Месечен хороскоп за Март 2010 г.

февруари 28 | ,

Овен

Необходимата ви информация идва тъкмо навреме. Материализират се промени, който сте очаквали. Пълните последици от грешките ви сега ще се разберат чак през ноември. Този месец спите истински зимен сън. При конфронтации е най-добре да използвате пасивна съпротива.

Телец

Твоят владетел, Венера, е в девствен месец и това е отличното време за изпълняване на набелязаните цели. Меркурий те връща много често към миналото. При пълнолуние е по-лесно да разпознаеш ясно задълженията си. В последната седмица се наслаждавай на почивка и забавления.

Близнаци

Интуицията ще те води тези дни. Този инстинкт ще те води и в бизнеса. Използвай времето за размисъл над по-добри възможности за връзки и кариера. Вгледай се назад, за да получиш отговорите, дори сега да нямаш промени в реалността си. Уважавай упоритото в теб.

Рак

Нормалната ти емоционална реакция е съпроводена от малко логика и размисъл. Има моменти, когато ще чувстваш, че хората са не от този свят. Според Марс трябва да отделиш повече време на хората около теб. Клюки и критики към теб или близките ти ще те разстроят. Избягвай неприятностите!

Лъв

Блансиран си, но все пак може да прекалиш с чувствителността този месец. При пълнолуние обаче драматизмът в теб ще вземе надмощие. Оценката ти на хора и събития пък ще е съвсем точна. Нищо чудно да заемеш командваща позиция, където не очакваш. Отношенията с приятели и колеги са все по-добри, но могат да попречат на много нови проекти.

Дева

Леки здравословни проблеми няма да липсват, както и неразбирателства със семейството и партньора. Дори механики и електроники ще се развалят покрай теб, така че си осигури експерт, който да ги оправя. Пълнолунието те социализира и сближава с хората. Доста се стимулира и забавният ти сарказъм при разговори. Предстоят ти много интересни и забавни преживявания.

Везни

Обичаш близките и дома си, но сега си отчаян както емоционално, така и финансово. Ако плануваш среща, приеми да ти платят част от разходите, за да не си на червено. Странни разговори и настроения ще усетиш в къщата си до пълнолуние. Ще последват и проблеми с електричеството. Месецът е пълен с успехи и спадове. Мъже около теб ще ти поднесат изненадващи новини. Избягвай стари извинения и обяснения и прилагай повече хумора си.

Скорпион
Налага се да си по-отстъпчив и по-малко агресивен. Фантазията ти ще е още по-развихрена този месец, благодарение на Плутон. Идва възможност за бизнеса и инвестициите ти. Сега е удобно време за твоето вдъхновение!

Стрелец

С подобрение в отношенията ще дойде и успех в кариерата, но може да очаква от далече тъжни новини. Промените са извън твоя контрол и не може да реагираш. Жените стават твърде критични у дома и на работа. Желанието ти относно твоя бюджет е изпълнимо, но здравето ти леко се клати.

Козирог

Както казват старите хора: „Ще пожънеш това, което си посял”. Не хвърляй енергията си напразно за лошото. Промените и стабилността, за които копнееш, предстоят. Интуитивните ти възприятия ти помагат и те окуражават.

Водолей

Неочаквани събития ще се случат сега, но все пак историята се повтаря. Изисква се голямо внимание от теб. Електронни и механични проблеми ще се появят около теб. Ще поискат от теб не само да разрешиш собствените си проблеми, но и чуждите. При конфронтации винаги можеш да се измъкнеш на заден ход.

Риби

Ще си залят от креативност и талант. По пълнолуние внимавай изключително много, ако подписваш каквито и да било документи. Иначе може да има опасност за инвестициите и имуществото ти. Ако създадеш нещо творческо, засега го запази само за себе си, за да не ти открадне някой идеите.

Източник: chudesa.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top