Козирог – годишен хороскоп за 2012 година

октомври 22 | ,

Здраве
Излишното усърдие и постоянното недоспиване могат да докарат козирога до безсъние и нервни кризи. Към края на лятото козирозите ще разберат, че не е възможно да се живее по този начин и ще обърнат повече внимание на здравето си.

Кариера
Старите служебни отговорности и съществуващите дела в професионалната сфера са един вид на доизживяване. Това обстоятелство ще стане толкова очевидно за козирозите, че те ще започнат кардинални промени в собствената си кариера. Този етап започващ през Юни, в началото на Октомври ще доведе козирозите до нов, много значителен кариерен ръст. Само избягвайте командировките през пролетта и лятото

Финанси
Козирогът през 2012 година е длъжен да се ръководи от принципа на планирането и икономията. Не трябва да се съблазнява с ненужни покупки. Новите планове изискват нови източници на доходи, в търсенето на които козирозите ще загубят не малко време.

Личен живот
Астрологичната прогноза за 2012 година за козирозите в сферата на романтичните отнощения също говори за промени. Съществуващите взаимоотношения ще се трансформират в нови. Това е отглас от кариерната промяна. Бъдете лоялни към партньора: много вероятно е той да не преживява най-добрия си период, така че го подкрепете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top