Месечен хороскоп за м.Ноември 2009г.

октомври 29 | ,

Остават два месеца до края на годината, но през ноември за всички знаци от зодиака се очертават ключови събития, които определят не само тенденциите до финала на 2009-а, но и за задаващата се противоречива година на Белия Тигър. Всяка от зодиите има в хороскопа си за ноември интересни и съдбовни шансове. За всички има и един общ белег – намалява финансовият натиск.

oven3ОВЕН

Емоционалното състояние на Овните през ноември предизвиква опасения. Околните забелязват отчетливите нотки на нервозност, които не дават на представителите на този знак да се задържат и за няколко минути на едно място.

Нищо обаче не може да се направи по въпроса – вие отдавна отлагате и криете зад красива усмивка проблеми, за които не искате никой да знае. Но така или иначе, шило в торба не стои. Настъпва период на преобразования, активизация и обостряне на процеси, в които Овните не играят второстепенна роля. Така че сега силите няма да ви стигнат да държите в себе си това, което от доста време лежи като тежък товар на сърцето ви.

С други думи, ноември е време, когато Овните могат успешно за себе си да се избавят от ненужния багаж, който препятства придвижването ви. Трябва обаче да се откажете и от склонността си непрекъснато да цепите разпалки и да подклаждате остатъците от миналото, което и сами знаете, че не може да се възкреси.

Постарайте се ясно да погледнете навътре в себе си – там, в дълбините има сила, която може да изведе представителите на този знак към светлината, която ще осмисли живота ви. Не бива да отпускате безпомощно ръце пред трудностите, нужно е да вървите напред и да се борите с обстоятелствата, дори ако ви се струва, че това е свръх възможностите ви.

Да се надяваме, че достойно ще се справите с демоните си, защото в противен случай и ноември ще мине изключително в излишни вътрешни вълнения, а всичко останало – дори шансовете, ще останат на втори план. Бъдете внимателни, защото именно от окръжаващите ви през месеца събития зависи и вашето бъдеще, и настоящето. Още повече, още преди настъпването на 2010 година Овните може да направят доста за кариерата си и да подредят отношенията в семейството и с любимия човек.

През този месец Овните е препоръчително да отделят двойна порция усилия на професионалните си задачи. Така двойно ще подобрите трудовата си дейност, която и според звездите върви в правилната посока.

Помнете за неблагоприятния аспект на ноември, през който подредбата на планетите не ви позволява да сте в най-добрата си форма, за да общувате с колегите си конструктивно. Освен това, според хороскопа, главната ви болка ще са отношения1а – и вътре в колектива, и в контактите с външни партньори.

Спокойно обаче – поне за работата си няма да имате нужда от чужда подкрепа, нито от съветници. От време на време, ако ви трябва приятелско рамо, поискайте помощ от човек, връзката с когото е проверена през годините.

telec3ТЕЛЕЦ

Месецът за вас започва с емоционален прилив – с пълнолунието, което настъпва 2 ноември.

Това обикновено от човешка гледна точка явление може да открие за Телците път към нови възможности в професионалната среда, които в друг момент биха останали незабелязани. Влиянието на пълнолуние в хороскопа на Телец за този месец е доста силно – възможно е още на 3-4 ноември да се случат благоприятни за вас събития, които вие отдавна чакате.

Като цяло професионалните ви интереси се радват на разцвет през ноември, за разлика от предишния месец, над който е имало бури с епични мащаби. Околните, най-накрая, започват да забелязват вас и вашите действия, а самите вие сте по-активни, дружелюбни и настроени към сътрудничество в общи проекти с партньори и колеги.

Месецът е пълен със срещи, нови контакти, преговори и изчистване на разногласия – особено характерно тази активност ще започне от 9 ноември. Големи придобивки, подписване на значителни договори или начало на нови проекти са свързани със съвместна работа с партньори и организации и са възможни през третата работна седмица.

През този период, от 17 до 25 ноември, в хороскопа ви се появяват неблагоприятни признаци на професионалното поле, които може да препятстват благоприятното начало на нови дела.

