Месечен хороскоп за Декември 2014 година

декември 1 |

ovenОвен

В края на годината или поне в началото на декември 2014 настроението ви ще е доста подтиснато, притеснено. Ще сте донякъде разочаровани от самите себе и от непостигнатите или нереализирани планове и мечти през годината. Ще очаквате допуснати от вас грешки тепърва да са в основата на бъдещи неприятности.
Проблем с наследство или наследствен имот ще остане за разрешаване и през следващата година.
Повреда на битов уред или техника в дома ви ще ви принуди да направите нова покупка, като подарък за Коледа.
От друга страна изоставени ваши планове, за които сте изгубили надежда да се реализират благополучно за вас, точно сега ще изплуват на повърността с много по-добри възможности за успех. Може да възникне конфликт с лчиност, за която ще разберете, че има намеса в тази ситуация и то във ваш ущърб.

Хубаво е, че ще успеете да поставите в ред различни финансови въпроси, да изчистите позабавени плащания или на вас да върнат забавени пари/заплата/кредит.
Добра новина свързана с покачване на заплата през следващата година или получаване на някаква премия/бонус за Коледните празници.
Неочаквана любовна история или флирт за младите дами. Това може да промени изцяло плановете ви за празниците в последния момент или самото „събитие“ да се случи по време на Коледната ви ваканция.
Жените и мъжете над 35 години ще имат притеснение или грижа около здравето на близък човек или около своето собствено здраве. Пазете се от инфекции, настинки, некачествена храна и др.

telecТелец

Декември 2014 ще донесе повече движение и пътувания за родените под знака на Телеца. Ще има пътуване по семейни причини, ще има пътуване и по приятен повод във връзка с предстоящите Коледни празници. Срещи със стари приятели, създаване на нови познанства.
Радостни събития в семейството свързани с раждане на дете или внуче, кръщене, рожден ден, успешна изява пред публика или в обществото.
Във финансов план се пазете от илюзии, нереални очаквания, обещания за които самите вие не сте убедени, че ще се изпълнят. Парите ще са ви слабото място, като доходи през този месец и като разходи.

Поводи за радост в живота на младите мъже. Успешно приключване на годината, усещане за лично удовлетворение или готовност за нов старт/нова промяна в началото на 2015.
Ще имате доста работа през този месец. Възможен е повече от един професионален ангажимент или необходимост от съвместяване на повече от една длъжност. Не всички ще се радват на вашите професионални успехи и израстване, но вие се концентрирайте върху това, което се очаква от вас и не обръщайте внимание на зложелатели или завистници.
Ще имате своите спадове през месеца, дни в които ще се чувствате несигурни или ще сте подвластни на паника, страх за бъдещето. Ще получите конкретни, макар и малки знаци, че имате покровители, които знаят кога и как да ви съдействат. Без значение дали са от реалния свят или от Отвъдното…

 

bliznaciБлизнаци

През декември 2014 жените над 35 години ще бъдат до последния ден ангажирани с работа, бизнес и всякакви други важни и неотложни ангажименти. Ще ви се наложи да контактувате с нови клиенти, партньори, колеги, работодатели и др.
Ще се наложи да промените някои планове свързани с приятел или брачен партньор поради възникване на нови обстоятелства.
Ще очаквате предложение или покана в личен/емоционален план, които за съжаление може да не получите и този месец.
Ако планирате пътуване през декември, бъдете готови за всякакви непредвидени ситуации, свързани с дадено ви обещание, с по-големи очаквания от ваша страна, грешки или спънки от всякакво естество и др.

Новина, свързана със сериозен здравословен проблем на човек, когото познавате. Новината ще дойде от друг град или държава и реалната помощ или грижа, които ще можете да предложите не са много големи.
Надежди и очаквания за гостувания или събирания с деца/внуци и други млади хора или роднини. Децата ще са повод за много надежди, очаквания и настроение през този месец.
При мъжете ще възникне ситуация, в която ще трябва да се разделят по някаква причина с друг мъж. Това може да се случи в работата, с приятел или в семейството ви.
Пазете се от кражба от човек, с когото може и да не сте близки, но когото познавате.
Желая на всички весели Коледни и Новогодишни празници и нека Бог да е с всички нас и в нас!

 

rakРак

В края на годината ще очаквате реалните резултати на ваши действия през годината, приключване на промени или последствия от проведени вече важни разговори.
Възможно е приключване на съдебно дело или сложен казус.
Парите ще са проблем в дома ви, дотолкова доколкото всеки ще има своите нужди и желания. Трябва да има повече баланс и толеранс, ако не искате да започнете годината със затруднения.
Любовни вълнения могат да очакват младите дами. Интересно развитие може да има вече създадена връзка или тепърва да поставите началото на нова. Месец, в който ще отбележите редица интересни събития в дневника си.

Ваш приятел или приятелка ще изпадне в много сложна и деликатна ситуация през този месец. Ще е нещо, за което сте имали очакване, предупреждавали сте или сте давали съвет.
През този месец може успешно да приключите сделка свързана с продажба на имот или имущество, отдаване под наем и др.
Събитие в дома, което ще се окаже преломен момент за живота ви през 2015. То може да бъде от всякакво естество, но влиянието му ще продължи месеци или години напред.
Спокойни и щастливи Коледни и Новогодишни празници и много вяра и надежда за Новата 2015!

