Месечен хороскоп за Декември 2012 г.

ноември 30 | , ,

Овен

Ще имате възможности за напредък. Ще постигнете необходимите промени без да се появят никакви пречки. Ще сте щастливи и доволни от живота. Духовността и материалните удобства в живота ще се допълват взаимно. Възможни са пътувания. Ще сте изпълнени с вяра. Ще се обърнете към мистицизма, за да се научите как да оценявате това, което имате и как да го споделяте.

Телец

Вие сте общителни и великодушни по природа и искате да помагате на другите, да ги просвещавате и съветвате. Ще изпитвате съмнения относно способностите си и качеството на работата си и ще се нуждаете от експертен съвет, който обаче може не винаги да е правилен или подходящ за вас. Ще имате успех у дома, в обществения живот, пътуванията и финансите.

Близнаци

Ако започвате нова връзка, тя трябва да бъде основана на взаимна честност. Ако ви предложат работа, за която не сте подготвени, заемете се с получаването на необходимата квалификация и не играйте нечестно, защото рано или късно ще бъдете разкрити. Ще предприемете кратко, но много приятно пътуване.

Рак

През този месец ще сте много привлекателни за противоположния пол. Доходни и престижни занимания. Ще се радвате на разбирателство и взаимно уважение във взаимоотношенията ви с околните. С труда си може да се включите и да помогнете в благотворителни инициативи. Много вероятно е да ви предложат длъжност, която ще ви позволи да защитавате нуждите на другите.

Лъв

Ще сте много харесвани от противоположния пол през този месец. Може би ще се почувствате привлечени от по-млад от вас партньор, който ще ви съблазни с топлота и нежност. Взаимна симпатия и уважение във връзките ви. Ще помогнете на приятел при изпълнението на задачите му. Общуването с деца ще ви донесе приятни емоции.

Дева

Ще трябва да се изправите срещу собствените си задръжки и ограничения, както и срещу тези наложени ви от обстоятелствата. Може би ще искате да отхвърлите изцяло всички ограничения и да разширите сферата си на дейност, да посетите нови места и да правите неща, с които не сте се занимавали досега. През този месец също е възможна смяна на работното място или местожителството, както и прекъсване на взаимоотношения.

Везни

Баланс между духовността и материализма. Честност, почтеност и отговорност. Успехът ви е гарантиран, но не и без да положите известно усилие. Началото винаги е трудно. Рисковете винаги трябва да бъдат обмислени. Ще трябва да осъзнаете, че някои врати се отварят, а други се затварят, но нищо от това не е окончателно. Ще сте заредени с енергия. Не бъдете арогантни.

Скорпион

Периодът ще се характеризира с наслаждаване на живота, изострена чувствителност, силни страсти, ненаситност и невъздържаност. Възможни са романтични изблици. Ще имате огромна енергия за работа, силна концентрация и необикновен подход на действие. Ще сте в състояние да ръководите останалите. Ще бъдете изключително активни. Ще се проявите като добър психолог. Ще свалите маските на някои хора и ще разкриете истинската им същност.

Стрелец

През този период ще ви липсва работна дисциплина за постигането на цели, които изискват постоянство и методичност. Опитайте се да се освободите от напрежението и избягвайте вземането на важни решения. Наслаждавайте се на взаимоотношенията си с другите. Старайте се да сте в добро настроение независимо от обстоятелствата.

Козирог

Ще осъзнаете, че знанието носи сила и свобода. Вие сте талантливи и непредубедени, но това не влияе на аналитичните ви способности. Късмет в бизнеса. Не оставяйте възможностите да ви подминат. Необичайни мисли, действия и емоции. Ще поставите началото на нова връзка, която ще започне щастливо, без обичайните ви притеснения.

Водолей

Ще се бунтувате срещу непосилни изисквания през този месец. В края на годината ще искате да направите равносметка на всичко постигнато. Спазвайте установения ред, за да избегнете опасни ситуации. Намерете баланса. Занимавайте се с някаква физическа дейност. Отпуснете се и се вслушайте в нуждите на тялото си.

Риби

Ще сте склонни да преувеличавате и да се държите надменно или арогантно. Ще се чувствате като победители, но плановете ви няма да имат реална основа, затова не е добре да започвате нов бизнес през този период. Може да имате разногласия с хора, които считате за свои ментори. Бъдете умерени и скромни.

 

Източник: www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top