Това подсказва, че Телците трябва да седят със скръстени ръце, докато лошото отмине и успехът им падне от небето. Ще се наложи да си го заработите в тежка битка с конкуренцията.

В личния живот всичко се развива добре – много повече от предишния месец. Телците се намират в период, в който „личните сметки“ са изчистени – в семейството и приятелския кръг, само ще трябва да са малко по-дипломатични и да не пускат духа от бутилката по незначителни поводи.

За самотните Телци студът на късната есен ще е златната атмосфера, която ги прави неотразимо обаятелни.

Напълно е възможно човек, с който имате не отношения отскоро, през този месец да събере достатъчно смелост, за да произнесе заветните слова.

bliznaci3БЛИЗНАЦИ

Тайни ви обгръщат като пелена. Огромна вероятност дава ноември да ви се случат напълно непонятни за вас събития. При това странности може да се появят във всяка сфера на живота ви – не само в работата, но и в отношенията с близките ви хора. Близнаците ще чувстват неща, които не успяват да разберат, нито да ги обяснят по пътя на логиката.

Разбира си, всичко тайно ще стане явно и в края на краищата ще осъзнаете причините и следствията в събитията през този месец. Но това ще стане по-късно. Сега представителите на този знак ще трябва да привикнат към ситуацията, за която нямат сили напълно да контролират, заради странностите и липсата на традиционна логика и прости обяснения но това, което се случва наоколо.

Независимо от казаното дотук, в сферата на професионалните интереси Близнаците имат шанс да направят пробив. Определено това ще стане не защото ясно разбирате последствията от своите действия, нито защото точно знаете къде ще ви отведе едно или друго решение.

Този път успехът в работата ще споходи Близнаците, благодарение на упорития им труд. През ноември вие с удивление ще установите, че успехът все пак не изисква от вас максимална концентрация или нечия чужда помощ, просто го дължите единствено на себе си.

Окръжаващият ви свят е пълен с разнообразни събития, които е трудно да се обхванат от човешкия разум, а в опита да се вникне в цялата пълнота на околното пространство ние само дразним съдбата, която и без друго отдавна знае всяка наша следваща стъпка.

Каквото и да се случва обаче, на Близнаците няма да им се случи да почиват – през този месец е писано да запретнете ръкави, да се захванете здраво за работа и да свършите отдавна отлагани неща. В края на краищата, дори ако работата ви отделя от милите на сърцето ви занимания, именно тя ще ви позволи да се развличате с различни дреболии и да поддържате привичния си ритъм на живот.

Към това в хороскопа ви за ноември има признаци и възможности не само за ръст в кариерата, но и за това, че препятствията и трудностите, които се изправяха досега пред начинанията ви, през този месец ще изчезнат, откривайки пътя ви към бъдещето.

Личният живот на Близнаците през по-голямата част от месеца няма чак толкова силно да ги обнадеждава. Незнайно защо, но партньорът ви се държи така, според вас, сякаш постоянно изпитва здравината на нервната ви система. С други думи, през ноември се очертава ситуация, в която изясняването на отношенията може и да се превърне в основна тема. Едва към края на месеца нещата ще започнат бавно да се променят. На финала на периода отношенията ви със семейството и любимия човек постепенно ще се подредят и ще придобият по-чек и снизходителен характер.

rak3РАК

За представителите на този знак ноември е прекрасно време за възвишени чувства, романтика, любов, успех в работата и самоизразяването в различни сфери от вашия живот.

Ако само използвахте тази положителна енергия за мирни цели! Но уви, дори независимо от кризата, щедростта, с която е надарен хороскопът на Рака през този месец, ще се падне най-вече в професионалните ви дела.

По едни или други причини Раците не могат да се концентрират върху изпълнението на една задача, макар че трябва да им се признае, че идеи никога не им липсват и точно в този период творческият подход и въображението им работи с пълна мощност. И въпреки това целия си потенциал те ще съумеят да използват не по-рано от последната работна седмица.

Във финансово отношение през ноември са възможни различни негативни моменти. В частност в този период Раците са склонни към големи и неоправдани харчове – често за вещи, които в действителност са им съвършено ненужни.

