Кой как се грижи за косата си според зодията?

август 20 | , , , , ,

Кой тип сте- този който измива косата си и тръгва или този който прекарва часове пред огледалото със спрей и гребен? Как се грижите ( или не се грижите) за косата си, може да бъде предопределено според зодията ви.

Овен

Истинските овни не могат да бъдат притеснени от състоянието на косата си. Всъщтност понякога изглежда забравят наличието на такава, ако не погледнат да видят, че е закачена на скалпа им. Тогава как постигат този небрежен външен вид, за който мечтаят толкова много хора ? Наистина натурално.

Телец

Сензитивният телец нагласява косата си преди лягане и сутрин отново започва борбата с косата си, преди да се е показал пред хора. Добавете висококачествен продукти за стилизиране и всичко ще се превърне в ден на красотата за телеца.

Близнаци

Близнакът не е от този тип хора, които биха имали една и съща прическа с години. Те могат да я оставят да расте до средата на гърба и на следващият ден да я отрежат тотално къса. Те се променят често според настроението, от разкошни брюнети до сладки блондини за един ден.

Рак

Стане ли въпрос за това как раците харесват косата си, те са много консервативни. Късо за момчетата и дълго за момичетата- класическа подстрижка. Но понякога под влияние на Луната ракът е готов на екстремни промени и тотална нова визия, но се случва рядко.

Лъв

Обичливият Лъв, понякога има склонност да се вманиачава в косата си. Дълга или къса, къдрава или права, тъмна или светла, те винаги полагат много грижи за косата си.

Дева

Те харесват прическите си да са направени логично. Искат да изглеждат добре, но без да полагат много грижи за косата си. В край на сметка девите имат да вършат толкова много неща в живота, че косата не е на дневен ред. С минимални усилия те изглеждат добре.

Везни

Може да видите везните с къса, средна или дълга коса, но почти никога няма да ги видите със асиметрична прическа. Природата им е такава, че те винаги търсят баланса на нещата и обичат да са подредени.

Скорпион

Те могат да ходят няколко дни без да измият косата си, както и с месеци могат да не посетят фризьора си. Те биха предпочели да се подстрижат сами и да спестят пари за нещо друго, отколкото за това. Смешното е това, че хората са привлечени от скорпионите и искат винаги да ги докосват по косата.

Стрелец

Стрелците харесват косите си както Джеймс Бонд харесва мартинитата си- недовършени. Огненият и атрактивен стрелец е прекалено зает с други неща, за да се притеснява за прическа, изискваща много поддръжка. Те искат да излязат и да преоткриват света колкото се може по- бързо, но със добре изглеждаща и рошава прическа.

Козирог

Те имат слабост към косите си- те наистина обожават косата им да изглежда наистина много много добре. Козирогът знае какво иска, без значение дали прическата е подредена или рошава, те се задържат малко повече от нормалното пред огледалото, преди да излязат.

Водолей

Те определено обръщат внимание на косата си, искайки тя да изглежда гладка и перфектна. Те не напускат дома си без да се погледнат в огледалото. Но също така не са определни привърженици на многото стилизанти, достатъчно е да е бляскава.

Риби

Те биха прекарали часове, за да стилизират косата си, ако не се разсейват от други неща – намиране на тениска, да си направят кафе, да композират поема, да се обуят или да свършат някоя друга полезна работа. В край на сметка, те харесват косата си натурална- винаги !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top