Лъв – годишен хороскоп за 2011 година

октомври 18 | ,

Събитията ще се случват от само себе си тази година. Разположението на планетите ще улесни взаимоотношенията Ви, както и изобилието от идеи, необходимо за доброто развитие на проектите Ви.

Сатурн ще хвърли сянка на реализма, който може да Ви даде меланхолични моменти и после ще съжалявате за безразличието. Като изключим това, ще имате много случаи да се насладите на положителното влияние на засиления Ви реализъм, ще Ви помогне да си осигурите добри резултати. Нептун ще развие въображението и творческите способности с известно количество иновативност, което ще се отрази на всички сфери в живота Ви. Следвайте вдъхновението си, със сигурност ще се доближава до стремежите на прякото Ви обкръжение.

Дори и да бяхте отшелник в затворена система, няма да можете да заобиколите мисълта, за това че имате таланти, които веднъж мобилизират ли се, ще Ви донесат успехи и удовлетворение. Определени хора от обкръжението Ви ще разчитат на Вас да осигурите последователност на промяната. Ако сте били в неизгодна позиция, вероятно ще искате всички да се поставят на Ваше място през първите два месеца на 2011 година. Трябва да разчитате на собствената си предприемчивост през цялата година, това е момента да създадете контакти, да бъдете иновативни в дейностите си.

Последователността на емоционалният Ви живот тази година върви с предстояща поредица от седмици и месеци на увлекателен и интересен развой. В началото на годината Юпитер ще е виновника за съблазняващото Ви влияние, което няма да остави никой безразличен. Няма да можете да избягате от това, което Ви казва сърцето, ще Ви идва от вътре. Ще имате по-голяма свобода да се изразявате и ще вдъхвате повече доверие, което ще допринесе за спокойствието в емоционалният Ви живот. Ще научите повече за себе си, дори ще откриете, че сте по-близо до основните Ви ценности, тези в които вярвате. Взаимоотношенията Ви ще се забавят, разговаряйте повече. Това ще е подходящ период да се поставите на мястото на другия, независимо от ситуацията. Търпението Ви ще бъде възнаградено. Ако сте били в застой, нещата ще се изяснят до средата на годината. Някои от вас ще бъдат изкушени да сключат брак. Бъдете внимателни и си дайте време за размисъл, ако не сте го направили все още. Страстната атмосфера ще насърчава неуместно прибързване, особено ако сте на нова среща. По-добре се опознайте повече преди да се отдадете на чувствата си.

Финансите Ви ще следват относително еднакъв курс през 2011 година. Това спокойствие Ви дава свобода на действие, необходима за напредването на проектите Ви, свързани с пари. Тази година трябва да се концентрирате върху дългосрочните Ви стратегии, ще имате добри шансове за реализация. Благодарение на това ще избегнете парични проблеми през Ноември. Разположението на планетите ще Ви подтикне да използвате парите си в творческа насока или да ги спестявате. Да приготвите почвата за проектите си през зимата на 2011 година, трябва да бъде първата Ви най-важна задача, това ще бъде най-добрият начин да извлечете полза от влиянието на Сатурн през този период.

Влиянието на Нептун и Сатурн ще причини малки, неосъзнати страхове или склонност към изолация, или обратното- да водите важни разговори, които ще Ви държат далеч от самотата. Непреодолимо желание за признание ще се появи отново, ще предизвика странно отношение, понякога твърде въздържано или затваряне в себе си. Бягането от реалността няма да Ви е от полза, но и да се задържате там прекалено дълго не е добре също. Трябва да намерите баланс, който ще Ви даде възможност да живеете както Вие искате. Всичко свързано с учене, специализация ще е благоприятно да се започне през есента, което ще Ви позволи да прогоните това чувство на липса на увереност в собствените си възможности.

Влиянието на Нептун тази година ще бъде възможно най-голямо. Ще усещате, че да се погрижите за себе си чрез задоволяване на всичките Ви желания ще бъде над всичко останало. И ще бъдете прави! Желанието Ви ще бъде голямо да се стремите да облекчите стари болки, които са причинени първоначално от смущения в черния дроб. Следете консумирането на определени видове мазнини, за да избегнете тази склонност. Марс и Сатурн ще Ви дадат отлична мускулна издържливост през цялата година, особено ако трябва да се приготвите за състезание или просто да увеличите стандарта си на живот.

Източник: www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top