Как да се разделим със Скорпиона

август 1 | ,

Пътят на оттеглянето може да бъде опасен. Скорпионът има лош характер и една открита конфронтация може да бъде катастрофална. По-добре да се използват заобикалящи методи. Откажете му привързаността, от която толкова се нуждае. Не си давайте труд да го целувате, прегръщате или убеждавате с думи в своята любов. Поставяйте своите собствени интереси на първо място, оплаквайте се, че не получавате достатъчно внимание. Подчертавайте ясно и точно какво са направили погрешно по всеки повод.

Монополизирайте разговорите, даже когато не знаете какво точно приказвате. В спалнята не им разрешавайте да правят всичко по начина по който те искат, никога не ги хвалете. Ако сте жена, опитваща се да скъса с мъж скорпион, бъдете лоша домакиня и оставете къщата да западне. Канете хора, които са склонни да разрушат вашето гнездо. Ако сте мъж ръсете пепел навсякъде, разхвърляйте дрехите и вестниците си, оставяйте мръсни следи по стените и вратите. Да разрушавате дома на скорпиона е равносилно на това да изразявате съмнения в неговите способности.

Накарайте ги да ревнуват, а след това се присмивайте на тяхното чувство за собственост и се занимавайте със собствените си неща. Ако искат обяснение, предложете някакво, което е някаква фикция. Скорпионът няма да издържи дълго, но помнете: никога не спорете. Вие можете да разрушите връзката, но бихте могли и да не останете жив!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top