Месечен хороскоп за Май 2012 г.

април 30 | ,

Овен
През този период ще чувствате, че светът ви дължи нещо, но въпросът е дали го заслужавате или не. Също така ще мислите, че другите са длъжни да ви помагат. В личните взаимоотношения може да станете много взискателни, без да предлагате нещо в замяна. Ще анализирате задълбочено мястото си в света и обкръжението, което искате да запазите около вас. Не искайте твърде много от половинката си и се научете да долавяте цялата обич, която получавате.

Телец
Ще работите с много енергия и ще имате ясни цели. Усилията ви ще бъдат възнаградени с повишение или значителен напредък в дейността ви. Ще изживеете емоционални моменти с половинката ви. Период на емоционално обвързване ще се отрази сред необвързаните като необходимост от сключване на брак, а сред семейните в желанието да имат дете. Насладете се на компанията и се опитайте да установите сериозна връзка.

Близнаци
През този месец ще разберете, че цената на свободата е висока. Неразумно е да измервате резултатите с материалната им изгода, без да оценявате духовното израстване, което сте постигнали. Зрялото ви отношение ви сближава с половинката ви, но понякога трябва да се борите с лекомислието и непостоянството. Изглежда, че емоционалната стабилност, която искате ще се появи.

Рак
Приемате вашите цели много сериозно и си мислите, че да оставате на работа до късно е единственият начин да ги постигнете. Упоритостта, усилената работа и концетрацията върху един обект, са начините да постигнете целите си в живота. Имате добри идеи и искате хората да ги приемат. Помнете, че иновацията има три основни фактора: идеята, изпълнението и най-важното- хора, на които да я представите. Не забравяйте последните две точки.

Лъв
Ще ви бъде възложена задача, която ще изисква цялото ви търпение.
Приятел, ще поиска подкрепата ви, за да преодолее труден период и вие ще се отзовете. Трябва да бъдете по-голям оптимист отколкото сте били през последните няколко години. Ще имате добри взаимоотношения и взаимно уважение с хора, които са сериозни и зрели. През този период ще имате проблеми с гърба и възпроизводителната система. Разнообразете ежедневието си с екскурзии или пътуване до спокойни и тихи места.

Дева
Очаква ви цялостна и съществена промяна на посоката на живота ви. Имате творческа и продуктивна амбиция. Ще се издигнете и ще имате власт. Ще имате пълен контрол над вътрешните ви ресурси, емоционални, физически и понякога духовни. Може да бъдете принудени от икономически интереси да направите ограничения на професията ви, но знаете, че накрая ще постигнете каквото искате. Ще бъдете в хармония с партнъора ви.

Везни
Умеете да разнообразявате ежедневието си внезапно, което показва, че сте развълнувани и спонтанни. Вашето почти младежко поведение ще кара хората да си мислят, че сте твърде импулсивни, особено в личните взаимоотношения. През този период няма да е лесно да поддържате сериозна връзка. Ще се чувствате некомфортно със себе си, обикновено сте тактични и приятелски настроени.

Скорпион
Заложете на по-младежки външен вид, така ще вдъхвате повече доверие. Пазете се от прибързани решения. Изисквайте спешно подаване на важни документи. Сексуалната ви свобода ще се увеличи, това ще се окаже плод, който досега се е считал за забранен. Ако сте обвързани, не позволявайте да бъдете съблазнени от някой, който по-късно ще се окаже твърде либерален.

Стрелец
През този период ще бъдете в хармония с другите. Ще бъдете в добри отношения с родителите си. Взаимоотношенията ви с противоположния пол също ще бъдат добри. Ще запазите чувството си за хумор, въпреки обстоятелствата. Ще бъдете спонтанни и самоуверени. Социалните ви умения ще ви помогнат за професионални успехи. Ако открито изразявате емоциите си пред любимите хора, вашите най-големи очаквания ще бъдат задоволени. Възможни са проблеми със зрението.

Козирог
През този месец внимателно проучете убежденията си и социалните ангажименти. Ще търсите нови начини да разкриете някои мистерии. Ще имате нов поглед върху нещата. Ще се стремите да се присъедините към групи, които сте пренебрегвали досега и ще бъде трудно да решите при какви обстоятелства е наложително да го направите.

Водолей
До средата на месеца ще имате много успехи в социалните отношения. Помислете за нещо, което ще може да ви сближи с партнъора ви. Като цяло това ще бъде момент на безмълвно щастие. Бъдете готови да се насладите на развлеченията, които ви се предлагат, както и на хубавите неща, които ще ви се случат. През втората половина на месеца ще искате по-голяма свобода във финансовата сфера и любовта. Липсата на чувственост във взаимоотношенията ви с любимият човек ще ви кара да се чувствате несигурни.

Риби
Ще защитавате интересите си с ентусиазъм. Това ще породи откриването на нови стратегии. Половинката ви ще ви подкрепя и ще ви покаже колко се гордее с постиженията ви, избягвайте да бъдете ревниви и да се държите собственически. Трябва да бъдете по-уверени и доверчиви, не си въобразявайте.

 

Източник: mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top