Месечен хороскоп за Август 2009 г.

август 1 | ,

peizajОвен
Различни битови и имуществени проблеми ще ви натоварят емоционално и физически през този месец. Неочаквани аварии, ремонти, повреди в дома или на автомобил
Конфликти, които няма да ви помогнат с нищо.
Получаване на пари по линия на роднини, фамилия, брачен партньор
Разходи за близки хора. Поръчителство
Мъжете над 35 години често ще изпадат в необясними състояния на депресия или неудовлетворение. Тъга свързана със загуба или раздяла
Пътуване с приятели или пътуване за среща с приятели, които живеят в друго населено място
Нови запознанства с хора от други градове и държави
Изненади ще има за тези от вас, които ще са ангажирани със съдебни дела
Необходимост от вземане на важно решение
Мъжете до 35 години да внимават за здравето си и да избягват рисковете както на работното си място, така и по време на път.
Телец
Преломен ще бъде месец август за голяма част от младите дами Телец. Време за край и за ново начало в личен или професионален план.
Неприятностите в семейството и в дома ви ще създадат временен дискомфорт в отношенията ви.
Възможни са бивтови проблеми и нежелание за справяне с тях.
Нови запознанства или ново развитие на стари запознанства, които ще се развият в една нова за вас светлина, давайки ви възможност да откриете неподозирани качества в хората около вас.
Новини свързани с деца и млади хора, които ще ви разтревожат и ще ви карат да се чувствате притеснени за едно или друго. Неуспехи или премеждия в техния живот
Срещи и контакти с различни хора по финансови въпроси. Уреждане на плащания, приключвания на договори, получаване на пари и др.
Дамите над 35 години да бъдат много внимателни в работата си и да не се предоверяват. Вероятност от пропуски, умишлени или неумишлени измами и др.
Близнаци
Един силен и успешен месец за мъжете Близнаци. Ще можете да разчитате на голяма доза късмет в действията си и на успех в начинанията си
Неочаквани премеждия и инциденти свързани с деца или млади хора. Внимание и грижи за бременните жени и съобразяване с лекарските предписания
Неочаквани сложни ситуации, напрегнати моменти и събития, които ще изискат максимално внимание от ваша страна и вземане на бързи, адекватни решения
Уреждане на финансови въпроси с роднини, колеги, бизнес партньори и др.
Получаване на пари
Планове свързани с пътуване. Получаване на покана или уреждане на документи
Предложение
На моменти конфликтни ситуации ще ви нараняват и натъжават по един или друг начин. Пазете нервите си и избягвайте депресиите.
Рак
Емоционални проблеми ще споходят голяма част от Раците през август. Разкриване на тайни и неказани истини ще влошат някои по-крехки връзки и ще доведат до техния разпад.
Гинекологични проблеми и неразположения
Временно отсъствие от работа или преместване, напускане, уволнение. Промени – за някои от вас добри, за някои – не!
Дамите над 35 години ще отлагат планове и срещи. Ще възникват неочаквани и непланирани ситуации. Срещи с хора, които не сте виждали много отдавна
Финансови неприятности в дома ви свързани с по-големи битови сметки, банкови плащания, наеми и непредвидени аварии, проблеми
Радостни новини свързани с годеж или сватба
Личен празник на човек от семейството – имен ден, рожден ден, юбилей
Сериозни размисли свързани с личност от противоположния пол. Нови запознанства с млади и интересни хора от цял свят.
Лъв
Много приятни мигове ще поднесе любовта по един или друг начин на Лъвовете. Ще имате поводи за специални и вълнуващи преживявания, късмет и успехи във важни за вас начинания
Финансови разходи ще донесат известни притеснения. За някои проблеми с връщане пари на заем, за други нежелание за ангажиране с такъв. Парите по един или друг начин ще бъдат проблем.
За някои Лъвове настъпва време, когато ще могат да сложат окончателен край на брачната си връзка и да поставят началото на нова перспективна любов
Наследство, разговори, прехвърляне на собственост и др.
Младите дами ще имат срещи с важни за тях хора, роднини или контакти с инстанции за изчистване на някои притесняващи ги проблеми, неприятности.
Ще разговаряте по важни въпроси свързани с деца и млади хора от семейството поради предстоящи събития в техния живот свързани с по-големи разходи на средства.
Конфликти в дома, които са били очаквани, тъй като са свързани със стари, нерешени проблеми и ситуации.
Проблеми със съседи или общо имущество.
Дева
Много работа чака през август младите мъже родени под знака на Дева. Възможности за нова и перспективна работа, успехи в учение и курсове.
В материален план нещата ще са комплицирани. Проблеми с движимо или недвижимо имущество, аварии с техника и битови уреди.
Неблагоприятно време за големи и скъпоструващи покупки.
Известно напрежение ще има в личния живот на дамите над 35 години, породено от загуби, кражби, промяна в планове, разочарования и др.
Неприятни новини свързани с различни житейски трагедии в живота на близки и познати хора. Ако можете да помогнете с нещо в този момент направете го без да чакате да ви молят за това.
Мъжете над 35 години ще имат възможности за пътуване за удоволствие или по работа. Пътуване наблизо или надалеч, което ще донесе успехи и приятни емоции.
Неочаквани интриги, разкриване на тайни, злепоставяне, завист. Внимавайте както с какви хора контактувате, така и вие самите какво правите, за да не се срамувате по-късно от собствените си постъпки.
Везни
Парите ще бъдат проблем през този месец. Дали ще имате по-големи очаквания за приходи или по-големи разходи, но притеснения макар и временни – ще имате. Планирайте си добре нещата доколкото това е възможно за да няма неприятни изненади.
Неприятностите в семейството ви се задълбочават и навлизат в една нова фаза, която в някои случаи може да доведе до сериозни и кардинални решения като раздяла или развод.
