Месечен хороскоп за м.Октомври 2009

октомври 1 | ,

calendarОвен

Стари проблеми и недовършени задачи ще се върнат в ежедневието ви с по-голяма настоятелност и категорична необходимост за тяхното пълно разрешаване. Едва ли бихте могли да отложите нещо, нито пък да махнете просто с ръка
Радостни събития в живота на приятели и съседи ще ви ангажират някои от вечерите, както и ще възникне необходимост от избор на подходящ и оригинален подарък
Възможна продажба на вещи, от които да спечелите малки допълнителни пари
Ще имате големи надежди около децата си. Някои от вас ще са в очакване на раждането на дете, други ще имат лични празници, а трети ще се радват на успехите на дете в дадена област, където ще изпъкнат неговите талант и способности
Флирт в службата или по линия на служебните контакти вещае октомври дамите Овен. За всяка една от вас нещата ще са индивидуални и ще са свързани понякога с малка авантюра, а в някои случаи може да става дума за нещо по-сериозно.
Силен финансов месец, увеличение на доходите в дома ви благодарение на вашата собствена работа, на работата на партньора ви или на другите ви близки хора, с които живеете заедно
Октомври носи известни опасности свързани с пътуване, особено когато ползвате личния си автомобил. На пътя няма място за показване на по-по-най… Бъдете внимателни и изисквайте предпазливост и спазване на правилата и от човека, който е зад волана, ако това не сте вие.

Телец

Не ви е весело напоследък, а и новините с нищо положително не ви зареждат. Не, че има място за някакви силни тревоги или паника, но все има нещо, което ви дразни, нервира, защото нещата са далеч от вашите очаквания…
Младите дами може да имат много успещен месец. Важно е сега да сте предпазливи в това на кого и за какво разчитате, да внимавате както с даването на обещания, така и с тези, които ви дават на вас. Преценявайте хората около себе си с ума си, не със сърцето…
Семейни събирания по неочаквани поводи свързани с лични успехи, с гости от път или други хубави събития, които сега трудно могат да бъдат предвидени
Младите мъже от знака са във важен период от живота си. Време на промени и решения, но е важно какви хора имате до себе си. От това зависи успеха ви, както и това може да бъде причина за провала ви.
Неприятни новини около здравословното състояние на мъж, когото познавате. Дребни наглед оплаквания ще се окажат по-сериозен проблем, а лечението много по-продължително от очакваното.
Изненади около реализация на стари ваши планове, мечти или очаквания, които сте били отписали от живота си. Понякога нещата се случват по ирония на съдбата…

Близнаци

Неочаквани събития ще ви извадят от летаргията или песимизма, които са ви обзели напоследък. В живота ви ще се появят нови реални цели, планове, събития, които ще върнат нормалните за вас динамика и ентусиазъм
Ще очаквате важни новини, които трябва да дойдат от децата ви или да имат връзка с деца: ваши собствени или на ваши близки роднини.
Уреждане на документи свързани с деца.
Парите в някаква степен ще си останат проблем за вас поради големите разходи и плащания, които ще имате. Това ще е доста изнервящо за вас и понякога ще бъде причина за конфликти с различни хора.
Жените Близнаци ще мислят семейството си и нещата, които могат да се направят за да бъде живота ви по-ведър и по-осигурен.
Възможно е предложение за брак при несемейните Близнаци или годеж, сватба в семейството.
Срещи и контакти с хора отблизо и далеч, от които ще зависи едно бъдещо подобрение на доходите ви, развитието на професионалните ви позиции и реализацията във важни за вас проекти.
През този месец ще имате шансове да постигнете неочаквани и значителни финансови успехи. Всичко ще зависи от адекватните ви действия в моменти, когато ще трябва да се вземат бързи решения. Понякога слушайте импулсите и интуицията си, няма да има нищо случайно в тях.

Рак

Вашето здраве или здравето на близък човек ще носи грижи през октомври. От леко неразположение нещата ще прерастнат в по-сериозен проблем поради несериозното отношение в началото и липсата на навременна лекарска помощ.
Младите дами Рак ще преживеят разочарования свързани с хора, които са смятали за приятели. Не вски умее да пази тайна и не всеки е готов да ви бъде в помощ, когато вие самите имате нужда. Един нов житейски урок, който ще ви се наложи да усвоите…
Неприятности свързани с пътуване, които могат да провалят или забавят първоначалните ви планове. Не бъдете разсеяни, когато тръгвате на път както по отношение на багажа си и документите си, така и по отношение на превозното средство, което ще използвате.
Младите мъже Рак ще имат нови и благоприятни възможности в професионален план или в учението си. Добри резултати, нови предложения или по-добри доходи и др.
Мъжете над 35 години може да преживеят интересни мигове в романтичен план с брачния си партньор или с нова връзка започнала с неочаквано запознанство и др.
Неблагоприятно развитие може да имат някои имуществени дела, особено когато става дума за съдебни дела по имотни въпроси, покупко – продажби, изплащане на ипотеки и кредити и др…