За вас, този месец е период на емоционални сривове, тача че придобивки под въздействието на внезапен импулс ще бъдат често явление.

Старайте се да се съветвате с окръжаващите ви при всяка покупка, човек, на чието мнение вие държите, задължително ще ви предпази от излишното харчене. От друга страна е възможно значително попълнение във вашия бюджет – в главата ви е пълно с идеи от този характер, жалко само, че гениалните си идеи Раците ще имат шанс да осъществят не по-рано от декември.

В самото начало на месеца ваш приятел или партньор може да се окаже в затруднено положение и е възможно да се ви се наложи да помагате. В останалото, което касае личния живот, то тук представителите на този знак получават пълен карт-бланш.

Дори, независимо от леката обърканост на съзнанието си, през този месец романтичният живот на Рака е невероятно чувствена и активна.

И трябва да се отбележи, че в такъв ритъм Раците ще прекарат не само този месец, но и следващият. Така продължава и хороскопът им за 2010-а, годината на Тигъра.

luv3ЛЪВ

Ако отминалият месец не е успял да изцеди всичките сили на Лъва, то това го чака през ноември. Може да се каже, че само преди миг той е бил на границата на изтощението, но не. Рано е да ви отписват от сметките.

Незнайно откъде взела се енергия отново ще ви даде сили, увереност, преданост към по високи цели и идеи и желание за победа, която по някакви причини в не сте успели да постигнете през миналия месец. В постигането на резултати Лъвовете през ноември ще бъдат особено енергични и настойчиви.

В сферата на професионалните интереси връщате старата си форма. Основното за този период е, че отново чувствате увереност, че сте способни да реализирате практически всеки от проектите, които имате в запас. На всичкото отгоре ще спадне значително и натискът вътре в екипа, в който работите, както и обвързаността си с паралелни организации.

Дори в случаите, в които Лъвовете не забелязваха през изминалия месец тенденциите към подобряване на професионалните отношения, подобни процеси са имали своето важно място и са могли да влияят на начинанията, подхванати от вас в този или предшестващ период.

Във всеки случай, ноември ще внесе в професионалния ви живот свеж вятър и надежда за успех. Ще почувствате полъха му не само вие, но и вашите опоненти, които ще се опитат да ви станат близки, за да може след време да участват в подялбата на баницата.

Така че, захващайте се за работа без отлагане. Началото на месеца е благодатно и вашите планове ще получат височайше одобрение.

В личен план ще се наложи да отделяте голяма част от времето си за дома и семейството. Особено актуална ще е темата още в началото и почти до края на месеца. Около 10 дни преди ноември да е отпаднал от календара ще почувствате удовлетворение от резултата и отново изцяло ще съсредоточите сили на външните взаимоотношения.

За самотните Лъвове последната седмица ще е много успешна – ще бъдете напълно уверени в своята неотразимост и индивидуалност. И това ще е катализаторът да постигате без много усилия всяка цел, която си поставите през този период.

deva3ДЕВА

Независимо, че силите на Дева към в началото на ноември са на привършване, започнатите през миналия месец промени и нови проекти ще изискват от вас подвизи – да се мобилизирате и отново да се хвърлите в битка.

За щастие, с изтичането на първите дни от месеца ще отпадне въпросът откъде ще черпите сили. Откъдето и да дойдат те, у Девата ще се събуди неутолима жажда, която ще се засилва все повече с приближаването на новата 2010 година – годината на Белия Тигър.

Така че, в живота ви, уважаеми Деви, сега и през целия следващ месец ще имате неотложни дела, грижи, командировки и като цяло – събития, които така или иначе няма да ви дадат отдих в този доста неспокоен период.

Както и през октомври, финансовите въпроси са приоритетни за Девите, макар че натискът върху вас в тази сфера осезаемо ще намалее. Това означава, че сега ще имате повече време и възможности да анализирате обстановката, да определите най-слабите места и да ударите точно там, за да постигнете желания резултат.

Ситуацията постепенно се поправя. За Девите най-главното е да не изпуснат добрия момент, да се учат от грешките си, да изследват околното пространство и да откриват навреме най-благоприятните за тях тенденции. Само така ще успеят да извлекат полза за себе си.

