Как се оправяте с парите?

май 8 | , ,

Овен
За вас парите са много важна част от живота. Вие искате винаги да сте на първо място и това включва и имотното състояние. Няма да допуснете да сте по-назад от другите. Сравнявате се само с по-богатите от вас и това ви стимулира да печелите повече и повече пари.
Печелите ги лесно и бързо. Обичате сами да си плащате сметката и да не сте задължени на другите. Винаги успявате да сте сред първите.

Телец
За да се чувствате стабилно и уверени, ви трябват много пари. Мислите си, че никога няма да спечелите толкова, колкото ви трябват. Колкото и много да имате, все повече и повече ви трябват, защото си поставяте нови цели. Парите ви дават независимост и самочувствие. За да демонстрирате благосъстоянието си, сте склонни да харчите безразсъдно.

Близнаци
Въображението ви работи само за да си представите, че имате много пари. Вие цените парите и сте склонни вместо да ги складирате в кутийка или в банката, да се впуснете в рисковани инвестиции. В очакване на лесна и бърза печалба, сте склонни да рискувате и да загубите много пари. Не се влияйте от чуждите съвети, а следвайте само собствените си решения.

Рак
Ако искате да пестите, то влагайте парите си в произведения на изкуството. За вас парите означават стабилност и сигурност в живота. Богатството не е някакъв идеал, а необходимост, за да се чувствате спокойни. Способни сте на всичко, за да имате пари. И го постигате. Колкото повече пари изкарвате, толкова по-щастливи се чувствате.

Лъв
Харчите пари за хазарт – лотария, тото и всичко, което изскочи пред очите ви. Обичате да харчите, но на моменти вие направо пилеете. С царствен размах пръскате пари за съвсем ненужни неща, а после съжалявате. Но не за дълго, защото отново парите идват при вас и ви подканват да наминете към казиното. Пазете се.

Дева
Вие сте най-пресметливите хора. Няма да дадете и една излишна стотинка. Добре преценявате за какво да харчите и понякога сте педантично стиснати. Можете да похарчите много пари за образование или за изкуство. В тази област вие не правите сметка. Склонни сте да похарчите всичко за семейството си без да броите себе си в това число и често пренебрегвате собствените си нужди. Вярвате, че пари се изкарват само с труд.

Везни
Ако работите сами, вие бихте загубили пари и бихте се разорили. Вие трябва да работите в колектив, за да спечелите. За вас финансовото състояние е мерило за характера на човека. Не бихте обърнали внимание на хора, които нямат достатъчно пари. Като пеперуди кръжите само около бляскавите и светещи от златни накити хора.

Скорпион
Вие сте родени за инвеститори. Чудесно управлявате чуждите пари и извличате за себе си огромна изгода от това. В никакъв случай не се доверявайте на други хора за парите си, защото със сигурност ще ви излъжат, колкото и близки да са ви те. Вярвайте само на собствените си преценки и не споделяйте плановете си с никого.

Стрелец
Обичате да живеете на по-широко, отколкото можете да си позволите и то само за да покажете на другите колко сте добре и колко сте богати. Затова често изпадате в депресии, когато парите ви свършат и не знаете как да продължите. Склонни сте да живеете от кредити, но пък и не можете да си правите сметката, затова трудно ги връщате.

Козирог
Сами си налагате аскетичен и лишен от лукс живот, само и само да не похарчите пари. Вие лесно печелите и затова нямате основание да се ограничавате. Не е нужно да пилеете пари, просто си осигурявайте повече развлечения и почивки, пътувания. От това няма да обеднеете. Не взимайте пари назаем.

Водолей
Работете в екип с талантливи и всеотдайни хора. Тогава ще забогатеете още на младини. Парите ще ви дадат отличен старт и много възможности в живота. Вие обичате парите и те ви обичат. Винаги имате пари в портфейла си и се справяте поразително добре в умножаването им.

Риби
Вие сте склонни повече да мечтаете за пари, отколкото да се впуснете в работа, за да ги спечелите. Бъдете по-активни, по-борбени и по-амбициозни и ще видите, че мечтите се Сбъдват. Спечелили добро състояние, вие често ставате покровители на изкуството, големи дарители или спонсори на спорта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top