Мъжете до 35 години ще имат сравнително спокоен месец, ще успяват да хармонизират отношенията си с околните и да избягват пряка конфронтация както в работата си, така и в дома си. Това определено ще е само във ваш плюс.
Внимание по отношение на „приятелите“ ви. Не всеки наистина ви се възхищава искрено и не всеки искрено ви обича. Нека думите не ви ласкаят, а се вглеждайте в конкретните дела и жестове.
Дамите над 35 години ще имат трудности поради чести конфликти, неразбиране, несъгласие особено що се отнася до собственото им виждане за един или друг план, проект.
Хубавите моменти през този месец ще са свързани с пътуване, с предложения от път или придобивки/жестове на внимание. Успешно са поставени почти всичките ви пътувания независимо от тяхната цел или времетраене.
Скорпион
Раздели с деца и млади хора ще внесат известна нотка на тъга през август. Не винаги сме готови да приемем емоционално едно такова събитие, независимо дали за кратко или за по-дълго време ще бъдете разделени. Младите дами ще бъдат озадачени от действията и думите на хора, не толкова близки до тях, но такива, които явно проявяват интерес към личността ви. Не се ласкайте от всичко, бъдете повече разумни… Мъжете над 35 години ще трябва да бъдат по-грижовни към собственото си здраве и да не пренебрегват временните неразположения. Временни притеснения свързани с пари. Срещи с близки родственици, уреждане на имуществени или финансови въпроси с тях. Възможно е събиране на средства поради голямо и важно събитие във фамилията ви. Неочаквани събития могат да се очакват в работата ви и по линия на професионалните ви контакти. Нови предложения и нови възможности за доказване на способностите ви. Забавяне на важни новини касаещи дома ви или член на семейството ви. Опасност от загуба на документи и кореспонденция.
Стрелец
Един радостен и вълнуващ месец се очертава за дамите Стрелец над 35 години. Емоциите ви ще са предимно в личен план и ще са реализация на част от вашите мечти.
За мъжете над 35 години настъпва важно и съдбоносно време на решения и промени, които ще дадат отражение на живота ви не само през следващите месеци, но и години. Успехите ще са плод на големите ви усилия и сериозна работа.
През август са възможни промени в професионален план, предложение за връщане на стара работа или уведомление за напускане на настоящата. Ще имате моменти на отливи и приливи.
В дома си ще имате леки притеснения от финансов характер поради по-големи разходи или забавяния на плащания на заплатата ви или нещо друго.
Конфликтите, където и когато да избухнат ще са породени най-вече от разкриването на тайни, на скрити неща, измами, лицемерие, интриганство. Ще сте в правото си да се ядосвате, но не правете същото, което са направили на вас. Вземете си поука…
Притеснения свързани със здравето на близък човек.
Козирог
Стара любов ще ви напомни за себе си. Ще има отново хаос в чувствата ви и нови неясноти за това какво е било и какво ще бъде.
Дамите до 35 години ще са много въодушевени от интересните събития в живота им. Промени и надежди за нещо хубаво и по-добро. Срещи с хора отблизо и далеч.
В очакване ще са мнозина от вас на събития свързани с пътуване и с децата ви. Някои ще изпращат на път, други ще посрещат, трети ще пътуват за да гостуват…
И въпреки възникването на една внезапна, сложна и малко трагична ситуация, развоя на събитията много динамично ще се промени в благоприятна за вас или за близките ви посока. Късмет!
Силен ще бъде август за мъжете до 35 години, които ще могат да се зарадват на значителни парични постъпления, материални придобивки, стабилизиране.
Избягвайте финансови отношения с приятели, не давайте и не искайте пари на заем, не ставайте поръчители и въобще не подлагайте приятелствата си на такива изпитания, защото ще изгубите и пари и приятели.
Водолей
Неочаквани пари за младите мъже Водолей носи месец август. Възможности за по-високи и по-добри доходи, по-добре платена работа, раздвижване в частния бизнес и др.
Тревоги и проблеми свързани с наследство или имоти на възрастни роднини започват постепенно да се изчистват и да намират своето разрешение.
Оправяне на прекъснати и влошени отношения и връзки.
Уреждане на стари професионални договори, задължения. Контакти с институции, съдебни или юридически органи и др.
Новини от приятели, в чийто живот се случват важни, кардинални събития, не винаги само радостни, но определено от съдбоносен характер.
Развитието на делата и плановете ви през август ще ви покаже, че вървите по правилния път и че е въпрос на време нещата да стигнат до успех и вие да получите заслужено признание или удовлетворение
Разходи за нечие здраве, лечение, консултация, почивка на санаториум и др.
Получаване на пари чрез преодоляване на големи и ненужни формалности.
Риби
Битови и имуществени проблеми ще налегнат дамите над 35 години през този месец. Няма да е лесно. Нещата ще зависят от други хора и това ще прави разрешаването на проблемите еди дълъг и сложен процес.
Неприятности в дома, които не са от днес или от вчера и които отдавна мислите как да разрешите, но все още не можете да намерите правилния път за това.
Младите дами ще успеят да видят свои приятели и познати в друга светлина и да видят истинското лице на личност, на която много са вярвали и разчитали. Конфликтите са неизбежни, но и стореното против вас е сторено.
Август благоприятства пътуванията за удоволствие, на почивка, за срещи с любими хора отблизо и далеч. Годежи и сватби, начало на нов съвместен живот.
Мъжете над 35 години ще се радват на успехи и радостни моменти в семейството и брака си. Късмет! Морална награда за преминали вече трудни моменти.
Раздяла с дете поради важни промени или събития в неговия личен и професионален живот. Нов дом, нова работа, преместване в друг град или държава и др.

