Месечен хороскоп за месец Юли 2009 г.

юли 13 | ,

izgrevОвен
През този месец ще можете да постигнете подобряване на своето материално положение, но това ще става последователно. Сега за това от Вас ще се искат не много действия и активност, но всички те трябва да са добре обмислени, практични и точни. Вашата ценностна система също ще претърпи някои изменения. Постоянно ще търсите баланс между духовните и материалните ценности, но на коя страна ще се наклони везната, зависи само от Вас.
В отношенията с приятелите през този период ще цари хармония. Само че не е изключено, не всички Ваши приятели да бъдат с Вас честни до край, но да се постигне честност и прозрачност в отношенията сега е наистина много сложно.Затова се опитайте да се наслаждавате на нещата такива, каквито са.
Най- удачни дни на юни: 6, 7, 8, 16, 17, 18, 25, 26.
Най- неблагоприятни дни: 2, 3, 9, 10, 23, 24, 29, 30.

Телец
Разположението на планетите през този месец, ще донесе до увеличаване на Вашите сила и енергия. През това време е добре да се занимавате със спорт и всякаква активна дейност. То ще Ви позволи да повишите увереността в собствените Ви сили , а и ще Ви позволи да се поддържате в добра форма. Типичните Телци през юни също трябва да отделят внимание и на своята външност.Започвайки от 7 юни, при Вас започва активен период на козметични процедури.През това време също може да промените имиджа си, да си направите нова прическа или да се боядисате.
Месецът ще Ви донесе и нови цели в живота, ще се проявят търсения на нов смисъл в живота. Сега е по- добре да се съсредоточите на духовните цели и задачи, тъй като приоритетът на материалното може да доведе до преследване на илюзорни цели и задачи. За тях може да похабите маса усилия, а да не получите никакъв резултат.
Най- удачни дни на юни: 1, 9, 10, 19, 20, 27, 28.
Най- неблагоприятни дни: 4, 5, 12, 13, 25, 26.

Близнаци
През този месец няма да проявявате голяма активност във външния свят. Сега повече ще Ви интригува Вашия вътрешен, духовен свят. Религиозните Ви възгледи могат да се променят, а вярата Ви да укрепне. Сега може да застанете на пътя на духовното израстване, а снижаването на активността само може да подпомогне този процес.
През периода също има и определена опасност, да се изпадне в заблуждение. Сега по- лесно се поддавате на външно въздействие и внушение и затова трява да се откажете от посещението на различни съмнителни религиозни секти и също от срещи с хипнотизатори.
Добре бига Ви се отразили далечните пътешествия и пътувания. Отдихът на нови за Вас неща, също ще Ви позволи да се съсредоточите върху вътрешния си свят, а и да поразмислите за смисъла на живота.
Най- удачни дни на юни: 2, 3, 11, 12, 13, 21, 22, 29, 30.
Най- неблагоприятни дни: 6, 7, 8, 14, 15, 27, 28.

Рак
Първия месец на лятото може да донесе на Рака нови идеи, свързани с нови планове и увлечения. Вероятно е разширяване на кръга на Вашите познати, за сметка на появилите се у Вас нови интереси. Но познанствата, които в началото могат да имат приятелски характер, могат да прераснат в симпатия и романтично увлечение, което, на свой ред, може да стане и нов любовен роман във Вашия живот.
Може да се присъедините към някакъв клуб или обществено обединение, възгледите и интересите на което споделяте. По същото време у Вас може да се появи и интерес към езотерическите науки и изучаването на йога. Честно казано, такава насока на Вашето развите и , може да се окаже изключително полезна за Вас. Не забравяйте, че трябва да избягвайте различните илюзии, з и всички опити да използвате получените нови знания за користни цели.
Най- удачни дни на юни: 4, 5, 14, 15, 23, 24.
Най- неблагоприятни дни: 2, 3, 9, 10, 16 (вечерта), 17, 18 (сутринта), 29, 30.

Лъв
Разположението на планетите през юни може да донесе на типичните Лъвове хармония в личните отношения, но в случай, че можете да се научите повече да се доверявате на своя партньор. Сега ще Ви обединяват повече общите интереси и философските възгледи, отколкото физическото влечение един към друг. От друга страна всички подозрения и съмнения сега могат да достигнат максимална сила и Вие ще можете да се самонавивате, и да се убеждавате в нечестността на партньора, дори и в началото да е имало дори съвсем малък повод за съмнение.
През този месец ще можете да проявите и последователна активност в кариерата . В резултат на Вашите точни, практични и уверени действия, а същевременно и благодарение на приветливостта и обаянието си, ще можете да постигнете забележителни успехи.
Най- удачни дни на юни: 6, 7, 8, 16, 17, 18, 25, 26.
Най- неблагоприятни дни: 4, 5, 12, 13, 19, 20.

Дева
За типичните Деви месецът ще донесе възможност да разширят своите знания в професионалната област, без да се изключва и професионално израстване, но не вертикално, а хоризонтално. Сега ще можете да увеличите своите умения, натрупвайки нов опит. Също ще подобрите своето здраве, за сметка на увеличаване на времето за отдих и релаксация. Полза ще има и от водните процедури, които през юни ще се окажат много ефективни за повдигане на самочувствието и жизнения тонус.
Месецът е удачен за пътуване зад граница и разширяване на собствения кръгозор. За Вас ще е много по- лесно да осъществявате връзки с чужденци, а и със свои далечни роднини. Занимавайте се и с изучаване на чужди езици.
Най- удачни дни на юни: 1, 9, 10, 19, 20, 27, 28.
Най- неблагоприятни дни: 7, 8, 14, 15, 21, 22.

