Как се разбират Близнаците с другите зодии:

юни 19 | , ,

Овен и близнак

И двамата са жизнени, ентусиасти и харесват разнообразието на сексуалните отношения. Лесно няма да бъдат отегчени в спалнята. Овенът може да даде на близнака твърдата насока, от която той се нуждае. Овенът е по-скоро стимулиран, отколкото раздразнен от случайните забележки на близнака. Чудесна краткотрайна връзка и добри предпоставки за дълговременен съюз.

Телец и близнак

Ревнивия телец не може да приеме флиртуващия близнак. Близнака се противопоставя и се опитва да се спаси от мрежите на телеца, сексуално телеца е твърде тъп за близнака, който от своя страна не може да даде на телеца сигурността, от която се нуждае. Ако от казаното до тук ви изглежда, че двата знака не се понасят вие сте прав. Нещастна връзка с кратък живот е най-очаквания резултат.

Близнак и близнак

Може да бъде забавно, но много скоро става нестабилно. Освен временното физическо привличане всички особености на знака показват директен път към хаоса. И двамата обичат флирта. Любовта ще бъде блудна, а брака-катастрофа. В редки случаи на успешна комбинация те са най-интересната двойка.

Рак и близнак

Опасност очаква тази връзка. Ракът е стеснителен да покаже истинските си чувства. Близнака ще си играе с любов, докато ракът я приема сериозно. Ракът се нуждае от оценка и подкрепа, докато близнака може да бъде жестоко откровен. Тези разлики в темперамента ще бъдат източник на тревоги и в спалнята. Една връзка бързо отива към края си, бракът също.

Лъв и близнак

Благородния лъв с голямо сърце е кръгъл глупак в ръцете на близнака – и го обича. Близнакът, подвижен и умен в сексуалната игра, а лъвът – отговарящ с обожание и привързаност. Лъвът е доволен да позволи на близнака да следва собствения си път без скандали и подозрения. Идеално приятелство. В една връзка ще има много смях и приповдигнатост, а за по-продължителни взаимоотношения перспективите са също блестящи.

Дева и близнак

Девата смята близнака за незрял любовник. Близнака смята девата за отегчителна. Девата има определено мнение за сексуалното поведение. Близнака е неконтролируем. След като няма огън страстта угасва. Девата ще се опита да натяква и критикува близнака, а той ще обърне очите си другаде да търси разнообразие. Двойка случайно събрали се любовници, които не трябва да мислят за бъдеще.

Везни и близнак

Привлекателна и интересна двойка. И двамата са чувствителни и се привързват и тяхното правене на любов е удоволствие. Нито един не е ревнив и с чувство за собственост, а темпераментите им си взаимодействуват и допълват. И двамата имат желание да експериментират в секса. Добра връзка. В брака везните ако убедят близнака да води сметките ще имат отлични шансове за щастие.

Скорпион и близнак

Сексуално сравними, те доказват, че грубото физическо привличане не е всичко. Скорпионът е ревнив, близнака – бягащ. Когато скорпионът държи везните твърде здраво, близнака започва да рита. След една много страстна авантюра връзката скоро изстива и се превръща в неудоволствие, даже враждебност. В брака само някоя изключителна двойка би постигнала нещо.

Стрелец и близнак

И двамата са неспокойни, променливи и недемонстративни като любовници. Близнака има тенденция да критикува стрелеца за неговото поведение под одеалото. Има и други слаби точки в тези взаимоотношения, но факта, че нито един от тях не е взискателен или с чувство за собственост е източник на силата на тази връзка, която ще започне и завърши импулсивно. И двамата трябва да поработят за успешния брак, но ако си дадат труда да го направят, той може да се осъществи.

Козирог и близнак

Нетърпелив и независим за консервативния, сериозен, обичащ дома си козирог. Известни черти от сексуалното му поведение ще се сторят на установения козирог шокиращи. Козирогът се тревожи за всички други неща, освен физическите нужди: служба, пари, кариера и намира близнака лекомислен, една връзка е възможна, а успешния брак между двамата е доказателство за това, че любовта побеждава всичко.

Водолей и близнак

Чувствителния близнак разбира и оценява фантазията на водолея. Те могат да станат авантюристични, действени любовници. Отличителна черта на тази връзка ще бъде нейната невзискателност. Любовта може би не винаги ще върви гладко, но може да бъде възбуждаща и оптимистична. Когато всичко приключи, те си остават приятели. Бракът може да бъде удобен и приятен, с повече привързаност, отколкото страст.

Риба и близнак

Те биха били по-добри, измисляйки нови сексуални схеми, отколкото привеждайки ги в действие. Рибата е твърде емоционална за близнака, чийто импулс е да се порадва на опита и да избяга. Това поражда една атмосфера на подозрение и недоверие. Между двамата може да има истинска привързаност, но има опасност несигурността да разруши тази връзка. Рискована връзка, нещастен брак.

3 Responses to Как се разбират Близнаците с другите зодии:

  1. MARTINA BLIZNACI каза:

    Луди ли стеее?

  2. Съвсем не 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top