Месечен хороскоп за Август 2011 г.

юли 31 | , ,

Овен

Опитайте се да не обмисляте нещата отново и отново. Дребно недоразумение ще развали настроението Ви. В работата ще имате нужда от помощта на някой с повече опит от Вас. Възложените Ви задачи ще изискват по-голяма подготовка и ще трябва да поработите върху това. Пазете се от вдигане на температура и настинки през този период.

Телец

През този месец ще се чувствате малко напрегнати, заради неразрешени проблеми. Партнъора Ви си мисли,че сте несигурни и Ви е трудно да се справите с това. В работата погрешно ще прецените колега, който искрено ще бъде до Вас. Опитайте се да разгледате фактите по-обстойно и ако можете оттеглете обвиненията си. Препоръчително е да консумирате много плодове, съдържащи витамин С.

Близнаци

Поставяте си амбициозни цели, само за да докажете на себе си, че можете да ги постигнете. Ще дадете всичко от себе си, за да спечелите нов потенциален партнъор. В работата трябва наистина да се съсредоточите върху решаването на проблем. Изглежда, че някой се опитва да Ви спъва, като прави всичко възможно за да успее. През този период ще имате големи количества енергия и ще постигнете по-добри резултати от обикновено.

Рак

Недоразумение ще Ви върне към събития от миналото, които сте забравили. Помислете отново и преценете ситуацията. В работата ще започнете нов проект с голям ентусиазъм, това ще Ви изглежда доста обещаващо. Ще можете да усетите вкуса на успеха! Бъдете много внимателни със здравето си, доброто физическо състояние и фигурата си.

Лъв

Ще се опитате да се сближите с някой, който Ви кара да се чувствате сигурни. Ще предпочетете компанията на добри приятели, като така ще избегнете възможни спорове с половинката Ви. В работата, способностите Ви ще бъдат подложени на изпитание. Опитайте се да бъдете въздържани, в противен случай ще усложните ситуацията още повече. Обърнете внимание на нервната Ви система през този период.

Дева

Бъдете по-търпеливи и се дръжте по-разумно. Опитайте се да разберете какви са истинските желания на партнъора Ви. В работата ще успеете да разрешите проблем, благодарение на добрата Ви интуиция, също и на намесата на колега, заслужаващ доверие. Препоръчително е да пиете големи количества вода и да приемате протеини и витамини.

Везни

През този период ще можете да покажете на другите колко сръчни и способни сте. Ще бъдете нежни и добри с половинката си, което ще улесни комуникацията между вас. В работата най-после ще получите възможността, която очаквахте. Пригответе се! В противен случай, може да Ви се изплъзне една страхотна възможност. Внимавайте с промените в температурата, това може да доведе до физическо неразположение.

Скорпион

Оптимизма Ви ще Ви помага много когато трябва да се справите с проблеми. Ще можете да предвидите желанията на партнъора си, дори още преди да ги е изразил. В работата, някой ще се опита да скрие информация от Вас, но Вие ще успеете да разберете това и ще намерите решение. Възможно е да се почувствате малко отпаднали- може би това е началото на грип.

Стрелец

През този месец ще имате страхотни идеи, но няма да можете да ги представите подобаващо. За да избегнете недоразумения, бъдете възможно най-открити и лоялни. В работата, много влиятелен човек ще Ви помогне с кариерата Ви. Това ще Ви изненада, но и ще Ви направи много по-уверени. Може да усетите болки в краката, причината за това е проблеми с кръвообръщението.

Козирог

Възможността, която толкова чакахте най-после се появява, внимавайте да не Ви се изплъзне. Нуждата Ви да изпъквате ще дразни хората около Вас. В работата, някой ще забележи раздразнителността Ви и ще използва това срещу Вас. Опитайте се да не бъдете избухливи и продължете напред. Ще се измъкнете от тази ситуация с високо вдигната глава. По отношение на здравето, не се вманиачавайте с всички съвети, които Ви дават, за да не стигате до крайности.

Водолей

През този период ще мислите само за себе си, ще забравите за другите. Партнъора Ви ще бъде недоволен от дистанцираното Ви отношение. В работата, се опитайте да затвърдите позициите си, може би като проведете откровен разговор с началник, който напоследък е бил враждебен към Вас. Ако спортувате, пазете се от травми през този месец.

Риби

Опитайте се да не бъдете твърде взискателни и всички ще искат да бъдат във Вашата компания. Не налагайте идеала си и проявете повече разбиране към половинката си. В работата се опитайте по-често да обсъждате въпросите с колегите си. Ще бъдете упрекнати в неприятелско отношение. През този период внимавайте, когато готвите- може да се изгорите.

Източник: www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top