Месечен хороскоп за Декември 2011 г.

декември 1 | ,

Овен

Опитайте се да прецените добре ситуацията и използвайте интуицията си. Бъдете оптимистично настроени. В професионалната сфера ще потърсите помощта на някой, който е по-опитен от Вас. Отправените към Вас задачи изискват по-голяма подготовка и ще трябва да поработите над това. Ще чувствате краката си изморени и бавни, това може да се дължи на проблеми с кръвообръщението.
Телец

Ще бъдете особено интуитивни, и това ще Ви помогне в ежедневието. Бъдете търпеливи и успокоявайте партнъора Ви, който се чувства разочарован и изоставен. В работата трябва да се противопоставяте повече. Някой ще се опита да загуби времето и енергията Ви с безполезни задачи. Ако спортувате се пазете от травми през този период.
Близнаци

През този период ще можете да покажете на другите колко сръчни и способни сте. Ще бъдете нежни и добри към половинката си, което ще улесни комуникацията между Вас. В работата ще се захванете с нов проект с голям ентусиазъм, това ще изглежда обещаващо. Ще можете да усетите вкуса на успеха! През този период всички ще завиждат на страхотното Ви тяло и ще бъдете център на внимание.
Рак

Опитайте се да не бъдете надменни, защото наистина ще съжалявате за това по-късно. Просто бъдете себе си или някой може да разбере, че не сте искрени. В професионалната сфера, трябва незабавно да решите проблем, в противен случай рискувате да не се справите с въпрос, с който трябваше да се справите преди време. Обърнете внимание на нервната Ви система, ще бъде уязвима през този период.
Лъв

Ще си поставите амбициозни цели, само  за да докажете на себе си, че можете да ги постигнете. Ще дадете всичко от себе си, за да спечелите нов потенциален партнъор. В работата, ще се чувствате доста изморени и ще търсите развлечение. Склонни сте да не давате всичко от себе си  и един от началниците Ви ще бъде разочарован от това. Ще бъдете в страхотна форма и ще се освободите от натрупаното напрежение.
Дева

През този период бъдете по-търпеливи и действайте разумно. Опитайте се да разберете какви са истинските желания на партнъора Ви. В професионалната сфера сте особено докачливи, не го показвайте. Оставете настрана омразата от миналото и следвайте плановете си без да се влияете от другите. Избягвайте стреса и напрежението, особено вкъщи.
Везни

Ентусиазма Ви ще бъде заразен за всички около Вас. Ще бъдете неустоими и ще спечелите отново партнъора Ви по свои си начини. В работата, реагирате на ситуацията доста бавно и това се дължи на нарастващите Ви отговорности. Не се страхувайте от неуспеха- ще се справите! Обличайте си топли дрехи или рискувате да страдате от настинка.
Скорпион

Хората около Вас ще оценят лоялността Ви и ще Ви се доверят. Партнъора Ви ще мисли, че сте наистина много специални. В работата, ще получите възможността, която толкова чакахте. Пригответе се! В противен случай, страхотна възможност може да Ви се изплъзне. Избягвайте климатичните промени, могат да доведат до болки във врата.
Стрелец

През този период ще бъдете твърдо решени, че сте прави и няма да имате никакво желание да слушате другите. Трябва да прекарвате повече време с партнъора си. В професионалната сфера, ще изберете посока на действие, която ще причини проблеми. Ще има много недоразумения и това може да възпрепятства успеха. Ще бъдете много динамични и това означава, че трябва да увеличите физическата активност.
Козирог

Ентусиазма Ви ще бъде заразен за всички около Вас. Ще можете да подкрепите и утешите партнъора си и ще го насърчите за бъдещето. В работата ще са налице признаци на професионално израстване. Знаете как да се възползвате от късмета си. Лечебните бани със соли ще бъдат от полза в справянето с преумората и изтощението.
Водолей

Ще се чувствате объркани, така че се вслушайте в съветите на някой, на когото имате доверие. Ще бъдете център на внимание и ще приемате критика. В работата, способностите Ви ще бъдат подложени на изпитание. Опитайте се да контролирате избухливостта си или рискувате да влошите ситуацията. Пазете се от настинки през този период.
Риби

Този месец може да имате емоционални терзания свързани с дългогодишно приятелство. Ако сте необвързани- ще започнете нова връзка. Ще се чувствате най-добре у дома в компанията на семейството и приятелите Ви. В работата, ще постигате успешно целите си чрез умствените си способности. Внимавайте със здравето си, през този период имунната Ви система ще бъде по-слаба.

Източник: www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top