 

luvЛъв

Декември 2014 ще е натоварен и напрегнат месец за младите дами Лъв. Всичко, което ще се изисква от вас ще трябва да става в кратки срокове или с малко парични средства. Ще се изисква от вас много практичност и разум в действията и най-вече пълна концентрация.
Пътуване за дете, което ще ви създаде напрежение или безпокойство.
Неприятна или разочароваща ви новина отдалеч свързана с дете, внуче или друг млад човек.
Ще имате нови или интересни възможности за изява в работата си или в учението. Всеки един успех ще е изстрадан от вас с цената на много усилия и енергия.

В личен план ще можете да се зарадвате на различни срещи и събирания, както свързани с предстоящите празници, така и с личните празници на приятели и роднини. Любимия човек ще е до вас, а несемейните също ще имат партньор до себе си, дори да е връзка от временен характер.
Много подаръци от вас или за вас. Печалба от томбола или друга игра на късмета. Придобивка по право или по наследство.
Ново приятелство, което ще се окаже много важно както в емоционален план, така и като бъдеща подкрепа в живота ви.
Може да възникнат спънки или пречки/забавяния около пари, които очаквате да получите. Излишни формалности или неочаквани усложнения, които ще успеете да разрешите.

devaДева

През декември 2014 ще е важно да си осигурите баланс в разходите и приходите за да не изпаднете в неприятна ситуация точно преди празниците. Разчитайте единствено на това, което вече имате в ръцете си.
За тези, които имат съдебно дело или сложен казус за разрешаване от финансов характер, декември няма да донесе желания успех. Не всеки ще е в настроение или ще има желание да ви съдейства.
Приключвате годината с окончателно разрешен проблем или ситуация в семейството, а в някои случаи и с финализиран развод/раздяла. Пред вас са очаквания за по-добри и щастливи моменти през новата 2014 и вие ще усетите някои положителни вибрации още през този месец.

Възможно е да сте преживели през изминалите единадесет месеца и друг вид житейска раздяла, но живота продължава и вие ще имат поводи да разберете, че има и други хора, които се нуждаят от вас и от вашата любов.
Важно е да знаете, че декември е силен месец за вас и когато възникне провокираща ви към конфликт ситуация, просто си спомнете тези думи и не правете живота си по-сложен.
Мъжете над 35 години ще се наложи да поемат повече домашни или семейни ангажименти. Това ще ви сблъска с трудния и неотстъпчив характер на роднина или съсед.
Младите мъже Дева е добре да не правят специални планове за този месец, особено ако се налага да разчитате на чуждо обещание или помощ. Най-вероятно така ще си останете с напразна надежда. Ще имате хубави моменти и поводи за радост, свързани със събития, които ще се случат от само себе си.
Неочаквана новина за дамите над 35 години, която ще донесе редица други непланирани и неочаквани събития в живота им.

vezniВезни

През декември 2014 ще имате очакване за по-високи или стабилни доходи. Получаване на пари от определена институция или по право, за свършена работа, сделка и т.н. Въобще финансово декември може да се окаже твърде добър и успешен месец за вас.
При младите мъже ще има преминаване през една ситуация като след буря… тоест неприятно събитие, което вече е станало през годината, сега ще търси своето разрешаване/финализиране и изчистване на проблема.
Ще имате повод за радост в дома си или в семейството, която ще е свързана с новина за бъдещо майчинство, раждане на дете или друг голям празник свързан с дете/внуче. Децата ще заемат полагаемото им се място за Коледните и Новогодишни празници с всичките емоции и подаръци, които ще им приготвите.

Проблем в личните ви отношения с приятел или роднина ще ви провокира към осмисляне на отношенията ви и вземане на решение, което ще се стремите да изпълните сега или от началото на следващата година.
Декември ще е по-натоварен и изнервен за мъжете и жените над 35 години поради по-големите отговорности и задължения, както към цялото семейство така и в работата… Ще имате силна нужда от реална почивка, която дори по празниците трудно ще си осигурите.
При младите дами ще има отказ, отменяне от някакво предложение или план, но това ще даде шанс за нещо друго по-добро да ви бъде дадено.

 

skorpionСкорпион

Пътуване през този месец ще създаде силно напрежение около вас, като това може да има връзка с неговата подготовка или да има повече напрежение по време на самото пътуване: транспортни затруднения, лоши метеорологични условия и др.
Възможно е да възникне необходимост от нежелано от вас пътуване.
Ще имате късмет или успех във финансовите си дела и очакванията си за парични постъпления, но има знак за внимание свързан с неискреност или опит за измама, за даване на неизпълнимо обещание.
Неочаквана новина или обаждане от стара любов или човек, към когото проявявате романтичен интерес.
Декември е месец за ново начало в любовта за тези, които търсят своята сродна душа.
Ще ви липсват определени хора по празниците. С други ще ви бъде трудно да сте заедно, но ще бъдете изненадани от преоткриването на непознати досега качества в характера на хора, които досега сте смятали за неприятни или досадни.
Ще възникнат притеснения около здравето на човек от приятелското ви, съседско или професионално обкръжение.
Приятелска връзка може да ви натовари с неочаквани емоции.
През декември мнозина ще имат интервю за нова работа или нова позиция. Среща с настоящ или бъдещ ръководител/работодател по благоприятен за вас повод.

