Козирог – годишен хороскоп за 2014 година

декември 11 | ,

Обикновено Козирозите се славят със своята практичност, амбициозност, дисциплинираност и търпение. Освен това са много внимателни. Имат добро, но не разбираемо за всеки, чувство за хумор. То им е като запазена марка. Притежават и малко отрицателни черти на характера, някои от които са им като вродени, като песимизъм, който те наричат често реализъм. В действителност тази зодия е много зряла и във всяка възраст изпреварва своите връстници. Когато са малки Козирозите впечатляват със своя трезв поглед върху живота и нещата, а когато понатрупат стаж изглеждат много по-млади за годините си. Много упорити и трудолюбиви, Козирозите никога не могат да бъдат отклонени от своята набелязана цел.

2014 година показва за Козирозите едно доста странно стечение на обстоятелствата около тях. Но каквото и да се случи, ще видите, че се намирате на точното място – било то в личния живот или на работа.
Много възможности се изправят на пътя ви и вие ще искате да ги сграбчите по възможност всичките. Опитайте се да поддържате, доколкото е възможно, вашият бюджет в разумни граници и да се вписвате в него. В противен случай парите ще изтекат като вода между пръстите ви. Ако искате да спестите малко за черни дни, замислете се за инвестиране в дългосрочни финансови инструменти на борсата. През втората половина на 2014 годишния хороскоп на Козирозите показва някакви положителни промени.

Любов и връзки
В любовно отношение, предстоящата година има вероятност да сложи малко препятствия пред вас и вашето търпение ще бъде тествано. Вие обаче трябва да останете нежни и постоянни винаги. Не се ядосвайте излишно, това може да навреди на естествения поток на връзката. Споровете никога не са водели до нищо добро или градивно, затова не започвайте да се карате всеки път щом нещо ви се стори неправилно в половинката. Така че запазете търпение и ще видите положителните промени във вашия живот. Кратка разходка ще потуши конфликт, възникнал от нищото. Така ще решите проблемите си и то с голяма страст.

Тези, които са все още необвързани, имат голям шанс да намерят някой, който да стане сродната ви душа. Ако искате да срещнете точния човек, тогава ще трябва да почакате до ноември или декември, когато романтиката ще е във въздуха за вас. Търсите ли половинката си се осланяйте на инстинкта си и слушайте сърцето си. Много специален човек ви чака, но ако не сте нащрек за сигналите, той или тя, може да изчезне яко дим.

Бизнес и професионален живот
През 2014 година вашият професионален годишен хороскоп е повече от перфектен. Ще имате много възможности за нова работа, особено през пролетните месеци. Сграбчете тези, които най-добре пасват на вашата квалификация и време за изпълнение. На работното място има вероятност натоварването да се увеличи към края на годината, но трябва да останете сигурни и съсредоточени, за да можете да завършите всичките си задължения и задачи в срок.

Здраве
През 2014 година здравето на Козирозите ще бъде по-малко или повече в добри норми. Но ще трябва да спазвате специална здравословна диета, за да избегнете редица усложнения на стомашния тракт. Правилните упражнения ще ви помогнат да бъдете в кондиция през цялата година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top