Какво обичат да получават, като подаръци, различните зодиакални знаци?

февруари 10 | , , ,

Какво обичат да получават,като подаръци,различните зодиакални знаци? С какво да зарадвате близките си,ако се чудите още,прочете тази статия и не се чудете повече.

Овен-обича скъпите,стойностни подаръци.Няма да оцени символиката,както и да се зарадва на саксия с цвете,или вратовръзка.Ако не можете да си позволите скъп подарък,заложете на хубав парфюм или класически одеколон.Овенът обича да получава и да подарява подаръци.Той е знака държащ най много,на поздравите,жестовете и вниманието.Честолюбив и горд,той не би ви простил,ако забравите ,да го уважите в Коледната нощ с подарък.

Телец-практичен и търпелив знак,който бързо губи интерес.Той няма чувсво за хумор,не експериментирайте с подаръци от секс шопа или куку магазина,само ще го раздразните.А,всички знаем,какво става,когато бикът е разярен.Не обича експериментите,но е непрентенциозен,затова практичният подарък поднесен с усмивка,ще го разнежи.

Близнаци-блестящи,изискани и изтънчени представителите на този знак,обичат красивите подаръци.Пестеливи,не обичащи прахосването на пари,те ще се зарадват искрено на стойностна енциклопедия или красива картина.

Рак-открити и честни,те с радост,ще ви кажат,какво искат за подарък.Просто ги попитайте,за какво си мечтаят,и изпълнете желанията им спрямо възможностите си.Рака не държи много на тези неща,затова дори и да му дадете банкнота в плик,няма да се разсърди.

Лъв-разточителни,витални и обаятелни личности.Стремят се към прожекторите и вниманието непрекъснато.Обичат лукса и удобството и знаят тяхната цена.Ще зарадавате лъва със скъп телефон,компютър или още по-добре кола.Ако не ви е по силите,спрете се на бижу за жените и скъпи пури за мъжете.

Дева-капризни и взискателни,те не биха оценили всеки подарък.Трудно можете да им угодите,затова трябва добре да ги познавате,за да нацелите вкуса им.Държащи изключително на външният си вид,те обичат да бъдат глезени с масажи,СПА-процедури,козметични интервенции.Зарадвайте ги със класна козметика или с час при най-посещаваният козметик в града.

Везни-вечни авантюристи и новатори.Те лесно могат да бъдат впечатлени,ще се зарадват дори на приготвена торта от вас или стилно бельо.Обичащи предизвикателствата,вечно търсещи и неуморими в стремежа си да се себедоказват.Обичат повече да подаряват,отколкото да получават подаръци.Прекрасна зодия,нали?

Скорпион-сложни,прикрити и трудно разгадаеми личности.Не е лесно да се подбере подарък,който да не метнат на другия ден в шкафа с досада.Не обичат да подаряват,сигурно затова и нямат големи очаквания,когато настъпи коледното време.Въпреки това,поднесете им нещо от сърце и се надявайте да сте налучкали вкуса им.

Стрелец-силна,амбициозна зодия.Не признава спънки и проблеми,води се напред единствено от стремежа си да побеждава.Оценете таланта му на победител,и му подарете нещо,което символизира успеха.

Козирог-спокойна,земна и уравновесена зодия.Сама си прави най-хубавите подаръци,затова предпочита парите в брой.Няма да признае,но изключително много държи на жестовете и вниманието около празниците.Ако го пренебрегнете,този знак ще запомни и ще ви го напомни при първия възможен случай.

Водолей-романтични,неподкупни със свой поглед и разбиране за живота.Биха харесали нещо,което другите не биха погледнали втори път.Не са подвласни на парите,знаят,че има и други важни неща в живота.Любезни и добронамерени те ще ви благодарят,за всеки подарък и няма да ви дадат повод да си мислите,че сте сбъркали с избора си.

Риби-интуитивни,тревожни и разкъсвани от противоречия хора.Обидчиви и лесно раними,бъдете внимателни с тяхната нежна природа.Силно вярващи и ценящи истинските приятелства,те ще се зарадват на излет сред природата.Ще ги накара да се усмихнат и красиво цвете в саксия.Само не очаквайте да ви благодарят,няма да го направят.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top