Какви сте били в миналия си живот ? част 1

юли 20 | ,

Чудели ли сте се някога какво се е случвало през по-миналите ви животи? Слънчевите знаци могат да ви разкрият част от мистерията.

Овен (21 март – 19 април)

В сърцето си, Овен, ти си воин… и винаги си бил. Спомените за слава на бойното поле все още са живи в душата ти, а това обяснява защо толкова бързо заемаш защитна или бойна позиция. Може да си бил племенен воин в древна Палестина или пък си се бил като нинджа по азиатските земи. Нищо чудно и да си използвал атлетските си умения като бегач в древна Спарта или пък да си защитавал македонския си крал. Предизвикателството за теб в момента е да се концентрираш повече върху мира, отколкото върху войната.

 

Телец (20 април – 20 май)

Дълбоката любов към природата е в твоята душа, Телец, заради животите, прекарани в отглеждане на растения и животни по места като Тайланд или Южните морета. Копнееш за красота и занаятчийски изделия като гоблени и обувки, както в ориенталските култури. Там ти си развил чувствеността си. В проколумбийска Америка си почитал Земята като твоя майка. Когато се придържаш към материалното, помни, че Тя носи твоята истинска сигурност.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Винаги си бил немирна душа, Близнаци, дори и в предишните си животи. Търсил си действие и приключение в Европа през Средновековието, може да си бил сред благородниците във Франция или Англия. Участвал си в турнири или си търгувал в Китай или Индия. Често си предавал съобщения или си бил преводач. Жаждата ти за знание и за напознатото води до прекалено развит ум. Сега обаче е време да култивираш сърцето.

Рак (21 юни – 22 юли)

През миналите си животи често си присъствал на семейни драми, Рак. Понякога си играл ролята на грижовната майка, а друг път – на детето бунтар. Вероятно си живял в матриархални общества като ранен Египет, по време на който се почитала Великата майка като всемогъща. Въпреки че си се научил да се грижиш за деца и други нуждаещи се, трудно ти е да развиеш своята индивидуалност. Опитай се да се опознаеш.

Лъв (23 юли – 22 август)

Кралска кръв тече във вените ти, Лъв. Детските ти мечти за крале и кралици от Европа и древна Месопотамия може да се коренят в далечните ти спомени. Чудил ли си се защо винаги ти е приятно да си в центъра на събитията? Прекарал си много живот като почитан изпълнител – от римски гладиатор до италиански оперен певец. Или вероятно си бил важен генерал на викингите. Егото ти е добре развито – използвай го сега и за доброто на другите.

Дева (23 август – 22 септември)

Способността ти да служиш на другите и да ги лекуваш не е нещо ново за теб на духовно ниво, Дева. Май си бил монах или монахиня в средновековна Европа, като си се жертвал за другите. Ти буквално си можел да разделиш житото от плявата, защото си бил билкар или фермер в келтските земи. Докато си направлявал младежи в амазонско племе, си станал страхотен учител. Предизвикателството ти е да намалиш темпото и да се наслаждаваш на живота.

One Response to Какви сте били в миналия си живот ? част 1

  1. ღ Our Style ღ каза:

    Interesno….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top