Месечен хороскоп за май 2014 година

май 1 | , ,

Овен

През май Овните ги очаква започване на някакъв нов дългосрочен проект, но за неговата реализация представителите на този зодиакален знак ще трябва да се обърнат за помощ или одобрение към някои влиятелни лица.

Освен това ви предстои да решавате някакви спорни въпроси, чието възникване ще бъде провокирано от външни обстоятелства или от безотговорността на някого от вашите колеги. При това през дадения период ви очаква изпълнение на някакво ваше желание. За неговото осъществяване обаче ще ви се наложи да отстъпите от нещо или да заплатите за неговото материализиране повече, отколкото сте имали намерение.

В началото на месеца има вероятност за известен застой в ангажиментите, за преодоляването на някакви препятствия ще са необходими допълнителни материални средства. В средата на май ви очаква повишена делова активност. Освен това ви предстоят важни перговори, които ще се окажат доста успешни. В края на месеца се очаква пътуване, свързано с ваши роднини.

Най-благоприятните за вас дни през май: 4, 11, 18, 25, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 3, 10, 16, 17, 30, 31

Телец

През май на Телците отново ще се наложи да се сблъскат с проблеми, които са се появили преди 2-3 месеца. Ако по-рано не сте успявали да се справите с тях, сега вие или благополучно ще се избавите от тях, или ще се научите да не им реагирате, или ще обърнете ситуацията в своя полза и неочаквано за околните ще извлечете от нея солидна изгода.

Освен това, през дадения период може да се сдобиете с ново увлечение, което ще ви позволи да разширите своя кръг на общуване и ще ви даде възможност да получите свежи позитивни впечатления. Най-вероятно, благодарение на това вашата почивка ще стане по-пълноценна.

В началото на месеца ви предстои да се занимавате с някакви финансови въпроси и да отстоявате финансовите си интереси – своите и на хората, които са ви се доверили. В средата на месец май ви очаква приход от неочаквана посока. Не е изключено вие да усвоите още един начин за получаване на доходи. В края на месеца ще общувате доста често с роднини.

Най-благоприятните за вас дни през май: 2, 12, 26, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13, 20, 27.

Близнаци

През май Близнаците ги очакват позитивни промени. Не е изключено да ви ги донесат хора, които своевременно ще ви отправят изгодно и интересно пердложение. Пред вас може да се появи възможност да смените местоработата си или, ако сега сте в период на търсене, да намерите истинската своя ниша. Вярно е, че за да се възползвате от откриващите се пред вас перспективи, ще ви се наложи да промените и нещо в себе си.

Освен това ви предстои да формирате нови контакти и да укрепвате връзките, които вече имате. За тази цел също ще трябва да отстъпите от някакви свои принципи или интереси. Резултатът обаче ще се окаже толкова страхотен, че впоследствие няма и да си спомните за това, което ви се е наложило да пожертвате.

В началото на месеца има вероятност да се появи някаква неопределеност. Не е изключено да ви се наложи да чакате, докато някой изпълни даденото пред вас обещание. В средата на май ви очаква активно общуване, предстои ви много да говорите и да убеждавате някого за нещо. Впрочем, резултат ще има. В края на месеца вие най-вероятно ще направите някакво пътувате.

Най-благоприятните за вас дни през май: 2, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 8, 15, 22.

Рак

През май Раците ги очакват някакви промени в деловата сфера на живота им. Не е изключено тези промени да са назрявали отдавна, но вие по някаква причина не сте се отнасяли сериозно към постъпващата до вас информация и сте предпочитали да мислите, че всичко ще се нареди от само себе си. Впрочем, ако нямате остри разногласия с началството или с деловите партньори, нищо не ви заплашва.

Освен това, през дадения период пред вас може да се появи възможност да осъществите някакво свое старо желание. Има вероятност да съумеете да си починете по някакъв особен начин благодарение на някаква акция, печалба в лотария или подарък, направен ви от човек, който държи на вас.

В началото на месеца особено внимание ще е необходимо да отделите на финансовите въпроси. Не е изключено да ви се наложи да преразгледате своя бюджет или да търсите нови варианти за инвестиране на средства. В средата на май може да се промени ситуацията на работното място. И изходът й да зависи от това доколко стабилно е сега вашето положение. В края на месеца ще се заемете с онова, което умеете да правите най-добре от всичко, и ще получите от това удоволствие.

