Кой как обича?

ноември 27 | , , ,

От ранна възраст на Овните им е свойствено да се влюбват безогледно бързо, при това всеки път с увереността, че това ще е последното им сериозно увлечение. Не приемайте признанията им за лицемерие, те наистина вярват в това, което казват. В първата половина на живота си при избора на партньор Овенът обръща внимание на количеството, а не на качеството. От секса той очаква по-скоро похвали, отколкото собствено удовлетворение. Не дай Боже Овенът да не чуе силни ръкопляскания в своя част, следващият път той ще се втурне в амбициозни техники за доставяне на удоволствие.

Бидейки привърженик на традицията в любовта, Телецът се отнася с огромна нежност и благоразумие в своите интимни отношения. Телците няма да ви изневерят в търсене на нови усещания, за тях е много по-важна стабилността на отношенията. Хороскопът казва още, че акоТелецът е вече влюбен, то той ще бъде най-искрен в своята привързаност към половинката си. Трябва да знаете и, че Телците не обичат да експериментират в секса, но с лекота и ентусиазъм ще отговорят на желанията на партньора.

Близнаците притежават много разнообразен сексуален живот, в който основно място заема тяхното живо въображение и жажда за нови усещания. Те могат с лекота да си представят партньора си в най-различни образи и ще го мъчат докато не постигнат своето. Близнаците се стремят към силните усещания. Те могат да доставят радост и удоволствие практически на всеки човек. Бидейки ненатоварващи и приятни партньори, те са съвършено непостоянни и ненадежни.

Когато Ракът почувства, че някой се интересува от него, не може да бъде удържан. Самият той обаче не може да се каже, че лесно се влюбва от пръв поглед. От ранна възраст Ракът търси отношения с друг човек, но първоначално отбягва физическия аспект. Чувството за хумор наРака е неговият най-голям коз. Способен е да докара до неудържим смях  всеки един около себе си, но рядно ползва това оръжие, за да плени обекта на своето желание. Влюбеният Рак страда от неувереност в себе си и понякога от редица комплекси. В секса пък изобщо не се стреми към експерименти.

Като правило, Лъвовете се влюбват един път в живота си. И биха могли да си живеят дълго и щастливо, ако го нямаше едно „но”, което праща по дяволите тяхното семейно щастие. Тогава те започват да търсят начини да покажат на света, че са способни да се влюбят още веднъж, и то много по-силно, съзнавайки същевременно, че това не е истина. Колкото и да се опитват да сподавят своите истински чувства, поне веднъж ще се предадат. В желанието си да скрият мъката си, Лъвовете ще завладеят много чужди сърца, разбирайки, че въобще не са им били нужни.

На пръв поглед Девата изглежда по-невинна, отколкото всъщност е. В тяхното детство това се обяснява с техния стремеж към идеала. Дори влюбени, те си оставят малко време и пространство за размисъл над ситуацията. Поради тази причина, ако сте забелязали, че някоя Дева проявява интерес към вас, но вече седмица не прави абсолютно нищо по въпроса, знайте, че този ден все пак ще настъпи.

Везните
се чувстват обаятелни и пълноценни само в случаите, когато имат партньор, който ще им разказва всичко с невероятно търпение и нежност. Характерно за хората от тази зодия е, че те умеят с лекота да покоряват сърцата на хората. Сами обаче се влюбват много трудно. Целият проблем е в техния критичен подход към избора на партньор. Друга крайност, свойствена наВезните, е, че те често се оказват едновременно с няколко връзки под предлог, че се стремят към съвършенството. Те никога няма да бъдат инициатори на прекъсване на връзка, защото са прекалено добри и съчувстващи на партньора.

Скорпионите
притежават невероятна притегателност, с която буквално пленяват другия пол. Тяхната вътрешна и външна освободеност привлича погледите на хората около тях. Характерно заСкорпиона е, че той усеща отрано кой ще е техният следващ партньор. В тяхно лице ще срещнете и любители на физическите наслаждения.

В течение на целия си живот Стрелецът се увлича постоянно. Самите те са очарователни и непосредствени. Погледнат ли назад към миналото, могат да преброят много романи, на които са отдали сърцето си. Както сигурно се досещате, Стрелецът не се отличава с вярност. Но шанс за продължителна връзка с тях има – ако партньорът им се научи да спазва техния бесен ритъм на живот и постоянните промени, които правят. На Стрелците са им необходими свежи и силни сексуални усещания, които често получават за сметка на нов партньор.

Козирозите се влюбват в ярки и съвършено непредсказуеми личности, но странното е, че никога не се решават на отношения с такива хора. За партньор те предпочитат човек сдържан и уравновесен. Поради тази причина рядко ще видите Козирог, който има добро мнение за брака. Те винаги се опитват да преживеят няколко бурни романа преди пристъпят към брак. В секса Козирозите имат някои проблеми, свързани с това, че не умеят на изразяват желанията си.

Водолеят е необичайно любвеобвилен, а обект на неговата любов е цялото човечество. От това ще страда именно техният партньор. Въобще Водолеят е доста ленив или зает с милиони неща, за да може да ви обърне внимание. Ще заслужите усилията му, само ако сте напълно съвършени, недостъпни и хладни към него. Съвсем скоро обаче ще осъзнаете, че за този човек компанията е много по-важна от самите вас. И когато вашият роман завърши, той, разочарован от любовта, ще избере завинаги приятелството и любовта към хората.

Рибите като никой друг умеят да насочват вниманието на другите върху собствените си достойнства. Те разполагат винаги със списък обожатели и не се уморяват в стремежа си към идеала. Това обаче в никакъв случай не им пречи да се радват на постоянни  романтични срещи.Рибите се нуждат от постоянно показване на своята нежност и лекомислие. Сексът с човек от зодия Риби се отличава с изобретателност и свежи идеи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top