Месечен хороскоп за Април 2013 г.

март 31 | , ,

aprilОВЕН

(20.03 – 19.04)

Идва ново начало

Април е месецът, през който повечето от вас празнуват рождения си ден и поради тази причина винаги да го свързвате с позитивни емоции. От друга страна, това е месец на ново и успешно начало. Ще бъдете доста настъпателни и ще искате да наложите на всяка цена идеите си. Мисля, че с подобно поведение само можете да подразните хората около себе си. Планувайте действията си и не очаквайте големи резултати веднага. След втората половина на месеца ще дойдат благоприятни възможности за утвърждаване. След 16 април до 10 май се стремете към стабилизация на доходите. Този период вещае придобивки и материален просперитет.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Ще сбъднете някои желания

Април ще бъде успешен месец, но все пак ще ви предупредя да бъдете внимателни и да се съобразите с някои съдбовни изисквания да не давате напразни обещания и да не поемате непосилни инициативи през първите две седмици от месеца. След 21 април потърсете отговорност от онези хора, които от началото на годината ви подведоха и ви накараха да им се доверите напразно. От 16 април до 9 май, когато имате подкрепата на Венера, ще можете да сбъднете няколко свои желания. Обмислете добре, какво точно искате от съдбата и бъдете активни, за да ви се случи.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Прощавайте по-често

Дано сте си взели поука в края на март и не продължите с обвиненията към хората около себе си. Първата половина от април ще е тежка, но много благоприятна за вашето развитие. Ще калите ината и чувството си за последователност. Срещите с нови за живота ви хора ще са от огромно значение. Ще сте агресивни и завоевателни – и в служебните, и в обществените среди. През втората половина от април ви очаква прекрасен период на духовен разцвет и много благоприятни преживявания. Материалното и духовното ще са ръка за ръка, така че – не се лишавайте от нови книги, които да четете с удоволствие. Прощавайте, през този период ще ви се наложи да прощавате по-честичко, но ще е за хубаво, а и ще се чувствате по-освободени, ако го правите от сърце.

РАК

(21.06 – 22.07)

Борете се и ще успявате

През април ще бъдете устремени към постигането на различни професионални цели и това е чудесно на фона на цялата икономическа и политическа обстановка. Въпреки че нещата в България са в застой, вие ще изплувате с активност и деятелност. До 20 март бъдете агресивни, динамични и поемайте инициативата на работното място. Тогава ще имате пълната подкрепа на планетите във всяко едно отношение. До 14 април се пазете от допускане на незначителни грешки, които уж са недоловими с просто око. Няма да е така – още през ноември ще блеснат и ще ви заринат до шия. През втората половина от месеца няма да сте така прибързани, но ще осъзнавате, че е важно да действате, за да успявате. Борете се с трудностите и правете повече реформи.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Градите бъдещето тухла по тухла

През април ще имате удоволствието да се срещнете с първите щастливи лъчи на съдбата. Шансовете ви за развитие тук нарастват и за да бъдете успешни, трябва да се активизирате на всяка цена. Дните до 15 април са тежки заради лошия ви нрав, заради хапливия ви език и нежеланието да се съобразите с чуждото мнение. Сякаш всичко това ще се измени напълно след 16 април. Тогава е шансът ви да се издигнете на работното място. Оценявайте всяко свое постижение достолепно, най-вече след 25 април. Радвайте се и на малките промени, които ви се случват, без да очаквате с големи лъвски скокове да завладеете успеха. Нещата през април ще се случват малко по малко, тухла по тухла. Месецът ще ви помогне да се преборите с една любовна несполука до 14-о число.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Не избързвайте с изводите

През април си дайте време, за да си стъпите на краката. През този месец звездите са благосклонни и ви обещават големи, но и лъжливи финансови шансове. Бързам да кажа, че ще са много малко онези от възможностите, които си заслужават и които ще ви донесат парични перспективи занапред. Ако трябва да теглите кредит, хубаво помислете преди това. През втората половина от април ще се чувствате доста по-уверени. Ще се радвате на емоционален подем. Прилив на сили е валиден за мнозина представители, още повече ако прочистите съзнанието си от вредни мисли и чувства. В периода 21 – 30 април ще сте прекалено инатливи и това ще ви донесе много главоболия. Вършете всичко с привичния за вас педантизъм и перфекционизъм.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Не очаквайте бързи резултати