peizajОвен

Различни битови и имуществени проблеми ще ви натоварят емоционално и физически през този месец. Неочаквани аварии, ремонти, повреди в дома или на автомобил

Конфликти, които няма да ви помогнат с нищо.

Получаване на пари по линия на роднини, фамилия, брачен партньор

Разходи за близки хора. Поръчителство

Мъжете над 35 години често ще изпадат в необясними състояния на депресия или неудовлетворение. Тъга свързана със загуба или раздяла

Пътуване с приятели или пътуване за среща с приятели, които живеят в друго населено място

Нови запознанства с хора от други градове и държави

Изненади ще има за тези от вас, които ще са ангажирани със съдебни дела

Необходимост от вземане на важно решение

Мъжете до 35 години да внимават за здравето си и да избягват рисковете както на работното си място, така и по време на път.

Телец

Преломен ще бъде месец август за голяма част от младите дами Телец. Време за край и за ново начало в личен или професионален план.

Неприятностите в семейството и в дома ви ще създадат временен дискомфорт в отношенията ви.

Възможни са бивтови проблеми и нежелание за справяне с тях.

Нови запознанства или ново развитие на стари запознанства, които ще се развият в една нова за вас светлина, давайки ви възможност да откриете неподозирани качества в хората около вас.

Новини свързани с деца и млади хора, които ще ви разтревожат и ще ви карат да се чувствате притеснени за едно или друго. Неуспехи или премеждия в техния живот

Срещи и контакти с различни хора по финансови въпроси. Уреждане на плащания, приключвания на договори, получаване на пари и др.

Дамите над 35 години да бъдат много внимателни в работата си и да не се предоверяват. Вероятност от пропуски, умишлени или неумишлени измами и др.

Близнаци

Един силен и успешен месец за мъжете Близнаци. Ще можете да разчитате на голяма доза късмет в действията си и на успех в начинанията си

Неочаквани премеждия и инциденти свързани с деца или млади хора. Внимание и грижи за бременните жени и съобразяване с лекарските предписания

Неочаквани сложни ситуации, напрегнати моменти и събития, които ще изискат максимално внимание от ваша страна и вземане на бързи, адекватни решения

Уреждане на финансови въпроси с роднини, колеги, бизнес партньори и др.

