Как да пестим пари според зодията ни?

септември 5 | , , , , ,

В днешно време живота предлага много изкушения и удоволствия, които постоянно ни карат да харчим и да харчим. Оказва се обаче, че в момент като този, когато финансовата криза вилнее с пълната си сила, трябва да променим начина си на живот. На всеки от нас се налага да се замисли върху доходите си, да ги преразпредели и да помисли за бъдещето си. Това се оказва, че изобщо нене лесно, но за всяка зодия има определени начини, които биха подействали..само опитайте

Овен
Дори  да не сте склонни, премахнете от живота си неща, които изглеждат от жизнена важност, но всъщност лесно можете да се лишите от тях. И така-  спрете да ходите с автомобила си на работа!  Ако използвате градски транспорт, със сигурност ще спестили доста средства. А ако ходите пеша или с колело, ще постигнете и друг полезен резултат- спортната ви форма ще се подобри и ще започнете да се подготвяте за любимия си летен сезон.

Телец
Вие сте изключително отдадени на работата си и държите на домашния уют. Затова най- лесно осъществимо за вас е да се откажете от всички излизания и купони навън, които водят до големи харчове. Вкъщи и без това се чувствате добре- използвайте този факт, за да заделяте настрани малко повече.

Близнаци
Пестенето изглежда непосилна задача, когато държите цялата заплата в джоба си. За да не харчите, трябва да държите парите далеч от себе си. Затова най- добрият вариант е да откриете сметка- депозит, в която можете да внасяте, но да теглите след определен период. Така едновременно ще се съобразявате с нуждите си и ще заделяте известни суми настрани.

Рак
Вие сте достатъчно мобилизирани и сериозни и като че ли нямате огромна нужда от съвети как да се ръководите финансовото си състояние. С него се справяте чудесно и дори не пропускате да поучавате хората около вас, които много по- трудно се противопоставят на изкушенията. Мислите в перспектива и сте предпазливи, а това е най- добрата комбинация.

Лъв
Как да се отделите от навиците си, когато те ви носят такава жузнена наслада? Може би си задавате точно този въпрос, но ако искате да устоите на финансовата буря, трябва за малко да се лишите от луксозния си живот. Само ако за няколко седмици не влизате в скъпите бутици за дрехи , аксесоари и бижута, ще спестите достатъчно, за да преживеете трудностите.

Дева
Практични хора като вас, когато изпаднат в трудности стават доста изобретателни.Но един съвет никога не е излишен. Вие харчите прекалено за различни аксесоари за дома- свещи, вази, възглавници, ароматизатори и всякакви други глезотии, от които можете да се лишите. Сорете да ходите по малките дизайнерски магазинчета или по големите хипермакети за дома- така ще запазите доброто си финансово състояние.

Везни
За вас най- добрият начин а пестите е да поверявате парите си на човек, който е поне на 500 км от вас. Ако ги сложите в банка- няма да се стърпите да не ги изтеглите, ако ги държите вкъши, няма да оцелеят повече от обичайното. Затова всяка сума, дори съвсем малка, давайте на някой да държи далеч от вас. Иначе ще я похарчите на секундата в първия магазин за козметика или обувки.

Скорпион
Вие ще започнете да спестявате пари само, когато някой се заяде с вас, убеждавайки ви , че не можете да го направите. Трябва да се събуди инатът ви, защото тогава ще направите всичко с необходимия хъс и твърдост. Това е един добър повод да видите положителните страни на ината си, който до сега повече ви е пречил.

Стрелец
Вие сте авантюристи и обичате природата, затова най- лесно ще ви бъде ако се докоснете до нея в моментите, когато имате нужда да спестите. Навън е пролет, така че можете да посетите любимите си места, носейки със себе си лаптоп и безжичен интернет ако се налага да работите. Така ще спесите от всичко- от сметки, от пазаруване, от транспорт и ще се заредите с положителна енегрия.

Козирог
Когато чуете за финансова криза, косите ви настръхват и се плашите до смърт.  По принцип не сте много щедни, но сега ставате направо стиснати- преди така сте дразнили хората, но сега ще го приемат като добър пимер. Заедно с това ще намерите и кой да ви помага, защото е най- лесно да пестищ своите пари, когато харчиш чуждите.

Водолей
Вие не харчите прекалено, защото по принцип сте разумни. Но семейният бюджет все пак се опустошава от всичите ви близки. Искате да запазите финансовата си стабилност? Тогава стегнете редиците в домашния отряд.  Отпускайте на децата си определени суми, обяснявайки им, че трябва да се съобразяват с тях. А ако половинката ви също не може да си сложи мярка, включете го в групата на децата и приложете същата схема.

Риби
Вие държите изкуството в ръцете си. И ако на другите се налага да пестят, за да запазят нивото си, то вие имате възможността да използвате кризата, за да развиете талантите си. Опитайте нещо, което винаги сте искали- започнете да заработвате допълнително, като продавате произведенията си- картини, скулптури, рисунки..всичко, което произлиза от вас може да намери страхотно приложение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top