Месечен хороскоп за Август 2010 г.

юли 29 | ,

ОВЕН

През август Овните ще получат още повече внимание. Ще се тревожите, че сте пренебрегнали кариерата и финансите си около 6 Август. За щастие, съюзът на няколко планети ще ви помогне да се уверите, че в тези области всичко е наред. Вашата планета Марс ще влияе на работата ви. Юпитер ще сбъдне всичко, което си пожелаете. Просто бъдете конкретни в желанията си. Ще бъдете изпълнени с енергия през този месец.

Силни дни- 14, 15, 28

ТЕЛЕЦ
Слънцето, Меркурий и Венера ще преминат през съзвездието Дева и ще влияят на любовта този месец. Въпреки че, любовта е на първо място за вас, ще бъдете още по-заинтересовани този месец- това може би ще включва някой определен човек, когото намирате за много привлекателен от доста време. Вероятно ще се наложи да запазите връзката си в тайна за сега, което няма да ви приляга. Ако е необходимо, особено ако един от вас или двамата не е съвсем свободен все още, трябва да се въздържите. Така е най-честно.

Силни дни-3, 13, 16

БЛИЗНАЦИ

Този месец приятелите ви ще искат да прекарат с вас повече време,отколкото можете да им отделите, но тъй като вие се справяте отлично с множеството задачи, ще успеете да свършите поне два от основните ангажименти. Другата част от енергията ще ви трябва за семейството ви. Семейните проблеми, за които се колебаехте, може да изплуват отново под влиянието на Меркурий около 20 Август и вие няма да имате друг избор, освен да ги решите възможно най-скоро. Не се страхувайте да поискате помощ.

Силни дни- 2, 11, 17

РАК

Едно от най-добрите ви качества е способността ви да поддържате емоционална стабилност, независимо какво ще се изпречи на пътят ви. Това е предимство, от което ще се възползвате често този месец. Очакват ви различни изненади, започвайки с продължителното ви желание да правите промени във външността ви, тези които обмисляте напоследък. Юпитер, Плутон и Сатурн ще влияят на емоциите ви, което означава още лични промени. Не им се противопоставяйте! Направете нещо ново със себе си.

Силни дни- 9, 10, 26

ЛЪВ

Лъвове, какъв Август ви очаква само! За начало, около 20 Август Меркурий ще влияе на финансите ви, като ви подтиква да намалите малко темпото вече три седмици, разберете кое ви пречи да постигнете финансовият успех, който искате. После ще се появят Юпитер и Уран, те ще настояват да пренаредите не само домът си, но и животът ви. Ако сте имали нужда от промяна, няма да разберете, че тези две планети ще ви вдъхновят да я направите, но определено няма да скучаете.

Силни дни- 3, 13, 16

ДЕВА

Марс и Сатурн навлизат във вашият знак и ще влияят на характера ви. Каква комбинация само! Сатурн е твърд като скала. Марс е пламенен и импулсивен. Очевидно те са противоположни, но ще трябва да намерят начин да се погодят. Вие ще трябва да се разбирате с другите през този месец, без да привличате вниманието на странични наблюдатели, които ще искат зрелище. Ако някой може да го направи, това сте вие. Можете с лекота да запазвате баланса. Понякога може да се чувствате изтощени.

Силни дни- 9, 17, 23

ВЕЗНИ

Марс и Сатурн навлизат във вашият знак и ще влияят на характера ви. Каква комбинация само! Сатурн е твърд като скала. Марс е пламенен и импулсивен. Очевидно те са противоположни, но ще трябва да намерят начин да се погодят. Вие ще трябва да се разбирате с другите през този месец, без да привличате вниманието на странични наблюдатели, които ще искат зрелище. Ако някой може да го направи, това сте вие. Можете с лекота да запазвате баланса. Понякога може да се чувствате изтощени.
Силни дни- 9, 17, 23

СКОРПИОН

„Големите новини” за вас този месец са, че Меркурий ще навлезе в съзвездието Дева на 20 Август и ще влияе на приятелските ви отношения и ще ви събере със стари приятели, повечето от които, вие очевидно обожавате, дори и понякога да са ви ядосвали. Уран ще влияе на любовните ви връзки на 13 Август и ще бъде съюзник на Юпитер. Тези две планети няма да знаят кога да спрат, така че очаквайте също така и редица от бивши любовници този месец. Определено няма да скучаете през месец Август.
Силни дни- 6, 7, 21

СТРЕЛЕЦ

Ако имате някакви чувства към някой, сега е момента да ги разкриете. Вашата планета Юпитер ще влияе на любовните ви отношения. Тази планета умее да поема рискове, но ще навлиза в съзвездието Овен, което означава, че Юпитер ще бъде в настроение да ви накара да поемате дори още по-големи рискове. Ако това не е достатъчно да ви вкара в някоя неприятност, Уран ще му помогне. Време е да кажете всичко, което сте примълчавали досега. Спрете да се тревожите как точно да го кажете. Просто го направете!
Силни дни- 2, 3, 17

КОЗИРОГ

Плутон ще влияе на личността и излъчването ви и ще ви направи още по-влиятелни от преди, което значи нещо. Винаги сте били от типа хора, които се вземат в ръце, готови да вършат работата си и работата поне на още трима, и се справяте отлично. Плутон ще се срещне с Юпитер на 3 Август и той няма да бездейства. Тези две планети ще ви накарат да се чувствате така, сякаш имате свръх сили. И когато вашата планета Сатурн се присъедини към тях на 16 Август, вие ще бъдете почти неудържими.
Силни дни- 2, 16, 26

ВОДОЛЕЙ

Вашият свободолюбив, непокорен знак ще има чудесен месец. Ще можете да шокирате и изумявате хората без чувство на вина, когато сте в настроение кажете каквото искате на когото искате. Звучи забавно, нали? Благодарете на Слънцето, което ще навлезе в съзвездието Лъв и ще влияе на взаимоотношенията ви, ето защо ще можете да се измъквате. Не забравяйте да почетете и Юпитер и вашата непридвидима планета Уран, двете ще влияят на общуването ви.
Силни дни- 4, 5, 16

РИБИ

Винаги сте били тъжни и носталгични, Риби. Всъщност вашият зодиакален знак може да напише книга за това колко е сантиментален относно миналото- миналото ви ще бъде най-ярко изразено този месец, особено когато става дума за любовни отношения. Ако сте обвързани, бъдете сигурни, че партнъора ви знае, че ставате учтиви и любезни само когато отговаряте на писмо или обаждане от „стар приятел”. Ако сте необвързани, бъдете сигурни, че сърцето ви е готово за следващата стъпка, особено ако този „стар приятел” се окаже някой, който ви е оставил да се чудите какво е станало когато връзката ви е приключила.
Силни дни- 3, 14, 15

Източник: http://www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top