Получаване на пари

Планове свързани с пътуване. Получаване на покана или уреждане на документи

Предложение

На моменти конфликтни ситуации ще ви нараняват и натъжават по един или друг начин. Пазете нервите си и избягвайте депресиите.

Рак

Емоционални проблеми ще споходят голяма част от Раците през август. Разкриване на тайни и неказани истини ще влошат някои по-крехки връзки и ще доведат до техния разпад.

Гинекологични проблеми и неразположения

Временно отсъствие от работа или преместване, напускане, уволнение. Промени – за някои от вас добри, за някои – не!

Дамите над 35 години ще отлагат планове и срещи. Ще възникват неочаквани и непланирани ситуации. Срещи с хора, които не сте виждали много отдавна

Финансови неприятности в дома ви свързани с по-големи битови сметки, банкови плащания, наеми и непредвидени аварии, проблеми

Радостни новини свързани с годеж или сватба

Личен празник на човек от семейството – имен ден, рожден ден, юбилей

Сериозни размисли свързани с личност от противоположния пол. Нови запознанства с млади и интересни хора от цял свят.

Лъв

Много приятни мигове ще поднесе любовта по един или друг начин на Лъвовете. Ще имате поводи за специални и вълнуващи преживявания, късмет и успехи във важни за вас начинания

Финансови разходи ще донесат известни притеснения. За някои проблеми с връщане пари на заем, за други нежелание за ангажиране с такъв. Парите по един или друг начин ще бъдат проблем.

За някои Лъвове настъпва време, когато ще могат да сложат окончателен край на брачната си връзка и да поставят началото на нова перспективна любов

Наследство, разговори, прехвърляне на собственост и др.

Младите дами ще имат срещи с важни за тях хора, роднини или контакти с инстанции за изчистване на някои притесняващи ги проблеми, неприятности.

Ще разговаряте по важни въпроси свързани с деца и млади хора от семейството поради предстоящи събития в техния живот свързани с по-големи разходи на средства.

Конфликти в дома, които са били очаквани, тъй като са свързани със стари, нерешени проблеми и ситуации.

Проблеми със съседи или общо имущество.

Дева

Много работа чака през август младите мъже родени под знака на Дева. Възможности за нова и перспективна работа, успехи в учение и курсове.

В материален план нещата ще са комплицирани. Проблеми с движимо или недвижимо имущество, аварии с техника и битови уреди.

Неблагоприятно време за големи и скъпоструващи покупки.

Известно напрежение ще има в личния живот на дамите над 35 години, породено от загуби, кражби, промяна в планове, разочарования и др.

Неприятни новини свързани с различни житейски трагедии в живота на близки и познати хора. Ако можете да помогнете с нещо в този момент направете го без да чакате да ви молят за това.

Мъжете над 35 години ще имат възможности за пътуване за удоволствие или по работа. Пътуване наблизо или надалеч, което ще донесе успехи и приятни емоции.

Неочаквани интриги, разкриване на тайни, злепоставяне, завист. Внимавайте както с какви хора контактувате, така и вие самите какво правите, за да не се срамувате по-късно от собствените си постъпки.

Везни

Парите ще бъдат проблем през този месец. Дали ще имате по-големи очаквания за приходи или по-големи разходи, но притеснения макар и временни – ще имате. Планирайте си добре нещата доколкото това е възможно за да няма неприятни изненади.

Неприятностите в семейството ви се задълбочават и навлизат в една нова фаза, която в някои случаи може да доведе до сериозни и кардинални решения като раздяла или развод.

Мъжете до 35 години ще имат сравнително спокоен месец, ще успяват да хармонизират отношенията си с околните и да избягват пряка конфронтация както в работата си, така и в дома си. Това определено ще е само във ваш плюс.

Внимание по отношение на „приятелите“ ви. Не всеки наистина ви се възхищава искрено и не всеки искрено ви обича. Нека думите не ви ласкаят, а се вглеждайте в конкретните дела и жестове.

Дамите над 35 години ще имат трудности поради чести конфликти, неразбиране, несъгласие особено що се отнася до собственото им виждане за един или друг план, проект.

Хубавите моменти през този месец ще са свързани с пътуване, с предложения от път или придобивки/жестове на внимание. Успешно са поставени почти всичките ви пътувания независимо от тяхната цел или времетраене.

