Козирог – годишен хороскоп за 2009г.

юни 24 | ,

kozirog5КОЗИРОГ: Това не е отстъпление. Това е маневра!

Особен акцент в хороскопа на Козирозите за 2009 година е завъртането на вашия управител Сатурн в ретроградна фаза точно в новогодишната нощ.

В този момент Сатурн е стационарен и въпреки празничната суета, има смисъл да останете за няколко минути насаме със себе си, осъзнавайки, че животът прави завой и трябва правилно да почувствате задачите за това време и най-важното – да си спомните това, което не сте успели да направите през изминалата година или още по-рано.

Някъде на кръстопътя между миналото и бъдещето се намират основните проекти за предстоящата година. По този начин и на границата между Козирог и Водолей ще се осъществи съединение между Меркурий и Юпитер – в последния ден от 2008 година.

Не се отпускайте и създавайте всички необходими условия, в последния момент вие може да получите интересна информация, която ще ви настрои на нови вълни или още по-добре: това може да бъде ласкаещо предложение.

Това е възможно през януари и февруари, тогава събитията ще придобият за вас по-реалистичен и практичен характер.

Плутон вече се установил във вашия знак и не само Козирозите – всички ние сме на път да установим нов ред на нещата. И през 2009 година на два пъти състоящата се опозиция между Сатурн и Уран (през февруари и септември) ще ви покаже кои теми изискват по-голяма съсредоточеност в работата и добра реакция, за да коригирате навреме ситуацията в своя полза.

Сатурн ще бъде ретрограден до последната декада на май, затова през зимата и пролетта е по-добре да правите планове за разширяване на вече реализираните проекти. А от лятото вече може да се захващате с нови дела.

През април близкото ви обкръжение ще създава форсмажорни ситуации и едновременно с това ще плете интриги. Вършете делата си, но не игнорирайте информацията, своевременно получавайте и отговаряйте на писмата, срещайте се партньорите си, дори ако все още не планирате да променяте нищо.

Сюжетите на събитията в този период ще бъдат необичайни и интересни и е по-добре да сте в течение на всичко случващо се.

През май ви очакват промени в дома и отношенията с близките ви. По-добре от рано планирайте реконструкциите, ремонтите и покупките. Трябва да приведете в ред енергетиката на пространството и тялото си.

Първият месец на лятото ще бъде под влиянието на ретроградния Меркурий и това е добро време за отдих, ако през май сте работили на пълни обороти.

В деня на лятното слънцестоене, 21 юни, вашият управител Сатурн получава точни аспекти с Венера и Марс в Телец. Не пропускайте това време, ако романтиката в живота ви изисква вземане на важно решение.

Затъмненията през юли ще поставят нови акценти в партньорските отношения. Бъдете внимателни с емоционалния свят на тези, с които имате общи жизнени планове, и направете всичко необходимо позицията сред партньорите ви да бъде коригирана и заздравена.

17 септември е повратна точка в цикъла от събития през годината. Ако някъде сте изгубили нужната посока, то там може да се случат събития, които рязко ще ви заставят да се съберете и да оцените задачите и ролята си.

Бъдете добросъвестни – ситуациите са критични, но както обикновено, именно такива енергийно наситени части от годината ви дават възможност да достигнете до по-заплетени цели, отколкото в по-спокойни времена

Октомври е месец на делова активност, украсен с атрибутите на елитарни контакти. През ноември е по-добре да отместите емоционалните въпроси настрана, все едно не съществуват и да се съсредоточите върху нещо по-прагматично.

Месецът може да е сложен, макар че събитията придобиват тази динамика, когато проблемите се преплитат с възможностите, и е нужно да погледнете ситуацията като цяло – с всичките й възможни преимущества.

Декември ще бъде интензивен месец, когато ще решите, че сте направили много, но не е зле да преизпълните плана. Възможно е в това да има резон, но Новата година посрещаме с ретрограден Меркурий и към средата на декември вече е нужно да направите равносметка.

Последната седмица от годината ще бъде белязана от сериозни разговори и размисли. Възможно е да се открият нови пътища, но отново, както и в навечерието на 2009 година, миналото ще бъде както източник на напомняне за дългове и обещания, така и извор на резерв от ресурси и връзки.

През следващата година ви предстои да съберете в ръцете си нишките на много теми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top