Месечен хороскоп за Май 2011 г.

май 1 | , ,

Овен
Склонни сте да си избирате приятели със сходни интереси. Ще можете да бъдете напълно откровени с тях. В работата ще вземете неправилно решение, но вероятно ще поправите това. Заемете се първо с най-неотложните задачи. Лечебните бани със соли ще бъдат полезни за справяне с преумората и изтощението.

Телец
Ще имате сили да обърнете ситуация, която изглежда тревожна. Партнъора Ви ще бъде изумен от Вашите оригинални и романтични идеи. В работата се пазете от скрити опасности и капани. Действайте ловко и предпазливо. Ще се почувствате зле, причината за което ще е прах или заради нещо, което сте яли.

Близнаци
През този месец ще бъдете твърдо решени да постигнете целите си. Опитайте се да контролирате ентусиазма си, защото това може да обърка партнъора Ви. В работата ще срещнете знаци, показващи възможно професионално развитие. Ще знаете как да се възползвате от късмета си. През този период ще се чувствате леко отпаднали и не в добра форма.

Рак
През този период ентусиазмът Ви ще бъде заразен за всички около Вас. Ще бъдете неустоимо привлекателни и ще спечелите половинката си по Ваши си начини. В работата, оригиналните Ви идеи ще дадат отлични резултати. Внимавайте за наочаквани проблеми, преценете внимателно положителните и отрицателните страни. Ще почувствате безпокойство, причинено от стреса в ежедневието Ви.

Лъв
През този период ще се чувствате център на внимание и ще давате съвети на всички, дори и да не са Ви искали. Не се страхувайте да покажете чувствата си към партнъора, ще бъдат взаимни. Ще получите страхотно предложение за добре платена работа, но не бързайте, помислете внимателно преди да приемете. Не натоварвайте тялото си прекалено много.

Дева
Опитайте се да не бъдете твърде настойчиви с другите. Бъдете скромни в изискванията си или може да бъдете обвинени, че сте твърде егоистични. В професионалната сфера, ще имате възможност да осъществите страхотно пътуване, което ще Ви осигури напредък в кариерата. Тялото Ви ще се нуждае от почивка, дайте му я.

Везни
Ще се опитвате да търсите обяснение за всичко, което Ви се случва и това ще Ви прави напрегнати. Не се налагайте, а създайте хармония и близост с партнъора Ви. В работата, вярвайте само на себе си. Опитайте се да не се претоварвате или рискувате да страдате от преумора. Внимавайте какво ядете, може би е време да започнете диета.

Скорпион
Опитайте се да не бъдете надменни или може наистина да съжалявате по-късно. Постарайте се да бъдете себе си или някой може да разбере, че сте фалшиви. В работата, ще бъдете особено докачливи, така че не се излагайте. Оставете настрана омразата от преди и следвайте плановете си без да се влияете от другите. Ще бъдете в страхотна форма и ще се освободите от натрупаното напрежение.

Стрелец
Постарайте се да прецените ситуацията обективно и се доверете на интуицията си. Опитайте се да гледате от положителната страна на нещата. В работата ще получите желания резултат, като правите малки крачки. Не доверявайте плановете си на другите. Ще можете да си починете на спокойствие, правете повече движения.

Козирог
Ще бъдете изморени и психически изтощени. Трябва да включвате повече партнъора си в събития, които засягат и двамата. В работата, се опитайте да обърнете ситуацията във Ваша полза. Внимавайте само да не пренебрегнете нуждите на другите. Ще бъдете в страхотна форма и ще се чувствате чудесно.

Водолей
През този месец ще бъдете чаровни и съблазнителни в обкръжението Ви. Ще излизате с някой, който е на същата вълна като Вас. В професионалната сфера ще бъдете непреклонни и ще искате да правите всичко по Ваш си начин. В никакъв случай няма да искате да приемете съвети от другите. Релаксирайте като използвате валериан или запарен глог.

Риби
Ще бъдете напрегнати и докачливи, така че помислете преди да кажете нещо. Не се затваряйте в себе си, а напротив. Партнъора Ви ще прояви разбиране. В професионалната сфера, ще бъдете нетолерантни и ще Ви липсва мотивация. Въпреки това, ще намерите равновесието, което ще Ви позволи да вървите напред без пречки. Внимавайте какво ядете, или рискувате да качите излишни килограми.

Източник: www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top