Скорпион

Раздели с деца и млади хора ще внесат известна нотка на тъга през август. Не винаги сме готови да приемем емоционално едно такова събитие, независимо дали за кратко или за по-дълго време ще бъдете разделени. Младите дами ще бъдат озадачени от действията и думите на хора, не толкова близки до тях, но такива, които явно проявяват интерес към личността ви. Не се ласкайте от всичко, бъдете повече разумни… Мъжете над 35 години ще трябва да бъдат по-грижовни към собственото си здраве и да не пренебрегват временните неразположения. Временни притеснения свързани с пари. Срещи с близки родственици, уреждане на имуществени или финансови въпроси с тях. Възможно е събиране на средства поради голямо и важно събитие във фамилията ви. Неочаквани събития могат да се очакват в работата ви и по линия на професионалните ви контакти. Нови предложения и нови възможности за доказване на способностите ви. Забавяне на важни новини касаещи дома ви или член на семейството ви. Опасност от загуба на документи и кореспонденция.

Стрелец

Един радостен и вълнуващ месец се очертава за дамите Стрелец над 35 години. Емоциите ви ще са предимно в личен план и ще са реализация на част от вашите мечти.

За мъжете над 35 години настъпва важно и съдбоносно време на решения и промени, които ще дадат отражение на живота ви не само през следващите месеци, но и години. Успехите ще са плод на големите ви усилия и сериозна работа.

През август са възможни промени в професионален план, предложение за връщане на стара работа или уведомление за напускане на настоящата. Ще имате моменти на отливи и приливи.

В дома си ще имате леки притеснения от финансов характер поради по-големи разходи или забавяния на плащания на заплатата ви или нещо друго.

Конфликтите, където и когато да избухнат ще са породени най-вече от разкриването на тайни, на скрити неща, измами, лицемерие, интриганство. Ще сте в правото си да се ядосвате, но не правете същото, което са направили на вас. Вземете си поука…

Притеснения свързани със здравето на близък човек.

Козирог

Стара любов ще ви напомни за себе си. Ще има отново хаос в чувствата ви и нови неясноти за това какво е било и какво ще бъде.

Дамите до 35 години ще са много въодушевени от интересните събития в живота им. Промени и надежди за нещо хубаво и по-добро. Срещи с хора отблизо и далеч.

В очакване ще са мнозина от вас на събития свързани с пътуване и с децата ви. Някои ще изпращат на път, други ще посрещат, трети ще пътуват за да гостуват…

И въпреки възникването на една внезапна, сложна и малко трагична ситуация, развоя на събитията много динамично ще се промени в благоприятна за вас или за близките ви посока. Късмет!

Силен ще бъде август за мъжете до 35 години, които ще могат да се зарадват на значителни парични постъпления, материални придобивки, стабилизиране.

Избягвайте финансови отношения с приятели, не давайте и не искайте пари на заем, не ставайте поръчители и въобще не подлагайте приятелствата си на такива изпитания, защото ще изгубите и пари и приятели.

Водолей

Неочаквани пари за младите мъже Водолей носи месец август. Възможности за по-високи и по-добри доходи, по-добре платена работа, раздвижване в частния бизнес и др.

Тревоги и проблеми свързани с наследство или имоти на възрастни роднини започват постепенно да се изчистват и да намират своето разрешение.

Оправяне на прекъснати и влошени отношения и връзки.

Уреждане на стари професионални договори, задължения. Контакти с институции, съдебни или юридически органи и др.

Новини от приятели, в чийто живот се случват важни, кардинални събития, не винаги само радостни, но определено от съдбоносен характер.

Развитието на делата и плановете ви през август ще ви покаже, че вървите по правилния път и че е въпрос на време нещата да стигнат до успех и вие да получите заслужено признание или удовлетворение

Разходи за нечие здраве, лечение, консултация, почивка на санаториум и др.

Получаване на пари чрез преодоляване на големи и ненужни формалности.

Риби

Битови и имуществени проблеми ще налегнат дамите над 35 години през този месец. Няма да е лесно. Нещата ще зависят от други хора и това ще прави разрешаването на проблемите еди дълъг и сложен процес.

Неприятности в дома, които не са от днес или от вчера и които отдавна мислите как да разрешите, но все още не можете да намерите правилния път за това.

Младите дами ще успеят да видят свои приятели и познати в друга светлина и да видят истинското лице на личност, на която много са вярвали и разчитали. Конфликтите са неизбежни, но и стореното против вас е сторено.

Август благоприятства пътуванията за удоволствие, на почивка, за срещи с любими хора отблизо и далеч. Годежи и сватби, начало на нов съвместен живот.

Мъжете над 35 години ще се радват на успехи и радостни моменти в семейството и брака си. Късмет! Морална награда за преминали вече трудни моменти.

Раздяла с дете поради важни промени или събития в неговия личен и професионален живот. Нов дом, нова работа, преместване в друг град или държава и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top