Любовни писма за Зодия Oвен

ноември 15 | , , ,

oven5За Мъж:

Колко пъти заедно сме рушали стени с главата напред! Но не е ли прекрасно, че можем да го правим заедно! Твоята целеустременост и упоритост ме вдъхновява! Обичам щедростта ти и грижовността ти! Може понякога да си припрян и нетърпелив, но то е само защото искаш да ме направиш щастлива сега или защото на момента искаш да изпълниш всички наши желания!  Обичам смелостта ти, енергичността ти, несломимия ти дух и тази нежна, нежна душа! Никой друг не може да бъде толкова романтичен, колкото си ти! Споделяш чувствата си без тайни маски и задни мисли!  Искам да съм твоя! Завинаги! Обичам те!

За жена:

Липсваш ми и реших да ти напиша това писмо. Не искам да те лаская или да пиша празни думи, защото зная, че не обичаш такива неща. Но въпреки това трябва да знаеш, че те обожавам. И мога да го докажа като опиша качествата, които ценя у теб. Влюбен съм в твоята независимост, в твоето безстрашие пред предизвикателствата и силата, с която ги преодоляваш. Ти си толкова силна личност, че понякога си мисля, че нямаш нужда от моето мъжко присъствие. И през ум не ми минава да те закрилям. Зная, че ще си навлека гнева ти!

Дълбоко в душата ти има един романтичен порив и мечтателност, които хвърлят мост право към моята душа! Зная, че пътят към твоето сърце минава през доверието, взаимната свобода, споделянето и отдадеността на душите и телата ни.  Обичам твоята импулсивност и обичам да ме ревнуваш. Зная, че искаш да се боря за теб! Или може би с теб, моя властна господарке! Трудно е да се спори с теб, да се печелят битки срещу твоите вироглави решения, но на мен това ми доставя радост. Обичам твоя оптимизъм, вярата ти в бъдещето. Искам да съм част от това бъдеще! Да те обичам всеки ден, защото ти си най-красивата, откровена и вълнуваща жена, която познавам!

Източник: www.lybovni-pisma.com

One Response to Любовни писма за Зодия Oвен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top