Любовни писма за Зодия Везни

септември 3 | , , ,

vezni5За Мъж:
Да съм с теб – за мен това е щастието! Обичам те поради толкова много причини! Обичам спокойствието ти и способността ти за трезва преценка! Ти премерваш всеки един детайл преди да вземеш решение, но точно заради това, всеки би могъл да се осланя на твоето мнение и преценка.
Обичам те, защото умееш да ме изслушваш и да ме разбираш! На теб мога да доверя всичко, дори най-съкровените си тайни! Обичам ума ти! Обичам увереността ти! Обичам уравновесеността ти! Обичам начина, по който ме любиш – нежно и отдадено! Обичам всичко в теб – ти имаш толкова много качества, че и най-добрия писател не би могъл да ги опише! Обичам те толкова много, че нямам търпение да изчакам да обмислиш всичко преди да се решиш, затова аз ще поема инициатита и ще ти предложа любовта си!
Обичам те!

За жена:
Не мога да ти устоя, не мога да ти се наситя! Обичам да те чувствам близо до тялото си, да те галя, да те прегръщам, да вкусвам всяка частица от тялото ти! Обичам начина, по който се движиш, по който отместваш косата си, по който ме гледаш! Обичам всичко в теб, чародейке моя!

Ако бях писател, щях да напиша книга с красив и романтичен сюжет, в която ти да си главната героиня! Ако бях музикант, щях да напиша най-прекрасната и нежна симфония за теб!

Ако бях художник, щях да те пресъздам в шедьовър! Аз ще ти подам ръка, за да тръгнеш редом с мен по пътя напред към нашето щастие, към нашата любов, към нашата уникална приказка!

Обичам те!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top