Козирог – годишен хороскоп за 2013 година

август 20 | ,

Влиянието на планетите ще ви позволи да откриете повече разнообразие и лекота в ежедневието си. Ще имате доста свободно време за релаксация, ще се увеличат уменията ви, ще научите как благодарение на ситуации, в които ще попаднете и те все повече ще се отнасят към човешкия феномен.

Вашата толерантност ще разшири границите на вашето разбиране във всички области. Това ще внесе повече спокойствие във вас, по този начин по-голямата духовна енергия ще ви помогне да предчувствате обстоятелствата с безспорно обоняние. През 2013 година, звездите ще  ви освободят от някои материални проблеми, което ще остави свободно място за по-хуманистични за вас тревоги.

Влиянието на Сатурн и Плутон ще бъде причината да подсилите ефективността на действията ви през тази година. Вие съчетавате дълбоките разсъждения с голям реализъм, и то без да прикривате обмислянето на ситуацията, в която се намирате сега преди да започнете отново през 2013 година. Това ще бъде възможно с промените, които ще можете да осъществите.

Подходът  към вашите сътрудници и началници ще създаде доверие, което ще ви позволи да покажете предимствата си: за вас ще бъде въпрос на чест, за да получите признание за добре свършената работа. И в действителност, вашата точност и прецизност ще бъдат оценени със симпатии и признание! Въпреки всичко ще бъдете опетнени, че не работите толкова много, колкото другите, и те ще бъдат изкушени да се възползват от вашата доброволна помощ…

Влиянието на Уран, заедно с Марс и Венера ще съживи вашият любовен живот, което ще съответства на цялостна трансформация. Ще има очаквано откритие, независимо от сегашното ви местоположение. Сдържания ви характер ще остави място за по-голямо изтъкване на вашата същност, с повече смелост и изразяване на емоционалната страна на характера ви. Начинанията ви дават повече резултати от обикновено; това е момента да изразите чувствата си, да покажете плановете си като двойка, да осъществите диалози, които ще ви позволят да опознаете повече половинката си.

Професионалният ви живот ще се преплита с любовния ви живот, ще има сблъсък, който трябва да предвидите, това може да бъде среща на работното ви място или професионална връзка с партнъора ви и т.н…Уран ще ви подтикне да направите промени по пътя си, да харесвате ежедневието си, да изразявате повече въображението си, ще направите това без да съжалявате, като същевременно зачитате неизбежните ограничения на всекидневния живот на вашето съществуване. От друга страна, ще бъдете изкушени да влагате прекалено много благоприличие когато говорите за личните си тревоги пред партнъора ви. Би било жалко ако криете неща от него, за които може да ви помогне за разрешаването им. Следователно можете да покажете също така и слабостите си, ако не и повече, като по този начин ще доставите удоволствие на половинката ви да ви подкрепи; дълбоко в себе си вие искате тази подкрепа.

Ще напредвате по-бързо в сравнение с миналата година. В действителност разположението на планетите съвсем естествено ще ви накара да предвиждате по-практичното бъдеще и особено неговите методи. Влиянието на Плутон ще бъде значително, това ще ви даде повече свобода на действие и влияние върху материалния свят. Ще бъдете по-покровителски настроени от обикновено, ще изпитвате удовлетворение като вземете някои определени хора под крилото си  и да им дадете това, което сте пропуснали да им дадете преди.

Влиянието на Сатурн ще ви насърчи да направите сигурно вашето финансово бъдеще. Не се колебайте, най-накрая да се присъедините към квалифицирани организации, за да стабилизирате основните си проблеми.
Преминаването на Плутон във вашият знак ще бъде причината да загубва влиянието си. Така че, ще можете да видите как мислите ви спонтанно започват да стават по-оптимистични, без нещо конкретно да предизвиква това. Влиянието на Сатурн ще породи във вас силна нужда от действия, което ще генерира нови и положителни енергии, свързани с мускулите. Вие развивате бавно, но сигурно добър и все по-силен организъм и произвеждате енергия на всички нива. От друга страна трябва да контролирате повече консумацията на захар. Влиянието на Венера ще ви прави лакоми, но истинските сигнали на тялото ви имат  нужда от други източници; здравословна енергия…Медитирайте!

 

Източник: www.mikael7.com

One Response to Козирог – годишен хороскоп за 2013 година

  1. Milena Mitte каза:

    Супер!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top