МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ДЕКЕМВРИ 2013 ГОДИНА

декември 1 | , ,

 

zimaОВЕН
През декември Овните ги очаква не само равносметка, но и начало на нов проект. Той ще определи вашите действия за цялата първа половина на следващата година или най-малкото за януари и февруари. Освен това ви предстои да започнете някакво взаимно изгодно сътрудничество с човек, който се отнася към ангажиментите си така, както и вие самите.

Особено успешни ще станат за вас първите две десетдневки на декември, а през третата е възможно да възникнат трудности, но вие най-вероятно ще предпочетете да ги игнорирате, тъй като ще осъзнаете, че изход от създалата се ситуация засега не е достъпен за вас.

В началото на декември някакво пътуване ще ви принуди спешно да промените вашите планове, но резултатите от него ще ви зарадват. В средата на месеца ви очаква някакъв материален или метафоричен подарък. Не е изключено той да донесе е живота ви позитивни промени. В края на декември обърнете внимание на здравето си и при възникване на тревожни симптоми веднага вземете адекватни мерки, иначе отново ще ви се наложи да промените своето разписание, но този път това в крайна сметка няма да бъде особено приятно.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 10, 11, 12, 22.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 6, 13, 14, 20, 21, 28.

ТЕЛЕЦ
През декември Телците ги очаква благополучно решаване на някаква сложна или тревожна за тях ситуация. Най-вероятно ще ви помогне човек, който доста своевременно ще научи за вашите проблеми и със своите препоръки ще ви изпрати при някаква влиятелна персона.

Очаква ви и някаква сериозна придобивка. Не е изключено вие да решите да се възнаградите за труда си и за успехите от изминалата година като си направите страхотен новогодишен подарък. При това през дадения период вие щастливо ще избегнете някаква опасност, отказвайки се от съмнително сътрудничество.

В началото на месеца посещението при някакъв специалист ще ви освободи от стар проблем. В средата на декември ще получите чудесни “дивиденти” от всичко, с което сте се занимавали през 2013 гоидна. При това то няма да бъде само материална награда, но и сърдечна признателност от онези, комуто сте помогнали. В края на месеца нещо ще се промени във вашето социално положение. Има вероятност от увеличаване на заплатата или повишаване в длъжност.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 2, 6, 13, 14, 16, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 17, 31.

БЛИЗНАЦИ
През декември при Близнаците е възможно да възникнат малки трудности, които те сами ще провокират с несвоевременна демонстрация на своя характер. Бъдете предпазливи и тогава ще избегнете сполучливо неприятностите.

През периода ви предстои и да се борите за своите цели с помощта на вашето прословуто красноречие. Не е изключено известна патетичност на вашите изказвания да принуди някого от околните да застане на ваша страна в някакъв спорен въпрос. През месеца ви очаква и приход, при това има вероятност неговата основна част да не бъде от трудов източник.

В началото на декември ви очаква успешна самореализация на онова поприще, където вашият професионализъм е безспорен. Най-вероятно вие ще получите и удовлетворение от резултатите на своята дейност, и материално поощрение. В средата на месеца от вашата обективна оценка на собствената ви личност може да зависи дали ще се справите с някакви трудности или ще ги задълбочите. В края на декември някакъв подарък ще ви позволи да започнете да градите приятни планове.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 15, 16, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 19, 26.
РАК

През декември Раците ги очакват многобройни придвижвания и посещения на публични мероприятия. При това, най-вероятно вие ще съвместявате няколко повода за пътуване, икономисвайки по този начин време и сили.

Бързата реализация на основните ви планове ще спомогне и за отмяната на някои обмисляни преди това ангажименти – те или ще загубят своята актуалност, или ще ги поеме върху себе си някой от вашите близки. Очаква ви и някаква награда, може би с доста официален характер. Този месец ще ви подари и успешно приключване на проект, с който сте се занимавали през текущата година. Вероятно за тази цел ще се наложи да общувате с някакви влиятелни хора и да ги молите за нещо.

