Маникюр според зодията

февруари 28 | , ,

Искате да си направите маникюр и на него да е изобразена вашата зодия.А каква основа ще сложите?Разбира се ,че основа с цвета на стихията в която се намира вашия зодиакален знак,ето няколко идей за абитуриентския ви маникюр според вашата зодия.

ЗНАЦИТЕ НА ОГЪНЯ
/Овен, Лъв, Стрелец/
Тяхната палитра е червеният и жълтият цвят и всички нюанси в диапазона между тях. Защото именно тази гама съответства на екстремалните „огнени“ характери. За основа се взема огненочервен лак. Зодиакалният знак се изрисува със „златни“ камъчета и метални „перлички“. Краищата на картинките се боядисват със сребро или се допълват със сребърна ивичка. За фиксиране може да се използва прозрачен златист или кремав лак.

ЗНАЦИТЕ НА ЗЕМЯТА
/Телец, Дева, Козирог/
В техния арсенал са розовият, зеленият, светло- и тъмносиният цвят. Друг вариант на палитрата на Земята са всички нюанси на кафявото. При това изборът трябва да спре или на първия, или на втория вариант. Зодиакалният знак се изобразява в кръгла „рамка“. Рисунката трябва да се украси с метални пластинки и да се фиксира с безцветен лак, върху който може да се нанесе тънък перлен слой.

ЗНАЦИТЕ НА ВЪЗДУХА
/Близнаци, Везни, Водолей/

Цветове – сребърен, бял, светлосин, оранжев, всички нюанси на жълтото. Рисунката се прави с тъмносин, бял и черен лак и се украсява с камъчета. Може да се използват за украса апликации от плат. Отгоре се нанася безцветен лак.

ЗНАЦИТЕ НА ВОДАТА
/Рак, Скорпион, Риби/
Ноктите се покриват с нежен розов лак и преди той да е изсъхнал, се изобразяват символите на знака с миниатюрни „брилянтчета“ или блестящи мъниста. Рисунката се фиксира с гъст слой прозрачен лак. Върху него по края на ноктите се нанася бял лак

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top