Най-благоприятните за вас дни през май: 4, 5, 8, 12, 15, 22, 26, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13, 17, 27.

Лъв

През май Лъвовете ги очаква повишена делова активност. Не е изключено да ви се наложи да се откажете от своите планове за майските празници или да отложите пътуване, за което сте се готвили отдавна.

Впрочем, това безспорно ще ви донесе полза във вид на доходи и стабилизиране на вашето положение, както и ще ви помогне да започнете свой бизнес, или съществено да се приближите до този светъл момент. При това обаче не си струва да поемате върху себе си допълнителни дългосрочни ангажименти пред други хора. Ако се ангажирате в още един чужд трудоемък проект, то ще се появат проблеми със здравето, без да получите кой знае какъв приход. Затова си струва да рискувате здраве само за онова, с което се занимавате отдавна или за осъществяване на своя мечта.

В началото на месеца ще ви се наложи да действате едновременно в няколко посоки. Не е изключено да се наложи да отделите внимание както на своите служебни, така и на социалните си ангажименти. В средата на май се очакват допълнителни доходи, които ще ви донесе някакъв вид творчество. В края на месеца има вероятност да посетите семейно тържество.

Най-благоприятните за вас дни през май: 5, 6, 11.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 
3, 10, 17, 24, 31.

Дева

През май на Девите им предстои да се занимават с уреждането на някаква сложна ситуация. Не е изключено да ви се наложи да се намесите в нечии междуличностни отношения, тъй като конфликтът между двама или няколко души ще се отрази негативно върху производствения процес. Най-вероятно за решаването на проблема вие ще се възползвате от някакви свои познанства с влиятелни фигури.

Освен това ви предстои да се договаряте за нещо с някого. Може би ще търсите нови доставчици, клиенти или делови партньори за реализирането на някакви ваши планове по разширяването на бизнеса. При това помнете, че за да получите нещо, трябва и да дадете нещо.

В началото на месеца ви очаква някакъв своеобразен вид на почивка, който ще изисква от вас значителни физически усилия и финансови инвестиции. В средата на май за получаването на инвестиции или други някакви материални блага е възможно да се наложи да изиграете ролята на „сивия кардинал“. В края на месеца могат да възникнат трудности в общуването с роднини. 

Най-благоприятните за вас дни през май: всички дни са неутрални
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 16, 22, 23, 29.

Везни

През май Везните ги очакват успехи в деловата сфера, които представителите на този знак на Зодиака още никога не са постигали. Най-вероятно за двата предишни месеца вие сте поставили здрава основа и сега ще можете да се възползвате от плодовете на своя труд. Онова, което по-рано ви е изглеждало непостижимо, вие ще постигнете лесно, като на шега, без особени усилия. Очаква ви продължение на професионалните начинания и напълно заслужена стабилност.

Вярно е, че не е изключено в други области на вашия живот да възникнат някакви трудности и допълнителни проблеми. Затова, за да си изясните създадените напрежения, ще ви се наложи да се откажете от почивка и от някакви интересни предложения. Впрочем и от тази ситуация вие ще извлечете полза.

В началото на месеца ви очаква активно общуване на ваша територия. При това ще има и развлекателни мероприятия, и някакви делови преговори. В средата на май получените приходи ще ви позволят да решите някаква сложна задача. В края на месеца ви очаква някакво семейно събитие, което ще предизвика във вас интензивни емоции.

Най-благоприятните за вас дни през май: 2, 9, 10, 12, 16, 24, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 13, 20, 25.

Скорпион

През май Скорпионите ще трябва да променят линията на своето поведение, за да се нагодят към някакви промени. Не е изключено промените в деловата сфера да поискат от вас издръжливост и гъвкава мисъл. Може би ще ви е необходимо да осъществите контакт с някакъв влиятелен човек, натоварен с особени пълномощия и способен както да ви помогне, така и да ви навреди. Бъдете по-мъдри и не влизайте в конфликт.

Освен това ви очаква някакво предложение, което ще постъпи при вас от хора, които нямат пряко отношение към местоработата ви. Има вероятност да ви поканят в някакъв проект и да ви обещаят за него солиден доход. Не се отказвайте и се постарайте умело да съчетаете своята професионална дейност с това ново за вас начинание.

В началото на месеца от особено внимание може да се нуждае ваше имущество. Възможно е да се наложи да преоформите някакви документи. В средата на май ви очакват непредвидени разходи и неочаквани приходи. В края на месеца ви предстои спешно да реагирате на промяна в текущата ситуация.

