Лъв – годишен хороскоп за 2013 година

август 22 | ,

Събитията ще се свързват по естествен начин във вашите очи през 2013 година. Разположението на планетите ще улесни взаимоотношенията в живота ви, както и ще благоприятства за успешни идеи, които са от съществено значение за гладкото протичане на проектите ви.

Само Сатурн ще засенчи дълбокия реализъм, което може да предизвика меланхолични моменти. Но отвъд това явление, ще имате много поводи да си доставите удоволствие от положителното влияние на подсиления реализъм.

Плутон ще развие въображението и креативността ви с новаторски замах, което ще играе роля във всички сфери на живота ви, по-специално в любовта. Следвайте вашите вдъхновения; те със сигурност се доближават до желанията на обкръжението ви.

Астралните влияния през тази година ще ви подтикнат да развиете вашата общителност и посоката на разговорите. Влиянието на Плутон и Марс ще подчертае разликата между вашите гледни точки и тези на някои хора от обкръжението ви в професионалната сфера. От начало, ще ви слагат под общ знаменател, което на вас ще ви изглежда като погрешна преценка от името на колегите ви.

Проявете разбиране и ще осъзнаете, че в крайна сметка, тези хора могат много да ви помогнат…от тяхното взаимно допълване. Не се съмнявайте, че ще избегнете бъдещи проблеми да бъдете отговорни за чуждо мнение. Ще се стремите да съставите екип, който да си сътрудничи с другите по-тясно и по този начин подкрепата ще е от полза и ще привлечете късмета на ваша страна за проектите ви.

През 2013 година, любовния ви живот ще върви значително по-гладко. Всъщност вие несъзнателно ще започнете да слушате другите и дори ще се поставите изцяло на тяхното място, когато това е необходимо, за да ги разберете добре. С лекота ще виждате чувствителността на вашият партнъор в детайли. Това се обяснява с факта, че вие показвате повече чувствителност и алтруизъм, когато го изслушвате и на него това му допада.

Съвместното влияние на Плутон и Марс ще доведе до ситуации, които ще бъдат много полезни в създаването на атмосфера на разбирателство и истинска хармония. По всяко време ще чувствате леко нетърпение и раздразнителност преди да си дадете сметка, че сте допуснали да бъдете водени от мисълта, че различията, които знаете че имате с партнъора ви ще доведат до край на връзката ви…През 2013 година, тактичността и дипломацията ще бъдат вашата сила повече от всякога. Ако в момента сте необвързани, ще привлечете срещи, които коренно ще променят навиците ви, ще откриете нови вселени и начин на живот. Силните емоции ще бъдат на преден план, ще се увеличи желанието ви да получавате нежност и това ще ви позволи да изживеете изключителни моменти изпълнени с изобилие от чувства. Ако сте обвързани, партнъора ви ще има някои изисквания, които ще ви изглеждат по-скоро като заповед, но ще разберете източника им.

Определено ще започнете да изживявате първите стъпки към някои промени. Вашето непринудено и в същото време по-близо до обкръжението ви отношение ще породи някои въпроси. Ще бъдете склонни да се чувствате под натиск, съдени, и тогава е просто въпрос на това да ви разбират по-добре…Опитайте се да не командвате! Съвместното влияние на Юпитер и Слънцето ще стимулира желанието ви да отстоявате мнението си, особено в социален план. Това е момента да започнете да планирате възобновяване на учението, да се специализирате или да стартирате проект. През 2013 година ще получите подкрепа в тази насока от хора, които са по-квалифицирани от вас.

Като цяло ще бъдете в отлична форма през 2013 година. От Януари ще започнете да възстановявате енергията си, което ще ви даде възможност да посрещнете задълженията си, които ще бъдат много и разнообразни. В началото на годината, влиянието на Марс ще ви направи по-смели и дръзки от обикновено, което ще ви подтикне към повече мускулна активност. Това е идеалният момент да спортувате или да стартирате програма с основни упражнения.

Слушайте тялото си, то ще може да покаже вашите истински потребности, които са от значение за вас: храна. Има по-малко количество ненаситност, което говори, че вашето тяло инстинктивно ви подтиква към консумиране на повече житни растения и продукти. Неизбежно ще чувствате повече психическа умора през есента, пазете се от тревогите на някои хора.

 

Източник: www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top