Любовни писма за Зодия Телец

август 28 | , , ,

maj-i-jenaЗа мъж Телец:

Когато те срещнах все едно спечелих голямата награда от лотарията. Не вярвах, че такъв любящ, отдаден и мил мъж може още да не е попаднал в лапите на някоя жена. Чувствам се късметлийка!

Обичам твоето заразително спокойствие – ти си способен да потушиш и най-силната буря!  Обичам твоят начин да бъдеш грижовен и романтичен!

Ти ми показваш най-красивото от любовта – с теб се чувствам като във филм – всичко е толкова красиво, изпълнено с нежност и чувственост – да, аз наистина съм героиня от най-истинския любовен филм на света! Другите мъже не биха могли могли да обичат така!

С теб се чувствам защитена. С теб се чувствам красива и женствена- когато ме гледаш имам чувството, че гледаш рядка и красива картина – чувството е неописумо!

За жена Телец:

Не бих и помислил, че под привидно спокойната ти външност се крие гореща, темпераментна и чувстена жена. Ти събуди мъжа в мен по тайствен начин! Чувствам се като избран!

Всичко в теб е специално: твоята обективност и способността ти да запазваш спокойствие и трезв разум във всякакви ситуации, твоята вътрешна сила и търпение, способността ти да планираш и изпипваш всичко…

Притежаваш уникална красота – гладка, мека и блестяща кожа, изваяно тяло, изящност и бляскав стил. Обичам да се съветвам с теб! Обичам онези мигове, когато сме сред природата и ти се възхищаваш на цветята и билките! Ти си моето цвете, моята мила приятелка, моята любяща жена! Как бих могъла да обичам друга!

Източник: www.lyubovni-pisma.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top