В началото на декември благополучно ще избегнете някакви проблеми, анализирайки вероятните последствия от предложение, което на пръв поглед е изглеждало изгодно. В средата на месеца ви предстои да споделяте или да си обменяте опит с някого. В края на месеца ви очаква приход, който ще се окаже малко по-голям, отколкото сте предполагали, затова с удоволствие ще изхарчите някаква сума за нещо приятно.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 2, 5, 12, 16, 18, 19, 26, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 7, 17, 21, 31.

ЛЪВ
През декември на Лъвовете ще се наложи няколко пъти да се отказват от някакви предложения. Не е изключено те да не се вписват във вашите планове, затова вие ще предпочетете да пропуснете известни ползи, за да не пострадат останалите ви ангажименти.

Впрочем, вие все едно няма да сте на загуба – през месеца ви очаква триумфално приключване на някакъв проект, и за него ще получите добри пари. Освен това, приход ще ви донесат и някакви дребни поръчки или задачи. Така че ще можете без затруднения да се подготвите материално за посрещането на Новата година, както и да осъществите старо свое желание.

В началото на декември ще ви се наложи да се занимавате с няколко неща едновременно, при това най-вероятно ще съвместявате работата си и някои специфични битови ангажименти. В средата на месеца ви предстои да получите пари от различни източници. В края на декември ви очаква удовлетворение на вашите професионални амбиции, така че е възможно в новата 2014 година да влезете с някакво друго “звание”.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 1, 20.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 7, 14, 21, 28.
ДЕВА

През декември за Девите е възможно да възникнат някои трудности в материализацията на текущите планове. Не е изключено някой да ви подведе или да се опита да ви попречи. Разчитайте само на своите сили и не допускайте в своите ангажименти странични хора.

През периода ви предстои и да вземете няколко важни решения, които така или иначе ще бъдат свързани с вашата работа и с реализацията на поставените пред вас задачи. Най-вероятно ще ви се наложи да поемете върху себе си допълнителни ангажименти или отговорност за някакви проекти. Впрочем, всичко това ще ви бъде добре заплатено.

В началото на месеца ви очаква някакво пътуване, което няма да протече така гладко, както бихте искали, но пък ще ви донесе важен опит. В средата на декември ви предстои да пресметнете няколко варианта за развитието на някакви събития или да съставите бюджет за някакъв проект. В края на месеца при вас ще се върне онова, което сте смятали за загубено или пръснато напразно. Освен това ви очаква нетрудов доход или внезапна премия.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 4, 18, 22, 23, 24.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13, 19, 26.

ВЕЗНИ
През декември Везните ги очаква “цайтнот” и ще се наложи някакси да се справят с него. Не е изключено да се появят някакви неочаквани ангажименти, които ще трябва да впишете хармонично във вашите текущи планове и задачи. Главното е да не отлагате всичко за последния момент. Решавайте проблемите веднага.

Предстои ви и да направите важен избор и умело да подредите приоритетите си, както и да направите покупки, които не сте планирали. През месеца благополучно ще се избавите от някакви трудности и ще се почувствате много по-свободно.

В началото на декември могат да възникнат известни “търкания” в работата, но вие ловко ще обърнете ситуацията в своя полза. В средата на месеца вашата решителност и умение да се договаряте ще ви донесат някакви допълнителни блага. Може да се каже, че ще хванете за опашката своя късмет. В края на декември някой от онези, с които тясно си взаимодействате, ще направи нещо хубаво за вас или ще ви поднесе подарък.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 6, 7, 14, 21, 26, 27, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 3, 10, 17, 22, 29, 31.

СКОРПИОН

През декември Скорпионите ги очакват проблеми в сфера, важна за тях. В резултат обаче ще бъдете дори благодарни на съдбата за такъв обрат в събитията, тъй като това ще ви позволи да получите нещо такова, което без тези неприятности би било недосътпно за вас.

През периода вие благополучно ще намерите и общ език с хора, от които зависи реализацията на някакъв ваш проект. Те ще “прегърнат” вашите идеи и безвъзмездно ще ви помогнат. През месеца вие сполучливо ще се освободите и от някакви ограничения, които са ви пречили да се движите в избраната посока.

В началото на декември можете да попаднете в зависимост от някакви обстоятелства. Не се съпротивлявайте – всичко е за добро. В средата на месеца развитие ще получи ситуация, която дотогава се е намирала в застой и това ще ви донесе съществен приход и нови планове за бъдещето. В края на декември значително ще се разширят вашите хоризонти и ще нараснат вашите възможности. И още: ще бъдете принудени да се подчините на някакъв влиятелен човек.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 1, 10, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 6, 13, 16, 20, 23, 27, 30.