Везни
Първият месец на лятото ще донесе на типичните Везни романтични увлечения, много любовни срещи и приключения. Сега сте настроени романтично и сте готови да отделяте повече време на своя личен живот. Това повишава вероятността за нови запознанства, а от там и на нови любовни романи, които ще се основават не толкова на физическо привличане, колкото на общност на интересите.
През периода ще се активизира Вашия интимен живот. В съществуващите отношения ще има повече романтика. Това е отличен месец за съвместни развлечения. Повече внимание трябва да отделяте на децата си . за този период ще са характерни развиващите игри, а също и беседите на децата на тема религия и мироглед.
Най- удачни дни на юни: 2, 3, 11, 12, 13, 21, 22, 29, 30.
Най- неблагоприятни дни: 9, 10, 17, 23, 24.

Скорпион
Разположението на планетите ще помогне на Скорпионите да се оправят със своите вътрешно- семейни въпроси. Взаимоотношенията с роднините и членовете на семейството през периода ще станат по- топли и хармонични. Доверието между вас ще се увеличи, което ще се отрази благоприятно на цялата психологическа атмосфера във вашия дом.
Месецът ще е удачен и за развитие на личните взаимоотношения. Вие може да станете по- активни и напористи в отношенията , първи да търсите контакт и да завързвате познанства, които в бъдеще могат да доведат до сериозни и продължителни взаимоотношения. Съществуващите съюзи през периода могат да станат по- малко динамични, но по- топли, чувствени и комфортни.
Най- удачни дни на юни: 4, 5, 14, 15, 23, 24.
Най- неблагоприятни дни: 12, 13, 19, 20, 25, 26.

Стрелец
Юни е благоприятно време за кратки пътувания. В общуването ще преобладават философските теми, а Вие ще станете по- любознателни. Ще се появи стремеж за разширяване на собствения кръгозор. През периода повече ще разбирате своите събеседници, благодарение на засилващата се интуиция и собствената чувствителност. На работата нешата също ще се подреждат много успешно.
Сега ще можете да извършите обмислените и пресметнати действия, резултатите на които ще бъдат добре предсказуеми. Това ще помогне да се повиши ефективността на Вашия труд и да се увеличи свободното Ви време. Но най- важното е, че ще изпитвате удоволствие от своя труд и от общуването със своите колеги.
Най- удачни дни на юни: 6, 7, 8, 16, 17, 18, 25, 26.

Най- неблагоприятни дни: 1, 14, 15, 21, 22, 27, 28.

Козирог

Разположението на планетите е такова, че през юни може да промени Вашата ценностна система и отношението Ви към парите. А когато започнете по- обикновено да се отнасяте към материалните ценности, те ще започнат по- лесно да влизат в ръцете Ви. Именно затова сега не си струва да гоните парите, а и други материални блага. По- добре се заемете с нещо ,което Ви е интересно и приятно, а и е полезно за другите хора. Това след известно време ще Ви помогне да подобрите и материалното си положение.
Месецът също е подходящ и за развлечения, отдих и общуване с любимия човек. През този период могат да започнат любовни отношения , които са плод на страст и здрави земни чувства. Ще се оправят и отношенията с Вашите деца. През юни Козирозите може да очакват успех в творческата дейност и спортните състезания, особено ако продължително време сте се занимавали със спорт.
Най- удачни дни на юни: 1, 9, 10, 19, 20, 27, 28.
Най- неблагоприятни дни: 2, 3, 17, 23, 24, 29, 30.

Водолей
Този месец ще Ви донесе силен стремеж към саморазвитие. Сега Вие можете да получите нови знания и да се развивате духовно. За Вас ще е много важен факта, това, с което се занимавате и което постигате, да бъде забелязано от околните, което би могло да се тълкува като някаква неосъзната демонстративност във Вашето поведение.Но това е единствения страничен ефект и той не бива да Ви спира по пътя на личностно израстване през това време. В дома и семейството нещата ще се придвижват активно, но не прекалено динамично. Сега няма да е лошо да направите ремонт в своето жилище, а и е добре да бъде правен заедно от цялото семейство. Това в известен смисъл ще Ви сближи, макар че са вероятни и редки конфликти през това време. Директното изказване на своето недоволство на всеки от вас, само ще помогне, да се опознаете по- добре.
Най- удачни дни на юни: : 2, 3, 11, 12, 13, 21, 22, 29, 30.
Най- неблагоприятни дни: 4, 5, 19, 20, 25, 26.

Риби :
Първия месец на лятото ще донесе на типичните Риби силен стремеж за разгадаване на тайни и загадки. У Вас ще се появи интерес към необичайното , необяснимото и непознатото. Не са изключени и срещи с непознати явления. През периода ще нарасне и Вашата интуиция, а и сънищата могат да имат за Вас по- голямо значение. Юни ще Ви донесе като много общуване, така и увеличение на Вашата любознателност.
През периода може да Ви очакват много кратки пътувания.Вероятни са нови запознанства. Сега сте склонни към флирт и всички комплименти ще са Ви приятни.В общуването ще станете по- решителни и прями, но в същото време и по- обаятелни. Общуването Ви дори с непознати
ще протича много лесно.
Най- удачни дни на юни: 4, 5, 14, 15, 23, 24.

Най- неблагоприятни дни: 1, 7, 8, 21, 22, 27, 28.

Източник:  www.horoskop4e.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top