Какъв ученик си според зодиака?

март 11 | ,

ОВЕН – Овните са адски добри по математика и физика, ако биенето на очи се изучаваше в училище, щяха да бъдат велики.

ТЕЛЕЦ – Напредва бавно, но сигурно по-повечето предмети. Ако искат да постигнат невероятен успех, трябва да се откаже от тъпия си инат, защото ако невнимава в час ще изгуби.

БЛИЗНАЦИ – Те са гадно интелигенти и макар, че не са върха по някой предмети, успянат да връжат добър успех. Падат си по клюките и интригите.

РАК – Добри ученици, но се нуждаят от силен напън, за да преминат в по-горен клас. Трябва да са в настоение, за да се съсредоточат.

ЛЪВ – Падат си по неразборийте. Уроците за тях са досадно задължение в невероятното приключение наречено живот.

ДЕВА – Правят всичко по свой начин. Съучениците им ги харесват, но учителите не могат да търпят всезнайковщината им.

ВЕЗНИ – Мислят, че даскалото е благословено място за обществения живот. Мързи ги да учат, а и учителите им развалят удоволствието.

СКОРПИОН – Страхотни са във фотографията, падат си по математиката, като решават задачи с дори с много трудни формули. На изпити са ненадминати.

СТРЕЛЕЦ – Ненавиждат учителите. Те са най-непокорните личности в класа. Учат само по предмети, който им харесват, поради тази причина успехът им почти винаги е доста променлив.

КОЗИРОГ – Любимци на учителите. Те са кротички и ученолюбиви и все пак странно как, но не толкова умни, както другите. Въпреки това учениците преписват от тях.

ВОДОЛЕЙ – Обичат да правят всичко по своему, като трудно приемат странични съвети, а учителите много не одобряват подобно поведение. Хитруват мързеливо и честичко бягат.

РИБИ – Обичат да пишат стихове, където са ненадминати. Питай ги обаче за задачи, химически формули или логика – ще изкуфеят, там е слабото им място.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top