Какви сте били в миналия си живот ? част 2

юли 20 | ,

Везни (23 септември – 22 октомври)

Представи си как прекосяваш градините в двора на Луи XIV. Чувствеността ти и любовта към красотата са се развили дълго преди този твой живот, Везни. Вероятно си бил сред най-великите художници или поети на времето си в древна Индия или класическа Гърция. Апогеят ти е бил по време на италианския Ренесанс. Чувството ти за справедливост също се е развило изключително изострено. Време е да балансираш двете.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Душата ти често преминава през тъмни и опасни сфери, Скорпион, докато търсиш по-дълбокият смисъл. Може да си бил роб или наложница в Древна Персия, където си се научил да пазиш достойнството си. Или вероятно си бил средновековен алхимик или астролог, разкриващ тайните на вселената. Няма да е случайно, ако си бил сред културно напредналите китайци, където си се научил да си точен и изпълнителен… но също така от тогава си започнал да потискаш чувствата си. Честността е предизвикателството ти за този живот.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Търсейки свободата си, Стрелец, ти си изследвал света цели хилядолетия. Може да си прекосил страната в покрит файтон или океана като испански изследовател. Никак не се колебаеш да нападаш и да сразиш културите, които срещаш, ако е за твое собствено добро. Вероятно си бил свещеник или евангелистки мисионер. И в двата случая, бил си разделен от семейството и народа си. Станал си гражданин на света, но сега целта ти е да пуснеш вече корени и да разцъфтиш.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Винаги си бил мъдър за годините си, Козирог… защото си прекарал цели животи в усъвършенстване. Може би си бил сред коренните жители на Северна Америка, където си свикнал да живееш близо до природата и да си мъжкият лидер. По природа си строител и може да си помагал в конструирането на пирамидите в Египет или Перу, откъдето тепърва са започнали духовните ти интереси. Сега съчетай материалното и духовното… създавайки рай тук, на земята.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Ролята ти като мечтател и фантазьор датира още от минали животи, Водолей. Според Едгар Кейс, знакът ти е свързан с праисторическата цивилизация на „космическата ера” – Атлантида, която е потънала отдавна под океана поради неправилно използвана технология. Нищо чудно, че си така зарибен по компютрите, математиката и символичните системи като астрологията. В древен Багдад може да си бил магьосникът на краля. Или по-наскоро си помагал да развият познанието за атомната енергия. Трябва да използваш брилянтността си в служба на човечеството.

Риби (19 февруари – 20 март)

Ти си „стара душа”, Риби – това може да бъде последният от многото твои животи. Дълго си потискал егото си с по-висша цел (вероятно си бил лечител или духовник), така че светлината на любовта и състраданието те озарява. Свикнал си да се жертваш, та дори и буквално като жертвоприношение от ацтеките на земята. Може да имаш и подсъзнателни спомени като последовател на Исус. Ти винаги пренебрегваш личните си нужди в името на чуждото добро… нека все пак и твоите нужди бъдат задоволени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top