Най-благоприятните за вас дни през май: 13.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 12, 16, 19, 23, 26, 30.

Стрелец

През май Стрелците ги очаква относително стабилно положение. Могат да се появят нови източници на доход или да намерите допълнителни странични приходи там, където работите. Важното е, те да са легитимни, иначе могат да възникнат доста неприятни проблеми. Изобщо през този месец за вас е особено важно да сте законопослушен гражданин, защото в противен случай ще загубите онова, което имате.

Освен това, през дадения период под „своето крило“ може да ви вземе човек, натоварен с особена власт. Не е изключено той да има нужда от вашите професионални знания и навици за започване на някакъв проект или за да изведе бизнеса си (или своята собствена личност) от криза.

В началото на май ще се наложи спешно да решавате проблеми, на които не сте отделили достатъчно внимание през април. Те може би ще бъдат свързани с имущество или с финанси. В средата на месеца ви предстои да съвместите основната си работа с някакви трудни, но доходни ангажименти. В края на май от вашата съпричастност и разходи ще се нуждаят роднини.

Най-благоприятните за вас дни през май: 8, 15, 16.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14.

Козирог

През май на Козирозите ще се наложи да върнат всички морални и материални дългове. Не е изключено обстоятелствата да ви принудят да изпълните поетите от вас задължения, тъй като без това няма да можете да реализирате някакви свои планове. Не забравяйте да платите и глобите, ако имате такива, иначе тези задължения ще ви попречат в работата и по време на почивка.

Освен това, през дадения период ви предстои да завършите някакви дългосрочни преговори. И в зависимост от техните резултати вие или ще започнете някакъв дългосрочен проект, или ще бъдете принудени да търсите нови делови партньори. Предвиждайте ситуацията с няколко крачки напред.

В началото на месеца вие най-вероятно ще се заемете с онова, за което сте мечтали отдавна или за което сте говорили много. В средата на месеца ще се наложи да уредите някои финансови въпроси. Това едва ли ще ви донесе приход, но пък ще ви освободи от някакви назряващи неприятности. В края на месеца може би ще се наложи да обърнете внимание на здравето си.

Най-благоприятните за вас дни през май: 3, 17, 18, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 
1, 12, 15, 19, 22, 26, 29.

Водолей

През май някой волно или неволно ще облегчи живота на Водолеите. Не е изключено през целия месец околните да взимат решенията вместо вас и да се занимават с вашите проблеми, затова за вас ще остане само да плувате по течението и да получавате удоволствие от вашата пасивност. Важното е да не се опитвате да промените това – промените в текущата ситуация крият конфликти, обиди и възникване на неприятности.

Освен това ви очаква тясно взаимодействие с роднини. Най-вероятно вие ще им предоставите възможност да избират времето, мастото и начините на прекарване на свободното време, така че ще прекарате почивните дни и празниците като почетен гост на стопаните, отговарящи за всичко това едновременно.

В началото на месеца някой от околните ще реши за вас финансов или имуществен въпрос. В средата на май има вероятност от неочаквано, но приятно пътуване, за което вие няма да похарчите много пари. В края на месеца при вас ще се върне онова, което сте смятали за изгубено, или някой най-накрая ще изпълни дадено пред вас обещание.

Най-благоприятните за вас дни през май: 19, 20, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 25.

Риби

През май Рибите ги очаква изгодно и в известен смисъл дори приятно сътрудничество. Не е изключено да ви предложат да се заемете с дългосрочен и доходен проект, който ще ви позволи пълноценно да реализирате своя огромен потенциал. Може би, човекът, който ще ви въвлече в това начинание, за дълго време са стане за вас не само партньор, но и близък приятел.

Освен това може да се сдобиете с ново хоби. Има вероятност към него да ви насочи човекът, с когото сте започнали да общувате съвсем скоро – преди два месеца. Най-вероятно вие с удоволствие ще се отдадете на това увлечение, тъй като отдавна сте мечтали за това, но по някакви причини не сте имали възможност да го направите.

В началото на месеца вие ще съвместите приятното времепрекарване с някакви битови или финансови ангажименти. В средата на май ви очаква солиден доход от това, с което се занимавате интензивно в дадения момент. В края на месеца ви предстои да съпровождате някого от близките си в далечно, но важно пътуване.

Най-благоприятните за вас дни през май: 9, 12, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: всички дни са неутрални.

 

Автор: Н. Попова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top