В професионален план за Девите започва период за поставяне на нови цели, които ще определят развитието ви за година напред. Не бива да очаквате, че нещо ще се промени още утре. Но пък ако се вгледате, може да напипате едва забележимите засега изменения във вашето обкръжение, които може би указват на промените, които ви чакат в бъдеще.

Състоянието на делата в личния ви живот през ноември е доста добре оборудвано през ноември. В сравнение с предишния период подобренията в тази област на живота ви се виждат и с невъоръжено око. Членовете на семейството поддържат вашите начинания и трогателно ще се стараят да удовлетворят всеки ваш каприз.

А и Девите през този месец са склонни да не приемат сериозно обиди от личен характер, предпочитайки както винаги практичния подход към жизнените обстоятелства.

vezni3ВЕЗНИ

Както и през октомври, Везните ще преживеят още един месец на подем. Особено по тези въпроси, които касаят кариерата и професионалните ви интереси. Приключва периодът на неопределеност от края на миналия месец, настъпва време, в което Везните знаят и главното – разбират, своите възможности, задължения и ограниченията, които им налагат грижата за съдбата на близките ви хора.

Освен това точното познаване на процесите, които протичат около вас, може да се разглежда като тенденция, процес, който ще съпътства живота ви не само през ноември, но и през новата година (2010 е година на Белия Тигър). За представителите на знака Везни настъпва време да пораснат, което не зависи от възрастта, нито от занятието ви. Сега Везните трябва да се научат да се грижат за себе си, да обезпечават своите нужди, да изпълняват отговорностите си към близките и да поддържат на достатъчно завидно ниво собственото си съществуване.

В професионалната сфера събитията от ноември в по-голямата си част са благоприятни и като цяло уравновесени, в сравнение с предишния месец. Това обаче не означава, че сте заседнали някъде в миналото, напротив – деловият живот на Везните бурно се развива. Колкото повече приближава 2010 година, толкова по-силно Везните усещат, че се задават промени.

Засилва се чувството за по-добро бъдеще, а колкото по-силни са надеждите ви, толкова по-ясно виждате целите си. Това пък умножават ентусиазмът ви и силите, които ви се струваше, че сте разсипали в края на миналия месец. С други думи, през ноември Везните да очакват интересни и многообещаващи професионални събития, укрепване на положението ви – и като позиция, и като финанси.

В личния ви живот ноември не предизвиква особени опасения. Контактите ви вътре в семейството ще придобият за вас много по-значим характер. Само в отделни случаи сте под заплаха да излезете извън себе си, когато ваш любим човек или член на семейството превиши лимита на отпуснатото доверие. За съжаление, с приближаването но годината на Тигъра такива събития може да станат все повече. Което на свой ред ви предупреждава за доста противоречивата 2010 година, която чака не само този знак от зодиака.

С повече благосклонност през ноември ще се ползват самотните Везни. Започва за тях един доста дълъг период – от сега и дори в началото на 2010-а, в който имат шанс да срещнат човек, с който връзката обещава да е много перспективна.

skorpion3СКОРПИОН

С ноември в живота на Скорпионите се очаква да започне период на дългоочаквани промени. Този месец за тях е силен, пълен с емоции и разнообразни събития както в личния, така и в деловия им живот.

Ще се намирате в центъра на вниманието, погледите на всички ще са обърнати към мас, ще чувствате духовен подем, ще изпитвате необичайна увереност в своите възможности и ясна ориентация за най-амбициозните си планове.

Трябва да се признае, че подобни подаръци от небето се случват достатъчно рядко, а за Скорпионите това се пада точно в техния месец и много от тях може да го приемат като щедър дар за рождения ден. И на всичкото отгоре ще платите почти нулева цена за необичайния успех в делата си през ноември. Каквото и да се случи, благоприятното стечение на всички обстоятелства практически е напълно гарантирано и безплатно.

Независимо от това, заради остатъчното негативно влияние от предишния месец, ще ви остане чувството, че нещо блокира всичките ви начинания и опитите ви за пробив. Тази несправедливост обаче е полезна, защото само ще разгневи Скорпионите, давайки им допълнителни сили и неудържимо желание за битка до победен край.

