Как ще сме с парите през 2010 година

март 25 | , , , , ,

moneyЗодия Овен

Представителите на тази зодия могат да си отдъхнат облекчено, тъй като според звездите те ще успеят да вържат двата края, дори и когато около тях положението е доста напечено. Овните имат вроден предприемчив дух, който им помага парите да идват при тях сами.
Да не прибягват до вземането на кредит.
Ще се справят и сами със създалата се ситуация.

Зодия Телец

Телците обикновено се справят много добре, когато става въпрос за пари. Въпреки, че те са известни със своя изискан вкус и в повечето случаи са привързани към охолен начин на живот, те много добре знаят и как да сведат разходите си до минимум когато се налага.

През следващите 12 месеца се очертва да се повиши активността във финансовата област, както при приходите така и при разходите. Трябва добре да обмислят всяка своя стъпка и да не се впускат в излишни харчове.

Зодия Близнаци

За щастие, съдбата и финансовото им състояние е в техните ръце.
Трябва да се научат да казват „НЕ“, за да не съжаляват.
Трябва да не смесват работата с удоволствията и да внимават да не се подлъжат от обещания за бързо забогатяване.
Не всичко, което блести е злато.

Зодия Рак

2010 година не е подходяща за смяна на работното място. Раците не трябва да прибягват до теглене на кредити, тъй като ще имат затруднения с тяхното обезпечаване.
Да не се замесват финансово с хора от вашето обкръ жени е.
Ако се съобразят с тези няколко неща, следващата година за тях ще протече стабилно от финансова гледна точка.

Зодия Лъв

Финансите определено са слабото им място.
„Царят на животните“ не трябва да си повзолява гордостта и упоритостта му да се превърнат в проблем или пречка, когато трябва да помолят за паричен съвет, помощ или други парични и бизнес въпроси, като плащания, договори и финансовит отговорности към другите. Трябва да бъдат открити относно ситуацията, в която се намират, в нуждите и очакванията им ида искат от другите да направят същото.
Препоръчително е да са гъвкави, открити и разумни когато обсъждат важни парични въпроси.

Зодия Дева

Следващите 12 месеца може да се окажат отличен период за техните финанси, но най- голямата пречка за увеличаване на благосъстоянието им може да се окаже, че са самите те.
Да не усложнявайте финансовите си дела, въздържайте се от преследването на пари, материални придобивки и не се сравнявайте с другите. Препоръчително е да избягват прахосването на пари. Парите ще прииждат към тях, но трябва да не се разсейват много от това и да не ги пилеят безразсъдно.

Зодия Везни

Парите могат да бъдат слабото място на Везните. Хубаво ще бъде ако се научат да казвате „НЕ” на другите и особено на себе си.
Ключът към прогреса и благополучието е въвеждането на парите им в ред.

Зодия Скорпион

Дали движат, управляват или просто уреждат документи паричните им въпроси ще бъде основно занимание за тях, заради голямото им влияние над други области от живота им. Това се отнася особено за бизнес, имуществени, семейни и домашни въпроси.
През 2010 година ще навлязат в нов етап от живота им, който ще включва преорганизиране на техните финанси.

Никога да не прибързват и да не се надценяват. Трябва винаги да четат написаното с дребен шрифт.
Годината ще е добра за тях.

Зодия Стрелец

Стрелците са изключително щедри и безотговорни по природа. Притежават завиден талант да виждат само добрата страна на нещата, но по някога се налага да бъдете малко по- отговорни що се отнася до финансови въпроси. Ще бъде разумно да намерят време да опростят финансовите си дела. Веднъж направят ли го ще почувстват, че са взели под контрол живота си. Ако бъдат предпазливи и реалисти няма да се сблъскат с финансови затруднения.

Зодия Козирог

Докато поддържат техния обикновено разумен и умерен подход към финансовите въпроси, няма причина да се тревожат за тях.
Инвестиции свързани с високите технологии, фармацевтичната и козметичната индустрия могат да се окажат доходоносни за Козирозите. Ако съумеят да бъдат разумни, тогава ще могат да смесват бизнеса с удоволствието, както и съвместен бизнес и финансови операции с други хора, които споделят техните мечти.
Да правят това, което обичат и парите ще дойдат при тях.

Зодия Водолей

Световната криза и постоянните коминтари по медиите, че предстои много тежка година ви прави ненужно предпазливи и несигурни.
Според звездите 2010 година за вас ще бъде изключително успешна и ви се дава една дългоочаквана възможност да преуспеете, така че не се колебайте- покажете, че на вас може да се разчита.
Не се подценявайте.

Зодия Риби

Не позволявайте да ви обземат ненужни финансови тревоги. Вашето силно шесто чувство ще ви помогне да избегнете съмнителни предло жени я за сделки относно акции, имущество или лични вещи.

Ако се нуждаете от помощ, подкрепа или съвет, не се колебайте да я поискате.

Източник: shashavo.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top