СТРЕЛЕЦ
През декември Стрелците могат да очакват изпълнение на много желания. Късметът ще ви съпътства във всички истински важни за вас неща. Пред вас ще се отворят възхитителни възможности, вие ще можете да се договорите с онези, които по-рано не са били съгласни с вас, а увлечението, с което работите по някакъв проект, ще привлече към вас полезни съмишленици.

Освен това, през дадения период могат да ви предложат стаж в друга страна или да ви пратят на обучение, за да научиете чужд език, за да ви възложат по-отговорна и по-добре платена длъжност.

В началото на месеца ви предстои да водите многобройни преговори с хора от друга организация или от друга държава. В средата на декември ви очаква пробив в нещо важно за вас. Има вероятност от позитивни новини и започване на активни действия. В края на месеца ви очакват положителни промени в работата, които ще ви помогнат да стабилизирате своето финансово и служебно положение.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 2, 12, 29, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 11, 25.

КОЗИРОГ

Декември ще подари на Козирозите възможност да се заемат истински с тяхната работа. Не е изключено да решите да опитате своите сили в поприще, което отдавна ви привлича.

Освен това ви предстои да осъществите няколко важни пътувания, едно от които по един или друг начин ще ви позволи да получите солиден приход или да направите статусна придобивка. Вярно е, че има вероятност през месеца да живеете в малко по-некомфортен режим, но и спешните моменти също ще са ви полезни – ако имате проблеми със самодисциплината, то към края на този период те ще изчезнат.

В началото на декември ви очаква близко общуване с онези, които бихте искали да видите като свои делови партньори. В средата на месеца благополучно ще се избавите от някакъв сдържащ фактор и това ще ви донесе не само увереност в правилността на вашите решения, но и известна полза. В края на декември ви предстои да си изясните плановете за бъдещето и да започнете да действате в тази посока.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 4, 7, 14, 24, 28, 31.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 9, 12, 19, 23, 26, 30.

ВОДОЛЕЙ
През декември Водолеите ще се почувстват свободни от някакви задължения. Много е вероятно да се освободите от нещо, което ви е тежало или ви е пречило да постъпвате така, както смятате за необходимо. П

През периода ще се уредят и някакви ваши въпорси, с които не сте могли да се справите по-рано и сте ги оставили за “по-нататък”. Има вероятност някой доброволно да поеме решаването на вашите проблеми и да направи онова, което не се е получавало при вас. През месеца ви очакват и дългосрочни договаряния с онези, които по един или друг начин влияят върху вашето финансово положение.

В началото на декември ви очакват някакви важни промени, които ще трансформират не само вашия живот, но и вашия светоглед. В средата на месеца ви предстои да извлечете съществена полза от някакво конструктивно сътрудничество. В края на декември най-вероятно ще организирате някакво мероприятие, на което ще можете да сключите няколко важни, не е задължително да става въпрос за делови, сделки.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 4, 6, 7, 11, 18, 28.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 15, 29.

РИБИ
През декември Рибите ще трябва да направят равносметка, която в резултат ще има материално изражение. Много е възможно да предявите сметката на хора, за които през годината постоянно сте правили нещо.

Освен това, през дадения период първите плодове ще донесе проект, който вие сте инициирали преди известно време. Вярно е, че сега най-вероятно ще можете да получите малък приход, но впоследствие той ще стане стабилен. През месеца ви очаква и “задочно” (виртуално, телефонно) общуване с онези, които в някакъв момент ще определят вашето бъдеще или ще провокират някакво пътуване.

В началото на декември можете да влезете в някаква авнтюра. Впрочем, ако ви подкрепят хората, на които доверявате, то всичко ще се подреди благополучно и във ваша полза. В средата на месеца ви предстои да промените някои свои планове или да променяте нещо текущо във вашите начинания. може би това ще изисква от вас получаването на допълнителни знания или умения. В края на месеца ви очакват приятни, но уморителни грижи.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 6, 8, 12.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 4, 18, 25.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top