В личния живот ноември за Скорпионите ще започне твърде благоприятно. Отношенията ви с близки или с любимия ви човек ще преживеят някаква криза и по резултатите от нейното решаване ще стане ясно ще останете ли заедно, или пътищата ви ще се разделят. Ако в края на първата седмица успеете да разрешите спорните нюанси, започвайки от втората седмица в отношенията ви ще настъпи пълна хармония.

На 8 ноември във вашия знак влиза богинята на любовта Венера, която съединява влюбените сърца и помирява всички обиди, натрупани в душата ви в предишни периоди.

strelec3СТРЕЛЕЦ

С приближаването на новата година Стрелците стават все по-уверени в своите възможности, сили и успех, който трябва да стане логичен завършек на начинанията им. Това и според хороскопа е така, но не бива да разчитате на чудо.

Да, окръжаващите Стрелеца събития, се подреждат като че ли по ваше желание, като последователно и навреме ви предлагат различни възможности да промените съдбата си. Но пък трябва да помните, че светът не е привикнал да се променя толкова бързо, колкото на вас ви се иска. И ако се опитвате да форсирате нещата това само ще провокира усложнения. Това няма да спре придвижването ви напред, все пак, но ще го забави задълго.

В професионалната сфера най-добрата разстановка на силите е през втората половина на ноември. По-голямата част от периода, включително до последната седмица на месеца, представителите на този знак ще прекарат в размисли – оценявайки и анализирайки рисковете на различни начинания.

През ноември Стрелците имат твърде много варианти за действие, по които може да придвижат кариерата и професионалната си съдба. Така че временното отстъпление от работата в началото на месеца е напълно обосновано.

Около 20 ноември Стрелците може да очакват благи вести за кариерата и заплатата си. През последната седмица хороскопът показва особена професионална активност, която говори за пълномащабни действия или за начало на нов проект.

В личния живот не се очертават екстремни приключения. От друга страна с прехода на богинята на любовта Венера в знака на Скорпион на 8 ноември, любовните отношения на Стрелците ще преживеят енергиен подем. Отношенията ви с близкия човек ще станат по-лични, топли и хармонични. В това число, макар и да не се очаква точно през ноември да достигнете връхната си точка, през втората половина на месеца ще изпитвате влечение към екзотиката и приключенията. Което, разбира се, е катализатор, който провокира и партньора ви към нетрадиционни форми в отношенията.

kozirogКОЗИРОГ

Постепенно се оттеглят негативните или не тъй приятните за вас тенденции. А и натискът на работа няма вече да представлява за вас такова страшно явление, което до вчера ви вадеше от обувките. Околните вече не ви гледат така настойчиво и дори ще се чувствате странно, че вече не сте център на неприятно внимание, което непрекъснато оценява всяка ваша постъпка.

Сега Козирозите се приближават към нов хоризонт, където няма място за стари догми и правила, които така ненавиждате. Това обаче не означава, че е свършило времето, н което се налага отново и отново да доказвате собствената си цена. В този нов свят никой не ви познава, нямате репутация, чисти сте откъм лошо минало, но са обезценени и миналите ви заслуги.

Първите признаци за настъпване на новия период чувствате навсякъде около вас, дори и в сферата на професионалните ви интереси.

Козирозите отделят повече време на обществени мероприятия, помагат на колеги, пътешестват, общуват. С други думи, правят всичко друго, за да не изпълняват непосредствените си задължения, разписани в трудовия договор.

Меркантилността и практичността на този свят сега ви интересува много малко, а ако поровите в главата си през ноември, може да откриете купища алтруистични мисли. Независимо, че животът си върви по своите коловози.

И макар това да е доста странен начин представителите на този знак да бъдат върнати към работата, пацифистките настроения обладават Козирога и точно тогава той стига до извода, че каквито и методи да използва, е длъжен да води битки за своето място под слънцето.

