде активни, за да не почувствате преумора.

Близнаци

През този месец ще бъдете раздразнителни и докачливи, така че помислете преди да кажете нещо. Не се затваряйте в себе си, бъдете възможно най-откровени и открити. Партнъора Ви ще прояви разбиране. В работата ще се нуждаете от много търпение, за да се справите със завистлив колега, който ще заговорничи срещу Вас, за да Ви злепостави. Ще се почуствате отпаднали, може би това е началото на грип.

Рак

В любовта, връзката Ви ще се затвърди и ще продължите напред благодарение на Вашите усилия. Ще си направите важни планове, които ще променят бъдещето Ви. В работата, омразата Ви към колега ще Ви направи раздразнителни. Не си го изкарвайте на хората около Вас. През този период внимавайте какво ядете и не бъдете лакоми.

Лъв

Недоразумение ще Ви накара да се замислите за отминали събития, които бяхте забравили. Помислете отново и преценете ситуацията. В професионалната сфера, ще постигнете резултатите, които очаквахте и ще бъдете възнаградени за упоритата работа. Това ще Ви направи по-уверени в собствените си способности. Възможно е да се почувствате зле, което вероятно ще се дължи на храна, която сте консумирали.

Дева

Ще се опитате да се сближите с някой, който Ви кара да се чувствате сигурни. Ще предпочетете компанията на добри приятели, благодарение на това ще избегнете възможни спорове с половинката си. В работата, ще имате възможност да осъществите страхотно пътуване, което ще Ви осигури напредък в кариерата. Ще се чувствате изтощени и ще Ви липсва енергия, но ще намерите начин да се възстановите.

Везни

Ще бъдете изморени и психически изтощени. Включвайте повече партнъора си в събития, които засягат и двамата. В работата ще разберете, че някой се опитва да Ви злепостави и ще се опитате да го разобличите. Преди да го направите, обаче, се уверете, че сте прави. Тялото Ви се нуждае от почивка, дайте му я.

Скорпион

Ще мислите само за себе си, забравяйки за другите около Вас. Партнъора Ви ще бъде недоволен от дистанцираното Ви поведение. В професионалната сфера, ще получите желаните резултати като действате с малки стъпки. Избягвайте да доверявате плановете си на другите. За да си възвърнете добрата форма плувайте или започнете някакъв спорт.

Стрелец

Няма да се хвалите и да бъдете горделиви, дори когато постигнете достойни за похвала неща. Включвайте повече партнъора си в плановете за бъдещето ви заедно. В работата, ще се справите отлично с поставена задача, ще бъдете похвалени и възнаградени за това. Опитайте се това да не Ви повлияе и покажете колко сте постоянни. Релаксирайте, като използвате валериан или запарен глог.

Козирог

През този месец ще срещнете стар приятел, който се е променил доста. Ще Ви бъде много трудно да избирате между двама патнъори. В професионалната сфера, ще трябва да промените отношението си към колегите или рискувате да си създадете врагове, които по-късно ще елиминирате доста трудно. Възможни са проблеми с кожата, дължащи се на еднообразно меню.

Водолей

През този месец ще виждате само положителната страна на нещата и ще се чувствате по-спокойни. Опитайте се да посветите повече време на партнъора си или ще бъдете обвинени, че не го правите. В професионалната сфера, ще получите страхотно предложение за добре платена работа, се го приемайте веднага, обмислете го добре. Опитайте се да следите какво ядете или рискувате да качите излишни килограми.

Риби

През този месец ще си избирате приятели с общи интереси. Ще можете да изразявате себе си открито. В работата, оригиналните Ви идеи ще Ви донесат отлични резултати. Внимавайте за скрити проблеми и преценете внимателно плюсовете и минусите. През този период ще чувствате безпокойство, причинено от стреса в ежедневието Ви.

Източник: www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top