Козирог – годишен хороскоп за 2010 г.

декември 10 | ,

kozirog5Вашите приятели и социалното Ви обкръжение са ключът към любовта през следващите 12 месеца.       Така че, някой приятел ще бъде или сватовник или любовник.     Колкото повече излизате и общувате,толкова по-вероятно е да намерите половинката си.

Ако се окажете в положение да избирате между няколко обожатели,общуването и химията между Вас трябва да са преди сексуалната съвместимост. Не се ограничавайте със старомодни възгледи относно кого и как да обичате.Бъдете непредубедени, защото Купидон Ви е приготвил нещо необикновено.

Вие сте енергични, давате воля на личните си желания,трябва да изразите тези качества.       Важно е за Вас да не потъвате в ежедневните ангажименти и отговорности и да не пренебрегвате нуждата от удоволствия. Не трябва да се подценява важността на спокойния и хармоничен дом и семеен живот, които се поддържат от щастлива и хармонична, емоционална връзка с партнъора Ви.            Поставете на първо място емоционалните си нужди и желанието да се забавлявате,работата оставете на второ място.

Външни фактори,които въздействат на областта ,в която работите вероятно ще окажат влияние на кариерата и структурата на работата Ви следващата година.       Това не означава,че съдбата не е във Ваши ръце,напротив.Ако сте подготвени да пътувате и отидете, където възможностите Ви привлекат, тогава това може да е време за значителен прогрес.Все пак усърдната Ви работа напоследък може да Ви накара да почувствате нарастващо недоволство да се приковете към бюрото,докато желанието за забавление и да се изявите творчески става все по-важно за Вас в лична и професионална насока.     Твърде дългото време на усилена работа евентуално ще Ви увлече,така че премахнете напрежението от себе си и започнете да развивате творческите си умения и живота си извън офиса.     Време е да бъдете умерени със себе си и да върнете баланса в работата си.

Докато поддържате Вашия обикновено разумен и умерен подход към финансовите въпроси, няма причина да се тревожите за тях.Може да откриете, че имате малко повече пари, с които да се забавлявате, но това не е подходящия момент да поемате излишни рискове относно финансите си.Ако решите да купувате или продавате, не си позволявайте да закъсате и бъдете готови да поставите емоционалните и семейни въпроси преди финансовите.         Етичните инвестиции и тези изразени във високите технологии,фармацевтична и козметична индустрия могат да се окажат доходоносни за Вас.     Ако можете да бъдете разумни,     тогава ще можете да смесвате бизнеса с удоволствието, както и съвместен бизнес и финансови операции с други, които споделят мечтите Ви,могат да се окажат доходни и в същото време приятни. Правете това,което обичате и парите ще дойдат при Вас.

Семейните въпроси може да не бъдат там,където се развива по-голямата част от действието следващата година. Въпреки това,важността им не трябва да бъде подценена.Очертава се увеличаване на емоционалната хармония в дома и подобряване на отношенията с приятелите и семейството.Ключът към създаването на добра атмосфера е Вашето желание да правите компромиси и да поставяте нуждите на семейството си на първо място.Добре ще е да каните гости,ще получите голямо удовлетворение от по-близките контакти с роднините си.Наистина можете да имате емоционална изгода от създаването на хармонична семейна среда. Бъдете готови да прекарате повече време, правейки дома си максимално уютен,     привлекателен и приятен.     С това ще постигнете чудеса.

Източник: http://www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top