Лъв

Успехи за дома си могат да очакват младите мъже Лъв. Дали те ще бъдат свързани с нов дом или нови придобивки в дома, за всеки нещата ще бъдат индивидуални, но важното е, че ще има повод за радост.
Неочакван проблем свързан с пари, с тяхната загуба на обществено място или кражба, с непредвидено плащане в кратък срок или друг трудно предвидим проблем, който ще донесе и много конфликти след себе си.
Притеснения около имот или имущество, което е настрани от вас. Те могат да бъдат свързани с грижи по него или с липсата на достатъчно време и средства от ваша страна, с някаква авария, която ще трябва да се оправи в кратък срок и др.
В личен план ще се радвате на хармония в отношенията си, ще постигнете взаимно съгласие по важни въпроси касаещи семейните или личните ви отношения. Ще планирате събития за близкото си бъдеще, тъй като те ще се нуждаят от по-добра подготовка или заделяне на средства.
Пътуване по работа, което ще ви коства разходи на средства или ще ви донесе приходи. Възможно е предложение свързано с работа с пътуване или с преместване в друг град, държава.
Мъжете над 35 години ще имат големи шансове за успехи благодарение на връзките си, на професионалните си и лични контакти, на новите си запознанства и най-вече на голяма доза късмет.

Дева

Месец на любов и на романтични вълнения за дамите Дева. Дали ще преживеете желаното от вас развитие на създадена вече връзка или ще се радвате на едно ново приятелство, за всеки ще е различно. Но любов ще има….И хубави моменти в нея също…
Развитие на плановете ви в личен и професионален план. Стабилизиране и обнадеждаване за предстоящ успех.
Благоприятно приключване на съдебни дела.
Време на промени към по-добро.
Неочакваните неприятности могат да дойдат от страна на нови хора в обкръжението ви. Хора, които не сте имали възможност да опознаете добре или на които сте прибързали да се доверите поради някаква необходимост.
Стара кражба или провал ще ви напомнят за себе си с новата информация, която ще получите по случая. Това ще ви накара да се замислите за някои неща и да си направите съответните изводи.
Внимание обърнете на порасналите си вече деца. Има неща, за които не смеят или не искат да говорят с вас, а тези тайни могат да повлекат сериозни проблеми за в бъдеще.
Неприятна вест свързана с роднина, който най-вероятно живее настрани от вас.
Новини или предложения от страна на приятели, които много ще ви зарадват, тъй като са свързани и с един бъдещ ваш успех..

Везни

Октомври се очертава като силен месец за мъжете над 35 години. Ще мислите и ще действате и ще успявате. Шансовете са на ваша страна и вие няма да ги пропуснете.
Очаквайте приятни изненади от приятели от път. Дали ще ви пишат след дълго прекъсване или ще ви се обадят по телефона, дали ще ви дадат важна информация или ще ви отправят предложение, покана. За всички ще е различно, но ще носи раздвижване и нови емоции.
Радост ще ви донесат работата или учението. Успехи, придобивки, нови възможности, по-добри позиции или по-добри доходи. Поводи за радост ще има.
Възможна придобивка на лизинг или чрез кредит.
Жестове на внимание от страна на любими хора, които ще имат материално или финансово измерение.
За някои свободни представители на знака нова връзка с партньор със завидно материално и обществено положение.
Промяна в дома, нов дом, продажба на собственост или прехвърляне на права върху такова. Уреждане на наследствени и имуществени дела.
Младите мъже Везни ще се сблъскат с някои неприятности породени от прояви на ревност, неразбиране, егоизъм и др. Избягвайте конфликтите, защото ще бъдат казани думи, за които после ще съжелявате.

Скорпион

Неочаквани събития ще натъжават младите дами Скорпион предизвиквайки сълзи от тъга или съжаление за нещо. Ще сте много емоционални и сантиментални, което ще влияе на психическото ви състояние през този месец.
Новини свързани със здравословните проблеми на човек, когото познавате и който ще трябва да се подложи на сериозно или оперативно лечение.
За някои родители Скорпион раздяла с дете, която ще е свързана с нов старт в живота му. Учение в друг град или държава, създаване на собствено семейство далеч от собствения дом, работа и др. Каквато и да е причината добре е да се знае, че това е късмета на детето ви и неговия собствен житейски път.
Ще имате срещи с хора, които ще ви обещават много примамливи неща свързани с работа или печалба на пари, но моят съвет е да не се подмамвате по красивата опаковка на това, което ви се предлага.
Дамите над 35 години ще имат достатъчно семейни грижи и проблеми. Ще ви остава малко време за почивка и за малките удоволствия, които обичате да си доставяте понякога.
Много разходи и различни плащания ще имате през този месец, което на моменти ще е доста натоварващо и притесняващо. Правете си предваритено сметка на всичко за да не изпадате в затруднения.

