Лъв – годишен хороскоп за 2014 година

декември 11 | ,

Според позицията на Слънцето, Лъвът се явява петият знак от зодиака. Това са много силни хора, които винаги искат да оставят много дълбоко и предимно добро впечатление в околните. Те са амбициозни и преизпълнени със сила и по правило са пълни с множество таланти.

Настоящата 2014 година ше бъде пълна с много изненади за Лъвовете. Тя е знак за растеж – професионален и личен. Каквото и да сте правили през миналите няколко години, 2014 година ще е времето, когато ще сте засипани с награди, заради своя труд и амбиции. Ще се появят много възможности, от които успехът ви е гарантиран.
2014 година ще донесе много от всички за вас. Тази година вашият знак сякаш ще сияйе на небосвода на Зодиака сред останалите. Годината се очертава като най-успешната ви такава до този момент. Не се вглеждайте твърде в нещата, които така или иначе вече са се случили в миналото. Бъдете позитивни и оставете негативизма зад вас, мислете оптимистично и ще видите, че ще получите желания резултат.

Любов и връзки
Картите показват твърде интересна картина за Лъвовете, които вече са в сериозна връзка. Ще разкриете възможност, която и двамата силно желаете, а това ще доведе до просперираща и успешна година. Ако опитате нещо ново опрделено ще почувствате свежия полъх във вашата връзка, която може да е започнала да крета на едно място.
За необвързаните Лъвове годишния хороскоп показва, че това е годината на любовта. Все пак задръжте малко еуфорията си и съхранете енергията си, защото наистина ще ви трябва, за да омаете човека, който действително желаете. И тъй като Лъвовете са силен знак, тяхната енергия е неизчерпаема, и след втората половина на годината ще усетите положителни промени. Така, както са подредени звездите, изглежда, че ви очаква нещо наистина невероятно в резултат от започнато действие, и заради това вашият рожден месец ще се превърне за вас в нещо велико.

Бизнес и професионален живот
Професионалният годишен хороскоп за Лъвовете през 2014 година показва, че така както са подредени звездите, работата в екип ще е най-важният ви приоритет за тази година, за да бъдете забелязни. Вие сте креативни и пряко свързани с работата си, което ви дава възможност да разкриете своя потенциал през годината. Социалните ви контакти са големи и широко разгърнати. А това умение ще ви помогне да постигнете голям просперитет през годината в кариерата ви. Но това ще стане след тежка работа от ваша страна и нормално ще се сблъскате с напрежение. Но с помощта на своя късмет и позитивното си отношение към нещата, ще успеете да преодолеете пречките, застанали на пътя ви. Няколко дребни неуспеха ще застанат на пътя ви, но няма нужда да се притеснявате за тях, защото скоро те ще изчезнат. Ще постигнете много от това, за което копнеете отдавна в своя професионален път.

Здраве
Съвсем логично е, стресът от многото работа да доведе до различни разстройства на здравето. Пазете, както физическото си здраве, така и емоционалното. Променете хранителните си навици, създайте си едно балансирано, здравословно меню, за да нямате проблеми първо със стомаха, а после и със съня. Медитацията пък ще ви помогне да се отърсите от напрежението, а заедно с добрата храна и умереното физическо натоварване, вие ще постигнете баланса и в здравето, който ви трябва.

4 Responses to Лъв – годишен хороскоп за 2014 година

  1. Rozalina Ivanova каза:

    многообещаващ хороскоп

  2. Nikolay Kolev каза:

    Харесва ми

  3. важно за родените на 15

  4. този хороскоп е писан точно за мен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top