Април мога да разделя на две части – преди 16-о число и след това. В дните преди 16-о число ще ви липсва деликатност във взаимоотношенията и най-вече във връзките с деловите партньори, контрагентите и интимната половинка. Често ще си служите с ненужна агресия, за да постигнете своите собствени цели, а и редом с това да задоволите потиснатото си либидо. С лекота ще се втурвате в нови бизнесцели, ще стреляте на посоки и ще поемате рискови инициативи. През втората половина от месеца вашата агресивност няма да стихне, но ще успокоите страстите си малко по малко. Заслужено ще си поемете отговорността за нанесените обиди върху хората, които обичате, но наранихте с действията си. По предприетите в началото на месеца инициативи ще очаквате бързи резултати, което е невъзможно в реалната икономическа обстановка към този момент от годината в страната.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Търсите прошка

Активни и емоционални ще бъдете и през април, но темповете на агресивност малко по малко ще намаляват. Ще се почувствате по-уверени през втората половина от месеца, когато е моментът на осъзнаване на грешките и ще потърсите прошка за лошото си поведение в последно време. През първата половина от април сте лишени от чувство за критика към себе си и поголовно ще правите грешки навсякъде, където се изявявате. Съветът ми е да действате много предпазливо и по-педантично, ако не желаете да си причините загуби на работното място и разочарования в личен план. Въпреки че след 21 април ще желаете мигновени резултати от дейността, с която сте се заели, последните десет дни от месеца ще са много добри за бизнесмените.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Повдигате тонуса

Въпреки трудностите, които ви чакат през април, шансът е на ваша страна и вие успешно ще градите всичко онова, което започнахте през март. През първата половина от месеца ще бъдете много емоционални и агресивни, обвинявайки другите за своите проблеми. Погледнете реално на нещата. Вие самите сте си виновни за всичко. Щастливите мигове за този месец отново идват през втората му половина, когато Венера ще навлезе в Телец и ще ви помогне да сте още по-трудоспособни, ще повиши вашия тонус и ще ви вдъхне оптимизъм. Дните след 16 април отдайте на професионалните си намерения. Действайте детайлно и активно. Няма да закъснеят и резултатите.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Успехът идва през втората половина

Април мога да разделя на две половини – преди 16-о число и след това. В първата половина вие ще се опитвате да обвините другите за своите собствени пропуски. Ще ви липсва деликатност, а това може да се окаже фатална грешка при общуването. Когато не се симпатизира на вашите мнения, ще бъдете гневни, агресивни. Често ще подклаждате и скандали, породени от някакво болно чувство за справедливост. Сами ще се убедите след това, че не сте били прави. След 16-о число нещата ще се оправят, тъй амбиции, увереност и действие. Ще разкрие нови перспективи, нови идеи и възможности за развитие. В никакъв случай не се лишавайте от шанса за промени и пътувания, а и не е лошо да се извините на хората, които нагрубихте в началото на месеца.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Потискате близките си

През април ще бъдете доста общителни, но и ще обвинявате другите за своите собствени грешки, което не е никак добра черта. Ще се намесвате в чужди разговори, ще бъдете агресивни, динамични и ще поемате излишни инициативи, уж да помогнете дори там, където помощта ви е нежелана. Съветът ми е да си правите пас и въпреки това, след 21 април ще се инатите и ще се натрапвате в живота на своите близки – деца, роднини, приятели и родители. Ще им насаждате своето мнение и няма да им давате право на лична свобода. Не е във ваш стил да обсебвате по този начин и затова ще последват критики от тяхна страна и влошаване във взаимоотношенията. Можете да го избегнете, стига да искате.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

С повече внимание ще се превърнете в лидери

През първата половина на април се налага да пренастроите своите цели и амбиции. Често ще има обстоятелства, които ще подклаждат вашата агресивност. Липсата на деликатност ще е главната причина за лошите обноски с роднините, приятелите и близките. Ще сте склонни да поемате инициативата, без да сте подготвени за отговорността. Вероятно е да се заемете с няколко неща наведнъж, за да се покажете като можещи. Резултатът ще е нулев. Изчакайте до втората половина от месеца, когато пред вас ще се изправят много шансове. Ще покажаете изобилие от лични качества. Това е период, в който можете да се превърнете в лидери и водачи. Заложете на новаторските си идеи.

 

Автор: Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top