Любовни писма за Зодия Дева

септември 8 | , , ,

deva5За жена:
Убеден съм, че съм най-щастливият мъж на земята, затова, че имам възможността да съм влюбен в прекрасна, изящна и елегантна жена като теб, която освен това е интелигентна и разсъдлива!

Усмивката ти и нежният ти глас могат да ме склонят към всичко, което си намислила! Предавам се пред силата на уханието ти!

Обичам да те наблюдавам, излъчваща достойнство и спокойствие!

Обичам да прекарвам времето си с теб! Обичам нашите разговори на всякакви теми, твоят аналитичен ум! Обичам да правим заедно планове!

Обичам да се любим, отдадени един на друг в прекрасна романтична игра, озвучавана от прекрасна музика!

Щастлив съм с теб!

Обичам те!

За мъж:
Не знам дали това кратко любовно писмо ще те зарадва – ти не си човек на излишните чувства – но аз все пак искам да ти опиша какво означаваш за мен! Искам да знаеш, че ми е хубаво с теб!

Наясно съм, че няма да ми изпращаш цветя, нито ще ме заведеш на романтична вечеря, защото това е просто излишно и според теб няма нищо общо с любовта. Ти умееш да си романтичен по свой начин – когато най-малко очаквам, ме даряваш с жест, с който ми показваш, че ме обичаш!

Зная, че любовта ти към е истинска – избрал си ме сред толкова други! Всъщност обичам прагматичността ти, способността ти да мислиш логично и трезво! Обичам прямотата ти! Обичам да се съветвам с теб! Ти винаги ми показваш и обясняваш нещата спокойно и разсъдливо! Обичам да се любим, обичам уханието на свежест около теб! Обичам любовната ни игра да започва под душа! Обичам те и винаги ще бъда до теб!

Искам да бъдеш щастлив!
Източник: www.lyubovni-pisma.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top