Месечен хороскоп за Март 2012 г.

март 2 | , ,

Овен

През този период много от вас ще бъдат привързани към миналото, без значение дали то е било добро или лошо. През този месец ще изкорените миналото, точно тези елементи от него, които не са положителни, включително и тези, които са вече забравени. Могат да се появят отново позабравени проблеми, които несъзнателно все още влияят на живота ви. Ще се видите с далечен приятел, който се завръща.

Телец

Ваша мечта неочаквано ще се превърне в реалност. Време е да възобновите идеологиите си. Въображението ви ще бъде безгранично. Ще се събуди във вас силна социална съвест. Участвайте в групи със сходни  на вашите интереси. Очакват ви моменти на емоционално общуване с партнъора ви. Приятел ще ви помоли за важна услуга, съгласете се.

Близнаци

През този месец ви очакват семейни проблеми. Любовта ви към свободата ще попречи на „любовта”. Ще проявявате егоизъм. Живота ви ще бъде динамичен, изпълнен със събития, дори и в рутината. Промените ще бъдат много важни, но ще трябва да се научите да се задържате достатъчно дълго на едно място, за да изпитате удоволствие от собствените си постижения. В края на месеца бавно ще възвърнете търпението си. През този период са възможни проблеми с теглото. Ваш приятел ще ви покани на водни спортове и ще бъде склонен да ви кани отново за вбъдеще.

Рак

През този месец умствените ви способности ще бъдат засилени. Ще проявите качества на лидер. Ще мислите позитивно и ще искате да бъдете независими.  Характера ви ще бъде изключително неспокоен и променлив, ще бъдете изобретателни, иновативни, нестандартни  и безспорно независими. Важно е да бъдете информирани с последните новости и ще направите многобройни ходове, семинари, конференции и пътувания свързани с работата ви.

Лъв

Повярвали сте на някоя интрига, която цели да ви навреди. Опитайте се да не се държите властно с приятелите си и партнъора ви. Нарастването на тази любов трябва да бъде източник на радост, а не на безпокойство. Трябва да се научите да си почивате от отговорностите и задълженията. Имате талант, който ще промени живота ви.

Дева 

През този период ще почувствате, че начина, по който е структуриран живота ви  потиска и убива. Формални аспекти от него, като работата ви, взаимоотношенията и всекидневната рутина са потенциални източници на проблеми. Хората, които ви казват какво да правите ви дразнят. Ще почувствате, че сте преживели достатъчно и ще бъдете изкушени да зарежете всичко и да изчезнете някъде. Промените, които ще предприемете сега, може би ще имат голям обхват и ще направят живота ви по-интересен.

Везни

През този месец ще имате неизчерпаема енергия. Ще се нуждаете от пространство и дейност, за да се чувствате добре. Необходимо е да правите физически упражнения, за да изразходите излишната енергия. Повишаването на тон в конфронтация с другите няма да ви донесе очакваната победа. Ще имате огромен творчески потенциал, който трябва да насочите към някоя от целите си. Не се излагайте на ненужни рискове.

Скорпион

Ще изпитвате силно желание за признание и ще имате творческата способност да го постигнете. Този месец ще имате възможност да бъдете щедри, общителни и приятелски настроени. Вероятно ще осъществите пътуване по работа, зад което се крие приятна изненада. Бъдете умерени в яденето и пиенето и не пропускайте възможността да спортувате.

Стрелец

Амбицията ви да успеете в живота може да доведе до преувеличаване, да обещаете повече отколкото е по силите ви, което се дължи на погрешната ви преценка и прекален оптимизъм. През този месец безпокойството и недоволството с отговорности и ограниченията на живота може да стане проблематично за вас. Ще бъдете склонни да преяждате. Ще бъдете в състояние на нервно изтощение, което може да доведе до социални неуспехи.

Козирог

През този месец ще бъдете неуравновесени. На моменти няма да се чувствате особено щастливи, по-скоро ще се чувствате самотни и няма да имате желание да се занимавате с необичайни сфери на дейност. За да прикриете отчаянието си ще искате да изглеждате жизнени, радостни и като наставник в очите на другите. За съжаление колебанието ви ще ви попречи.

Водолей

Възможни са конфликти с партнъора ви. Очакват ви умствени занимания и предизвикателства. Поискайте съвет и се опитайте да бъдете креативни в преодоляването на пречките и споделете проблемите си. Любовните ви връзки ще бъдат успешни през този период. Насладете се на тези силни моменти. Желанието ви да се свързвате с по-млади хора може да накара някой да се чувства разочарован.

Риби

Това ще бъде краят на относително неблагоприятен период в живота ви и сега се изкачвате постепенно на горе. Не трябва да пренебрегвате личния и семеен живот в погрешен опит да се издигнете в кариерата. Някои от взаимоотношенията ви може да са прекъснати точно преди този момент. Сега имате шанс да създадете нови контакти, които ще отговарят най-добре на начина ви на живот.

 

Източник: www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top