Месечен хороскоп за Април 2010 г.

март 31 | ,

ОВЕН
Преминаването на Слънцето през вашият зодиакален знак, ще ви зареди с енергия този месец. Ще се превърнете в магнит за внимание от самотни, интересни хора, които са точно толкова огнени, колкото вас. Вашата планета Марс, ви осигурява обожатели и много романтично място, нещо повече- някоя нова страстна личност. Ако сте обвързани, имайте впредвид движението на Меркурий в обратна посока, ще върне добрите спомени, напук на тези, които не са толкова приятни. Опитайте се да ги запомните.
Силни дни- 7, 11, 26

ТЕЛЕЦ
Слънцето, Меркурий и Венера ще преминат през зодиакалният ви знак и ще влияят на характера и външността ви този месец. Те ще изтъкнат чувствителността, упоритостта и трудолюбието ви, които са характерни за вас. Ще обмисляте започването на нов бизнес- ваш собствен и това е чудесна идея. Не подписвайте нищо след 17 Април, когато Меркурий се обръща в посока на вашият зодиакален знак. Бъдете предпазливи и не давайте никакви обещания след 15 Април. Трябва да изчакате до 10 Май за да завършите окончателно приготовленията.
Силни дни- 4, 6, 25

БЛИЗНАЦИ
Вашата планета Меркурий ще влияе на тайните около 17 Април, и след като обичате да общувате и да правите планове, това може да се окаже пречка спрямо графика ви. Ще може да правите това, което искате, но ще трябва да имате план Б, в случай, че нещо не стане така, както сте го планували. През тези три седмици ще важи Закона на Мърфи- Ако нещо може да се обърка, ще се обърка. Бъдете подготвени, приемайте създалите се ситуации с насмешка, и ще можете да направите това, което искате.
Силни дни- 3, 17, 19

РАК
Този месец ще имате финансови проблеми. Марс ще управлява финансите ви, ще бъдете импулсивни и ще направите големи промени в неподходящ момент. Ако Марс реши да промени неочаквано нещата, има доста изненади за вас в областта на кариерата ви, след като и Слънцето също ще влияе на професионалните проблеми. Благодарение на тях ще имате възможност да смените работата си като започнете работа в нова област. Готови ли сте за това? Може да е само увеличение на заплатата или бонуси, но също и напълно различна, нова позиция. Колко вълнуващо!
Силни дни- 7, 15, 26

ЛЪВ
Този месец Марс ще влияе на характера и външността ви, ще бъдете особено страстни и пламенни, дори повече от обикновено. Това ще се удвои около 3, 5 и 25 Април, когато ще бъдете в настроение да се заемете с някой, поради някаква причина. Ако се прояви ревност, не и позволявайте да надделее. От доста време е известна като „излишна емоция” заедно с притеснението и яда. Уверете се, че няма да изхарчите парите си лекомислено около 7 или 26 Април, когато Сатурн и Уран могат да ви докарат неочаквани сметки за плащане.
Силни дни- 2, 4, 24

ДЕВА
Сатурн ще влияе на личният ви характер този месец. Той ще отговаря за задълженията и отговорностите ви, така че ако има нещо, което сте отлагали независимо от какво естество, трябва да се погрижите за него сега или никога. Ако не се заемете, обаче, ще трябва да живеете с последиците, което няма да ви хареса. Вместо това се възползвайте от Меркурий след 17 Април, да се погрижи за недовършените ви дела.
Силни дни- 5, 24, 30

ВЕЗНИ
Още тайни, Везни? По принцип вие не ги обичате, но романтичните тайни са нещо друго. Те внезапно ще се превърнат в тайна любовна история, която ще е доста интересна. След 17 Април, когато Меркурий ще се оттегли, ще имате нужда да се поровите в миналото, за да си дадете сметка какво в действителност е имало между вас и някой определен човек. За щастие, той или тя са толкова очарователни колкото вас, и ако и двамата сте необвързани, можете наистина да станете двойка отново. Обаче бъдете внимателни! Бъдете сигурни, че имате нови решения за старите проблеми.
Силни дни- 5, 12, 19

СКОРПИОН
Скорпиони, пригответе се за изключително романтичен месец. Слънцето, Меркурий и Венера ще влияят на взаимоотношенията ви през този месец. На 17 Април Меркурий ще се оттегля и ще ви върне някои стари, но приятни спомени за хора, на които сте държали. Те вероятно също още мислят за вас, но няма да разберете със сигурност, ако не се свържете с тях. Освен, ако те не ви изпреварят и ви потърсят първи. Всъщност до 10 Май ще имате новини от отдавна изгубени приятели. Какво ще последва зависи от вас.
Силни дни- 4, 6, 8

СТРЕЛЕЦ
Какво трудно решение трябва да вземете? Любимият човек или кариерата? И двете имат нужда от вас и ще искат всеки момент от времето ви. Няколко планети ще навлязат в съзвездието Телец и ще искат от вас да работите, но навлезе ли Венера в съзвездието Близнаци на 25 Април, ще влияе на интимните ви отношения. Ще се изкушавате да зарежете всичко, което дори слабо прилича на работа, за да се отдадете на половинката си. Изборът, който трябва да направите ще е труден, но денят има 24 часа, ако отделите 8 часа за сън, 8 часа за работа и ще имате 8 часа за любимият човек, така ще ви е най-добре.
Силни дни- 2, 19, 22

КОЗИРОГ
През този месец ще бъдете доста заети, Козирози, благодарение на трите планети, които ще навлязат в съзвездието Телец, който е най-работливият зодиакален знак. Тези три планети ще влияят на любовните ви въпроси, така че не се тревожете, защото „заети” няма да се равнява на „твърде усилена работа”. Всъщност, няма да мислите за работа преди Венера да навлезе в съзвездието Близнаци на 25 Април, но тогава някакси работата ще се превърне в забавление.
Силни дни- 3, 27, 28

ВОДОЛЕЙ
Марс е влиял на взаимоотношенията ви за известно време, превръщайки във вълнуваща всяка среща.Преминавали сте от страст до гняв, и от време на време вие умишлено се палите прекалено много, но няма време за разкаяния. Всичко, което сте направили и казали трябва да излезе наяве. Това е част от работата на Марс, когато ни влияе- да ни помага да избухваме емоционално и да изкараме всичкия гняв. Ако някой е наранен през този процес, Меркурий след 17 Април ще ви даде 3 седмици да намерите начин да оправите нещата.
Силни дни- 6, 14, 15

РИБИ
Имате много за казване този месец, Риби. Няколко планети ще навлязат в съзвездието Телец и ще ви помогнат да си кажете всичко, което сте таили, без значение кой ще бъде наблизо и какво ще бъде мнението му за това, което мислите. На 17 Април Меркурий ще влияе на комуникациите ви и вие вероятно ще разберете, че повечето от разговорите ви, ако не и всичките ще са съсредоточени върху миналото. Добре ще е да разведрите атмосферата и да оставите нещата така, не се ровете в миналото.
Силни дни- 9, 12, 22

Източник: www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top