Стрелец

Октомври ще бъде запомнен с някои неочаквани парични постъпления в дома ви, които в някои случаи могат да дойдат от път, да имат връзка с хора от други населени места или с продажба на движимо имущество
Ще се опитате да свършите много работа през този месец, но и много работа ще се наложи да изоставите или да се откажете от нея за по-благоприятни времена. Не се натоварвайте с неща, които не са ви по силите
Конфликти в дома ви, на които по-късно ще се смеете защото прибързано някой, разбрал неразбрал е вдигнал скандал за неща, които всъщност са напълно противоположни на това, за което се вдига шум.
Новини свързани с кражба в дома на хора, които познавате: роднини, приятели, съседи.
Събития, заради които ще се наложи да се откажете от някoи свои планове за тази година
Неприятна вест около здравето на приятели, съседи или колеги. Трудно ще може да помогнете с каквото и да било, но в такъв момент и моралната подкрепа е важна
Младите мъже Стрелец ще имат месец на важни промени, на ново начало или силен старт в живота, който не бива да бъде пропиляван от ленност или липса на амбиция и чувство за отговорност.

Козирог

Очаква ви динамичен месец на срещи и събирания, на контакти със стари приятели и много нови запознанства. Няма да скучаете, но и не си позволявайте да пилеете времето си с ненужни за вас неща.
Внимание през този месец ще изиска покупката на вещи независимо от тяхната стойност. Внимателно следете за качество, гаранция, както и дали не давате твърде много пари за нещо, което можете да намерите на друго място на по-добра цена.
Неприятности могат да възникнат заради неподходящите приятелства на децата ви, което ще доведе до сблъсък на поколения и виждания по различни въпроси. Бъдете тактични ако наистина смятате, че сте прави в преценката си иначе, ще предизвикате обратен ефект.
Октомври ще е много по-силен и успешен за представителите над знака над 35 – 40 години, които може би и заради натрупания житейски опит ще преценяват по правилно всяка ситуация и ще използват рационално всяка нова възможност за лична реализация.
Флирт в службата или по линия на професионалните ви (учебни) контакти, което може да е много силно като чувство и ако не сте свободни да предизвикате силни житейски бури не само във вашия собствен дом. Внимавайте с тези неща…
Семейните дами Козирог ще усещат някакво неудовлетворение в брачния си живот, но търсенето на вина само у партньора ви ще бъде тотална грешка. Опитайте се да внесете живинка във вашите отношения, които са важни, особено ако имате и деца.

Водолей

Очаква ви силен финансов и материален месец, с добри доходи и печалби, придобивки или нова собственост и др. Ще получите това, което ви се полага по заслуги и по право.
Дамите над 35 години ще имат много контакти с различни хора, по работа, по семейни дела, съседски отношения и др. Ще научите много нови и полезни неща, които скоро ще приложите на практика в собствения си живот.
Мъжете до 35 години ще получат интересна информация или предложения, които ще споделят с близките си хора и ще поискат от тях съвет за бъдещите си действия и решения.
Разбира се, няма как всичко да бъде идеално през този месец. Ще има и облачни дни на застой, закъснения в делата ви, емоционални неразположения или съмнения за едно или друго. Пазете се преди всичко от кражба и добре пазете дома си и вещите си на обществено място.
Успехи и радостни моменти ще има около децата ви независимо от тяхната възраст. Не са изключени и новини свързани с раждане на дете или предстоящо майчинство на близка приятелка/жена.
Конфликти и проблеми могат да възникнат около получаването на пари от работа, по договор, от банка, от връщането на заем, който сте дали и др. подобни ситуации.

Риби

През октомври вероятно мнозина от вас ще изпратят близък човек на път. Дали ще е за няколко дни, дали ще е за по-дълго, при всеки ще е различно. Но ще има притеснения, ще има някаква подготовка и лeко напрежение. <бр> Здравословни неразположения, които ще ви накарат да потърсите лекарска консултация. И макар нещата да не са сериозни, нека всеки сам се погрижи за себе си добре. Дори да се наложи престой в болница, не се плашете.
Успехи в професионален план и преминаване през кратка междуличностна криза, но с благоприятен за вас край.
Внимание около вашите приятели и познати. Някой прави твърде нелоялни коментари за вас и за вашия живот и то на най-неподходящото затова място или пред най-неподходящите за това хора. Пазете се от такива „приятели“
Неочаквани шансове за нещо ново, което може да има връзка с материална придобивка, с предложение за нова работа, с признание за лична творба, талант, изява, бизнес проект и др.
Мъжете над 35 години ще са настроени романтично, ще искат повече време за лични забавления, да бъдат забелязвани и оценявани от хора, които ги обичат. Не са изключени кратки или по-дълги любовни авантюри.
Младите дами Риби ще се наложи да приемат един отказ, който ще получат в личен или професионален план. Не приемайте нещата като провал и не бъдете капризни. Не винаги живота ни дава, което искаме…a винаги си има основателна причина за това.

Източник: velida.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top