Месечен хороскоп за Август 2012 г.

юли 31 | , ,

Овен

През този месец ще има конфликт между целите, които сте си поставили и действията, които трябва да предприемете, за да ги постигнете. Няма да искате да поемате отговорност за действията си и за последствията от тях, както и да платите цената за изпълнението на желанията си. Ще имате периоди на безделие и необузданост. Възможни са слухови или зрителни проблеми.

Телец

През този период ще осъзнаете, че сте компетентни и проявявате творчески способности в професията си, но ще трябва да подобрите теоретичните си познания. Добър период за всякакъв вид учение. Наясно сте, че знанието е сила и знаете как резултатно да го приложите. В емоционален план ще бъдете много по-внимателни към хората около вас и техните нужди. Семейна среща ще ви припомни най-хубавите моменти от детството.

Близнаци

Вместо да вземете решение ще се затворите в себе си и ще се депресирате. Важно е да се научите да правите оценка и да бъдете оценявани. Необходимо е да разчитате на определени хора. Вашето безразличие може да накара хората да вярват, че не желаете социални контакти. Фирмени документи ще се забавят и ще се появят пречки, които не зависят от вас.

Рак

С лекота ще направите промнените, които са необходими, за да получите онова, което наистина искате. Възможно е да получите признание за огромните си творчески способности и свобода на изразяване. Вероятно някакво неочаквано събитие ще промени живота ви в положителна насока и ще ви даде възможност да се занимавате с това, което искате. Всякаква дейност свързана с групи от хора ще бъде много важна през този месец.

Лъв

Това ще бъде месец на непрекъснато духовно развитие и самоанализ. Ще изпитвате ограничения от икономочески характер в професионален план, но знаете, че в крайна сметка ще постигнете онова, което искате. Приемете борбата на демоните и ангелите, които живеят във вас.

Дева

През този месец ще бъдете завладяни от чувства на благодарност, любов и задоволство към заобикалищия ви свят. Ще преоткриете духовното си начало, ще отдавате голямо значение на духовността и тя ще бъде вашата движеща сила през този период.

Везни

Ще бъдете безцеремонни и по неуместен начин ще изразявате идеите и чувствата си. Това ще бъде месец на силен емоционален стрес, незачитане на общоприетите правила за поведение, интуитивни и новаторски възприятия. Ще ви е трудно да противостоите на трудностите и пречките. Ако проявите търпение и не се поддавате на гнева ще предотвратите много проблеми.

Скорпион

В началото на месеца ще бъдете сполетени от ситуации, които изискват да застанете начело на семейството си и временно да поемете нови отговорности. Ще имате нужда от усамотяване и спокойствие, за да успокоявате духа си, защото съществува риск от преждевременно състаряване, поради напрежението, на което сте подложени. За щастие, след 17-ти, хармонията се завръща и ще имате успех. Благоприятни условия за брак, особено за жените представителки на зодията.

Стрелец

През този месец ви очаква голям напредък и успех в кариерата. Вашата увереност и ентусиазмът ви ще насочват правилно енергията ви, което ще доведе до развитие и цялостен успех. Ще увеличите доходите си и ще инвестирате пари в различни бизнес проекти. Ще имате ясна представа за бъдещите си цели. Ще изпитате задоволство и гордост от правилното изпълнение на задачите си.

Козирог

Ще ви бъде трудно да се съгласявате с установените правила. Ще се люшкате от състояние на прекалена самонадеяност до съмнение в собствените си сили. Не сте в състояние да упражнявате обичайния си самоконтрол. Научете се как да извличате полза от преживяванията си и открийте удоволствието в това да помагате на по-слабите. Сред подкрепящото ви обкръжение ще възстановите стабилността си и ще дадете израз на нежността, скрита под твърдата ви черупка.

Водолей

През този период ще отдавате голямо значение на чувствата. Ще бъдете весели и леко невъздържани. Поведението ви ще бъде малко повърхностно. Изпитвате нужда да се чувствате привлекателни и искате да сте заобиколени от хора. Ще бъдете изключително общителни и ще имате желание за експерименти.

Риби

Това ще бъде месец на духовност и мистицизъм. Отдръпването от материалния свят ще ви даде спокойствие и самообладание и успешно ще финализирате проектите си. Ще се стремите да отстоявате постиженията си, извоювани с много труд. Ще трябва да намерите баланс между реалността и целите и мечтите си.

Източник: mikael7.com

One Response to Месечен хороскоп за Август 2012 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top