Месечен хороскоп за Април 2012 г.

март 31 | , ,

Овен

Амбициите ви в различни области, могат да накарат другите да се откажат, защото се чувстват застрашени. Може би контактувате с хора, чиито цели са противоположни на вашите. Това може да стане във всяка сфера, но най-много ще засегне професионалния и социалния ви живот. Не се изкушавайте да инвестирате в луксозни вещи, това ще доведе до финансова нестабилност. Погрижете се за храносмилателната си система, като се храните здравословно и си създадете режим.

Телец

Очакванията ви ще нарастват в професионалната сфера и финансите. Относно здравето ви, тялото ви ще реагира на премеждията, които ще ви се случват. Необходимо е да обърнете внимание на симптомите на стрес и да се опитате да бъдете по-търпеливи. Времето, което прекарате вкъщи ще ви зареди с положителни емоции. Ще получите новините, които очаквахте от някой роднина.

Близнаци

През този месец ще ви сполетят неприятности. Необходимо е да бъдете доста активни, за да успеете да се справите. Възможно е, ако работите за някого, да се опитате да създадете ваш собствен проект. С тези ваши планове няма да търсите само своя интерес, но и на тези около вас, защото смятате, че сте били несправедливо възнаградени. Ще успеете да създадете система в работата, чрез която ще постигате максимална ефективност с минимални усилия.

Рак

Вашите взаимоотношения може да се окажат само илюзии, които ще се разрушат, когато се сблъскате с реалността, ще се заблуждавате, че е силна връзката ви с другите, ще бъдете склонни да оформяте в съзнанието си представа за хора, които вие мислите за безгрешни, но те също имат недостатъци. Нуждаете се от тихо място, за да се насладите на половинката ви, като ще се опитате да се освободите от този идеален свят, в който живеете. Опитайте се да спечелите доверието на партнъора си и задълбочете връзката си като предложите съвместно съжителство. Пазете се от недобронамерени хора, които няма да се поколебаят да се възползват от добротата ви.

Лъв

През този месец, усилията ви да постигнете по-голяма финансова независимост ще бъдат възнаградени. По-висшестоящ от вас ще ви препоръча за изпълнението на важна задача. Очаква ви щастие вкъщи, в социалния живот, пътуване и финанси. Ще получите извинението, което очаквахте и това ще ви донесе радост.

Дева

През този период ще изпитвате желание за власт. Липсва ви постоянство в усилията в една посока, повече градивност или продуктивност във финансовата сфера. През този месец ще бъдете доста разсеяни и мислите ви ще бъдат несвързани. Несъмнено ще мислите революционно. Има вероятност да бъдете нетърпеливи и да се държите необичайно. Ще се опитвате да избягате от действителността по всякакви начини и е възможно да се проявят пороци от всякакъв вид. Препоръчително е да си направите медицински преглед, за да избегнете развитието на болести.

Везни

През този месец ви очаква доста работа: изпълняването на всички изисквания ще е трудно. Вашата несигурност ще ви принуди да бъдете в едно непрекъснато състояние на тревога, което ще навреди на нервната ви система. Трябва да подредите приоритетите си и да обръщате повече внимание на семейството си. Опитайте се да откриете занимания, които ще ви откъсват от рутината и ще ви накарат да се усмихвате повече.

Скорпион

През този период ще се събудят във вас чувствителност и колективно съзнание. Ще бъдете снабдени с магнетизъм и ще бъдете необичайно привлекателни, което ще се окаже благоприятно за любовния ви живот. Не се доверявайте на сърцето си, а послушайте хората около вас, това ще ви помогне да постигнете добър баланс между мечтите и реалността.

Стрелец

Ще започнете месеца с вътрешно противопоставяне, особено между его и чувства. Изглежда винаги ви липсват познания или опит, необходими, за да постигнете това, което искате. Не можете да изградите достатъчно смелост, за да се защитите от злоупотреба с доверието ви и експлоатация от хората около вас. След 17 Април ситуацията ще се подобри и ще имате няколко благоприятни възможности и късмет. Делата, свързани със закона, ще вървят доста гладко и като цяло всичко свързано с правния ред.

Козирог

През този период ще възстановите енергията си. Този месец е подходящ за започване на дейности, които изискват самоувереност и смелост. Ще се събуди във вас удоволствие от естетическа красота, това също така ще повлияе и на собственото ви излъчване, което ще допринесе за добра доза нарцисизъм. Периода е благоприятен за социални и сексуални взаимоотношения, насладете им се. Подходящо време и за реформи и промени в професионалната сфера.

Водолей

Възможно е да попаднете в опасни ситуации. Не прибързвайте с вземането на решения, които са свързани с половинката ви. Избягвайте да правите дългове, които не сте сигурни, че можете да върнете. Очакват ви философски или религиозни разочарования. След 20 Април ще си възвърнете оптимизма и ще гледате на обкръжението ви одобрително. Съмненията ви ще изчезнат.

Риби

През този период ще имате активен и иноваторски начин на мислене. Ще искате да се усъвършенствате, ще бъдете енергични, самоуверени и удовлетворени. Запознати сте добре със задачите, които трябва да изпълните, това ще улесни доста работата ви. Възможно е да получите повишение в работата или да започнете нова, която ще бъде доста близка до амбициите ви. През този месец избягвайте конфликтите. Успехът ви не трябва да става причина за злоупотреба с власт или хвалба. В случая рекламата не е добра идея, хората около вас трябва сами да оценят постиженията ви.

Източник: www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top