Лъв – годишен хороскоп за 2009г.

юни 11 | ,

luv3
ЛЪВ: Посрещайте всяка нова криза с триумф на творчеството!

Хороскопът за 2009 година за Лъвовете предвещава време на големи възможности, които зависят от кръга на вашите делови, приятелски и роднински контакти. Събитията, свързани с другите хора, ще бъдат огледало на собственото ви вътрешно състояние.

Вашите обичайни защитни схеми ще бъдат отслабени, а съблазни предстоят много. Затова не бързайте да се очаровате и внимателно наблюдавайте живота и избирайте за себе си, както винаги, само най-доброто.

През януари и февруари „тревата на отсрещния бряг“ ще ви се струва много по-зелена, но и предложения и покани да опитате нещо ново ще има достатъчно. От всичко това, обаче, трябва да изберете един-два достойни обекта, над които ще ви бъде интересно да работите продължително време.

В личния живот бъдете предпазливи – през 2009 година вашите схеми на отношения могат да се трансформират по неочакван начин. Най-важното е да се стараете да не се подлагате на изпитания, но и не се ограничавайте в контактите, които могат по силата на някакви нови обстоятелства да обогатят живота ви с нови увлечения и удоволствия.

От 8 до 13 март ви предстои да преразгледате координатната система на събитията от живота ви. Много добро (макар и не леко) време за промяна на ориентирите. В проблемите ще откриете скрити възможности. Изобщо март е в плана на скритото, тайното – много интересен месец.

Помислете, може би си струва да се върнете към някоя стара идея или предложение, ако то ще ви помогне да разширите източните си на доходи.

През май е добре да започнете да усвоявате нови знания и да пътешествате. Ако Интернет е част от вашия живот, то през май е възможно виртуално запознанство, което ще изпълни живота ви с нов смисъл.

През юни потребностите ви ще бъдат много по-прагматични и практични, но ентусиазмът и вдъхновението по старому ще останат на високо равнище. Обърнете внимание на времето между 17-18 юни, в този период в руслото на събитията може да настъпи рязък обрат, имайте предвид безопасността на своите интереси.

На 21 юни, в деня на лятното слънцестоене, и в няколкото следващи дни отново сте изправени пред нов избор и е много добре да промените нещо в социален план или да вземете или огласите решения, ако движението и промените са това, което ви е нужно.

В средата на август потокът от събития придобива скорост. Може да получите знаци на внимание, предложения, но ще трябва да си изясните, какво стои зад това, защото не всички схеми на взаимоотношения ще бъдат толкова прости, колкото ви се струва на пръв поглед.

През септември може отново да ви завладее тема, която ще е актуална през януари-февруари и ще се създаде впечатление, че вас отново и отново ви привличат някакви стари неща. Възможно е този път, към средата на октомври, да ви се отдаде да намерите по-ефективни решения и да промените ситуацията в своя полза. Отделяте особено внимание на финансовите въпроси!

Ноември е доста сложен в делови план и емоционално натоварване, правилата на играта повсеместно ще се нарушават. Но ще се открият и много нови възможности пред вас, ако сте готови да започнете „голямата игра“.

Спортът ще ви помогне да сте във форма, да свалите стреса и бързо да влезете в нужната ситуация. Сдобийте се с качествени аксесоари за тренировки, за да се занимавате с удоволствие.

През декември Марс забавя движението си и на 20 декември преминава в ретроградна фаза в знака на Лъва. Това може да преустанови успешното придвижване на плановете ви, освен на тези, които зависят от партньорите ви. Довършете всичко в срок, за да посветите това време на предпразничната суета и корпоративни мероприятия, макар че не бива напълно да игнорирате деловия си живот.

Дори в пътуванията поддържайте връзка с партньорите си. Може да получите важна информация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top