Следва да се отбележи, че промяната в отношението към професионалните задължения и към труда като цяло, към кариерата и амбициите – е дълготрайна тенденция за знака Козирог. Често през последните месеци на тази година и през следващата – годината на Белия Тигър, Козирозите ще се връщат към този проблем, в опит да си изясни пределите на допустимото.

Романтичните отношения в периода 3-8 ноември се намират, по различни причини, на границата на нервния срив. Но пък ако още сте самотни, този месец ще е толкова безоблачен, сравнен само с пролетта, когато по традиция в сърцето на Козирозите настъпва безметежен разцвет.

vodolei3ВОДОЛЕЙ

Ура, най-после сте наясно какво искате! Макар че ако се замислите, това може да се окаже поредната илюзия, внушена ви от предишния период. Може би сте решили, че ако сте подредили желанията си, то трябва да се върви към тях на всяка цена и до самия край. После изкуствено сте си създали видимост за желаните промени.

Ако в душата ви все още тлее някакво съмнение, през ноември вие сте неуверени в силите си, а вместо определената цел, виждате само посоката. Затова бъдете по-бдителни от всякога. По-добре да употребите този месец в търсене на вътрешната си хармония и разбирателството със себе си. Иначе, ако не влагате душа в преследването на желанията си, то рано или късно ще извършите огромна грешка.

Ако все пак сте наясно със себе си, знаете и посоката, и крайната цел за придобиване на нещо стойностно, ноември е добър период, в който да преминете този рубеж.

В професионален план Водолеите са концентрирани върху придвижването по кариерната стълбица. Особено характерно е това за първите две седмици, след което натискът в службата рязко спада. Независимо от ситуацията обаче през този месец Водолеите се чувстват като на сцена, а в тях са вперени погледи и прожектори. Това съвсем не е зле за представителите на този знак – на сцената те се чувстват в свои води. А и през ноември чувстват себе си невероятно привлекателни – персонално и професионално.

В любовния сектор нещата ще се объркат и усложнят. Ще са неразбираеми и за участниците, и за страничните наблюдатели. Едно може да се каже със сигурност – Водолеите няма да скучаят или да тъгуват през този месец. Независимо дали отдавна сте заедно, или сте запознали вчера, романтичен порив ще завладее и вас, и партньора ви.

ribi3РИБИ

През ноември Рибите най-сетне ще ги споходи благословеното чувство, че сграбчилите ви в лапите си финансови обстоятелства постепенно отпускат примката. Измъквате се от тази прегръдка и по-спокойно може да продължите напред. Спада натискът, в живота ви се появяват нужните хора, дори обстоятелствата около вас се подреждат така, че всичко ви се получава като с вълшебна пръчица.

Работата през този месец е много динамична и наситена с различни по характер делови събития, което за много хора е интересно и активиращо, но за Рибите това е усещане за изчерпани физически сили и посегателство върху личното време. За да не изпадате в традиционната си умора и досада, знайте, че усилията ви не отиват даром – това, което правите сега, ще ви донесе изгода.

Освен това в края на месеца няма как да се отървете и ще трябва да разчистите дела, които сте привикнали да отлагате, – професионалните ви задължения ще ви принудят да го направите. Останалата част от ноември ще премине в пределно амбициозна обстановка, когато височайшите персони ще забележат и вас, и проектите, които настойчиво предлагате през този период. Не изпадайте в дребнотемие, сега е нужно да мислите с размах и да хващате всяка възможност в крачка.

В личния ви живот ноември не обещава особени изменения. В предишния период вие се предполага, че вече сте постигнали консенсус с близки и любими хора и сега кротко си пребивавате в това състояние, което може да се нарече „равновесие на интересите“. Никой от вас не предприема смели крачки към сближаване, нито се отдалечава. Избирайки позиция на невмешателство, Рибите чакат и се надяват, че така или иначе нещото трябва да се случи в живота им. Но не този месец…

Самотните Риби имат шанс да срещнат някого. Но и тук са възможни разнообразни варианти – например, да го срещнете и после да решите, че грешите в избора си. Но внимавайте, именно тази грешка може да се окаже ключова, защото по някаква свръхестествена логика тя може да стане проводник към единственият човек, предназначен за вас от съдбата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top