Какви сме били в миналия си живот

ноември 25 | , , ,

minal_jivotЧудели ли сте се някога какво се е случвало през по-миналите ви животи? Слънчевите знаци могат да ви разкрият част от мистерията.

 

Овен (21 март – 19 април)

В сърцето си, Овен, ти си воин… и винаги си бил. Спомените за слава на бойното поле все още са живи в душата ти, а това обяснява защо толкова бързо заемаш защитна или бойна позиция. Може да си бил племенен воин в древна Палестина или пък си се бил като нинджа по азиатските земи. Нищо чудно и да си използвал атлетските си умения като бегач в древна Спарта или пък да си защитавал македонския си крал. Предизвикателството за теб в момента е да се концентрираш повече върху мира, отколкото върху войната.

 

Телец (20 април – 20 май)

 

Дълбоката любов към природата е в твоята душа, Телец, заради животите, прекарани в отглеждане на растения и животни по места като Тайланд или Южните морета. Копнееш за красота и занаятчийски изделия като гоблени и обувки, както в ориенталските култури. Там ти си развил чувствеността си. В проколумбийска Америка си почитал Земята като твоя майка. Когато се придържаш към материалното, помни, че Тя носи твоята истинска сигурност.

Близнаци (21 май – 20 юни)

 

Винаги си бил немирна душа, Близнаци, дори и в предишните си животи. Търсил си действие и приключение в Европа през Средновековието, може да си бил сред благородниците във Франция или Англия. Участвал си в турнири или си търгувал в Китай или Индия. Често си предавал съобщения или си бил преводач. Жаждата ти за знание и за напознатото води до прекалено развит ум. Сега обаче е време да култивираш сърцето.

Рак (21 юни – 22 юли)

 

През миналите си животи често си присъствал на семейни драми, Рак. Понякога си играл ролята на грижовната майка, а друг път – на детето бунтар. Вероятно си живял в матриархални общества като ранен Египет, по време на който се почитала Великата майка като всемогъща. Въпреки че си се научил да се грижиш за деца и други нуждаещи се, трудно ти е да развиеш своята индивидуалност. Опитай се да се опознаеш.

Лъв (23 юли – 22 август)

 

Кралска кръв тече във вените ти, Лъв. Детските ти мечти за крале и кралици от Европа и древна Месопотамия може да се коренят в далечните ти спомени. Чудил ли си се защо винаги ти е приятно да си в центъра на събитията? Прекарал си много живот като почитан изпълнител – от римски гладиатор до италиански оперен певец. Или вероятно си бил важен генерал на викингите. Егото ти е добре развито – използвай го сега и за доброто на другите.

Дева (23 август – 22 септември)

 

Способността ти да служиш на другите и да ги лекуваш не е нещо ново за теб на духовно ниво, Дева. Май си бил монах или монахиня в средновековна Европа, като си се жертвал за другите. Ти буквално си можел да разделиш житото от плявата, защото си бил билкар или фермер в келтските земи. Докато си направлявал младежи в амазонско племе, си станал страхотен учител. Предизвикателството ти е да намалиш темпото и да се наслаждаваш на живота.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Представи си как прекосяваш градините в двора на Луи XIV. Чувствеността ти и любовта към красотата са се развили дълго преди този твой живот, Везни. Вероятно си бил сред най-великите художници или поети на времето си в древна Индия или класическа Гърция. Апогеят ти е бил по време на италианския Ренесанс. Чувството ти за справедливост също се е развило изключително изострено. Време е да балансираш двете.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Душата ти често преминава през тъмни и опасни сфери, Скорпион, докато търсиш по-дълбокият смисъл. Може да си бил роб или наложница в Древна Персия, където си се научил да пазиш достойнството си. Или вероятно си бил средновековен алхимик или астролог, разкриващ тайните на вселената. Няма да е случайно, ако си бил сред културно напредналите китайци, където си се научил да си точен и изпълнителен… но също така от тогава си започнал да потискаш чувствата си. Честността е предизвикателството ти за този живот.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Търсейки свободата си, Стрелец, ти си изследвал света цели хилядолетия. Може да си прекосил страната в покрит файтон или океана като испански изследовател. Никак не се колебаеш да нападаш и да сразиш културите, които срещаш, ако е за твое собствено добро. Вероятно си бил свещеник или евангелистки мисионер. И в двата случая, бил си разделен от семейството и народа си. Станал си гражданин на света, но сега целта ти е да пуснеш вече корени и да разцъфтиш.

Козирог (22 декември – 19 януари)

 

Винаги си бил мъдър за годините си, Козирог… защото си прекарал цели животи в усъвършенстване. Може би си бил сред коренните жители на Северна Америка, където си свикнал да живееш близо до природата и да си мъжкият лидер. По природа си строител и може да си помагал в конструирането на пирамидите в Египет или Перу, откъдето тепърва са започнали духовните ти интереси. Сега съчетай материалното и духовното… създавайки рай тук, на земята.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

 

Ролята ти като мечтател и фантазьор датира още от минали животи, Водолей. Според Едгар Кейс, знакът ти е свързан с праисторическата цивилизация на „космическата ера” – Атлантида, която е потънала отдавна под океана поради неправилно използвана технология. Нищо чудно, че си така зарибен по компютрите, математиката и символичните системи като астрологията. В древен Багдад може да си бил магьосникът на краля. Или по-наскоро си помагал да развият познанието за атомната енергия. Трябва да използваш брилянтността си в служба на човечеството.

Риби (19 февруари – 20 март)

 

Ти си „стара душа”, Риби – това може да бъде последният от многото твои животи. Дълго си потискал егото си с по-висша цел (вероятно си бил лечител или духовник), така че светлината на любовта и състраданието те озарява. Свикнал си да се жертваш, та дори и буквално като жертвоприношение от ацтеките на земята. Може да имаш и подсъзнателни спомени като последовател на Исус. Ти винаги пренебрегваш личните си нужди в името на чуждото добро… нека все пак и твоите нужди бъдат задоволени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top