Как да спортуваме според зодиака?

юли 19 | , , ,

Овен:
Пийте по много вода. Като огнен знак, вие изгаряте много течности и се нуждаете от тях повече от средното. Упражнявайте се енергично и активно. Правете дълги преходи или се катерете, тичайте или плувайте сред природата. Трябва ви разнообразие, за предпочитане на открито.

Телец:
Имате бавен метаболизъм, и като енергичност градинарството е естествено за вас. Но вие може също да искате да опитате и танци, и така може да използвате вашето блестящо чувство за ритъм. Каквото и да изберете, имате нужда от редовни упражнения и прост режим. Гърлото ви е слабо място, пазете го.

Близнаци:
Забавлявате се с нервите си, така че спокойствието се превръща в абсолютна необходимост за вас. Йога напълно ще промени живота ви. Много е вероятно белите дробове да са ви слабо място, така че погрижете да практикувате дълбоко дишане. Упражняване е по-добре да бъде забавен или тя няма да се държи интереса Ви за дълго.

Рак:
Трябват ви такива упражнения, които можете да правите и дома. Инвестирайте в домашни уреди и касети с упражнения. Тъй като се управлявате от Водата, плуване също е особено подходящи за вас. (Рак правила гърдите.) Употребявайте протеинови вафли – те ще ви помогнат да преодолеете вашата слабост да към сладкишите.
Лъв:
Обичате занимания, на които можете да демоснтрирате хубавата си фигура.. Вие имате огромна енергия и сте брилянтни танцьори, но не забравяйте и да спите(лъвовете спят двадесет часа на ден!). Вашето слабо място е сърцето, затова не го претоварвайте – практикувайте както аеробика, така и почивка.

Дева:
Дълги разходки, всеки ден, са идеалното упражнение за вас. Спирайте свръхактивния си ум има най-малко два пъти на ден с релаксация и медитация, както и на всеки няколко месеца, дългата пауза е абсолютно задължителна за вас. Най-добрият спорт за Девата е плуването със специфичен, ориентиран към детайлите и структуриран режим.

Везни:
Зачитайте на възходите и паденията на енергийното си ниво. Сутрин ви трябват съвсем леки упражнения, наблягайте на задните екстензии укрепване на долната част на гърба ви. Вечерите са най-подходящи за танци и аеробика. Отпадналостта и умората идва от твърде многото въглехидрати и липсата на достатъчно вода. Пийте повече чиста вода!

Скорпион:
Способни се на изтощителни и предизвикателни сутрешни упражнения, за разлика от повечето други знаци. Това ви прави истински шампион. Само внимавайте да не използвате вашите фитнес предизвикателства, за да се скрие от чувствата и емоционалността ви – това може да предизвика здравни проблеми. Заложете на фибрите, на ниското съдържание на мазнини и многото вода.

Стрелец:
Най-добрите спортове за вас са бягане, ходене, езда, тенис и стрелба с лък. Можете буквално да се разболеете, ако не спортувате достатъчно, като същото важи и за дълбокото дишане, като последното наистина е важно за вас. Кажете “Да” на йога!

Козирог:
Не правете нищо твърде изморително, скъпи Козирози, защото коленете са най-слабото ви място. Вместо бягане, опитайте леко ходене, плуване или езда. Вие сте роден катерач, и дотогава, докато не прекалявате, вие винаги ще стигаате до върха!

Водолей:
Вие се справяте най-добре с необичайни упражнения на открито, като сърфинг, гмуркане, парапланеризъм или парашутизъм. Също така, упражнения, който ви позволяват да се изразите най-добре, като аеробен танци, например, са задължителни. Винаги, когато имате да упражняват в залата, се уверете, че имате музика, която са ви вдъхновява. Водолей управлява кръвната циркулация, така че се движете.

Риби:
Като най-водни от водните знаци, трябва да бъдете внимателни за задържане на вода и подуване на корема. По ирония на съдбата, като колкото повече време прекаравате във вода време във вода – с плуване, а дори и с къпане – толкова се намлява риска от това.. Пийте негазирана вода, не пропускайте съня си; бъдете внимателни със стъпалата си и опитайте Тай Чи!

One Response to Как да спортуваме според зодиака?

  1. Dreme Mi Na Pulovera каза:

    Вярно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top