strelecСтрелец

Декември 2014 ще донесе повод или поводи за радост свързани с по-добри доходи или разрешаване на финансови, банкови въпроси и задължения.
Повече средства в семейния бюджет, които ще помогнат и за по-доброто настроение по празниците.
Възможно е сега да се заговори за повишение на заплата през следващата година, повече поръчки за производителите, което също ще покачи доходите или повече продажби за търговците.
Декември носи финализиране на въпроси свързани с кредити или ипотека, като резултатите ще са благоприятни за вас.

Мъжете над 35 години ще преминат през момент на силен гняв или ярост, който ще е против самите тях, вследствие на собствена грешка или необмислено решение. Но много бързо тези негативни емоции ще преминат защото цялата ситуация ще се промени положително за вас.
Възможни са грижи и притеснения около здравето на дете или млад човек от семейството. Възможно е болнично лечение или хирургическа интервенция.
Младите мъже ще допуснат грешка в емоционалния си живот или ще преживеят разочарование от половинката си в една сложна или деликатна ситуация.
Една важна новина или подарък от разстояние ще се забавят или изгубят поради неочаквани обстоятелства, грешка, транспортни затруднения и др.

 

kozirogКозирог

Неочаквано може да се разплачете този месец както от щастие, така и от неизпълнено обещание или нереализирано очакване. Ще сте много емоционални, сантиментални, което често ще предизвиква силни и трудно контролируеми емоции.
Ще очаквате да разрешите успешно имотен или битов проблем и това ще стане, но с цената на повече нерви или на повече търпение.
Декември ще има особено значение за жените над 35 години. Сега ще има да решавате важни въпроси, да вземате важни решения свързани с предложение, касаещо личния ви или професионален живот. Много съдбовен за вас месец.
Ще очаквате напразно среща или обаждане от приятел. Най-вероятно вие вече сте останали в миналото за тази личност.

Среща или гостуване на хора, които ще дойдат с голяма лична болка. Възможно е да са преминали през някакво изпитание благодарение на вашата помощ и сега да дойдат за да ви благодарят лично.
За младите дами е възможно отлагане или забавяне на планирано пътуване. Бъдете предпазливи, когато сте на път, не изпускайте и най-малките подробности, които може да създадат проблем.

vodoleiВодолей

С големи надежди и очаквания ще бъдат този месец младите жени родени под знака на Водолея. Разбира се, ще си има и конкретни причини за това, като те няма да са свързани само с Коледните и Новогодишни празници. Ще имате свои лични успехи и поводи за задоволство.
При младите мъже ще възникне неочакван конфликт, който може да разруши важна връзка, работа, бизнес, план и др.
Мъжете над 35 години, колкото и странно да звучи ще са много романтични и сантиментални. Ще сте твърде чувствителни за любовта и вниманието на околните и ако такова ви липсва няма да се поколебаете сами да си го потърсите.

При жените над 35 години емоционалното състояние ще е долу-горе същото както при мъжете, но тук ще има повече емоции свързани с хора, които са надалеч или които не са сред вас поради други причини.
През декември ще има по-голяма вероятност да пътувате с определена цел, по работа, поради важни срещи и сделки отколкото пътуване за удоволствие и развлечение.
Важни професионални и бизнес контакти с хора от друг град или държава.
Събиранията през този месец са естествен фон на всичките тези празници, които се задават през декември. Често ще ви се налага да търсите подходящ подарък, а и самите вие ще бъдете зарадвани от страна на любимите си хора.

 

ribiРиби

През този месец много активно и настоятелно ще се стремите да приключите затормозващи ви неприятности или проблеми, но това ще е на по-висока от очакваното цена. Предстои раздяла в личен или професионален план. Друга алтернатива няма, но това е и най-доброто за вас на този етап.
Ще се наложи да заделите допълнителни средства за дете или млад човек или ще получите пари от дете/заради дете.
През този месец ще създадете странни и неочаквани приятелства и запознанства. Ще откриете нови хоризонти, нови светове и нови интереси. Ще се включите към една благотворителна кауза и това ще ви създаде много положителни емоции.

Въпреки, че декември ще е много добър месец за вас във финансово отношение, в никой случай не си мислете, че сте застраховани от грешки, измами или хвърляне пари на вятъра. По-голяма предпазливост ще е само във ваша полза.
Ще имате очакване нещо, което сте изгубили през годината по някакъв начин да се върне при вас, независимо дали е вещ, работа, приятелство и др. За съжаление опитите ви да върнете времето назад, да оправите нещата, ще създадат само още по-голям хаос или болка в живота ви.
Новина от роднини, които живеят надалеч или специална вест, колет от тях.
Новина свързана с раздяла или развод в семейство, което познавате или са ви близки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top