Лъв – годишен хороскоп за 2012 година

ноември 4 | ,

Здраве
През 2012 година Лъвовете ще влязат с усещането, че техния здравен резерв е безкраен. И за това могат небрежно и разточително да се отнасят към него, довеждайки се до безсъние и стрес. През лятото организмът ще успее да се мобилизира и да се предпази от нервно изтощение. Затова, Лъвове, не забравяйте за получения опит и през есента – изразходвайте възастановените сили разумно и здравословно!

Кариера
През 2012 година лъвовете ги очаква застой. Повече от това, през Януари-Февруари са възможни опитите да влизате в съмнителни планове и проекти. Но ако този Рубикон бъде благополучно преминат, то по-нататъшния хороскоп за лъвовете говори за пълен успех. Кариерата ще тръгне, не направо ще полети нагоре, което ще стане и с Вас самите.

Финанси
Не допускайте приятелите си към вземане на решения за парични проблеми. Те задължително ще проявят несериозност, а после вие ще трябва сами да оправяте нещата. През първата половина на Август следва да се обърне внимание на въпроси относно завещания, застраховки, данъци и т.н .През този период звездите всячески ви помагат в тези дела.

Личен живот
Лъвът през годината на черния дракон неизменно е заобиколен от поклоници. Започвайки с Юли може да се очакват големи чувства или в краен случай – почитател с авторитет и слава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top