Искате куче? Съобразете се със вашата зодия

юли 28 | , , ,

Не случайно наричат кучето най-добрият приятел на човека, та нали вече е всеизвестен факта, че домашния любимец прилича на собственика си. За това, когато сте събрали необходимото желание да си вземете куче, съобразете се със зодията си.

Овен
Ако вие сте представител на тази своенравна и силна зодия, изберете куче, което да отговаря на вашия начин на живот. Заложете на боксера – той е достатъчно смел за вас, достатъчно енергичен и с достатъчно ярко изразен характер.

Телец
Телците ценят у хората силата и верността. Умеят да ценят сигурността и за това се нуждаят от истински пазач като немския дог. Тази порода отговаря и на чувството за естетика и красота на телците.

Близнаци
Необходимо ви е куче с игрив характер и интелигентност, което може да учи номера. Често това са малки и симпатични кученца като чау-чау.

Рак
За артистичните и чувствителни представители на тази зодия подхожда куче, което наистина да бъде част от семейството – гальовно, пухкаво и нежно, например – пекинез.

Лъв
За тази царствена зодия е важно домашния любимец да бъде благороден, красив и интелигентен. В такъв случай едва ли има по-подходяща порода от колито.То ще бъде повод за гордост на стопанина си с аристократичната си осанка и вродена грация.

Дева
Почитателите на реда и абсолютни чистофайници, Девите ще бъдат във възторг от френския булдог. Той е известен със спокойствието си и изключително търпелив към децата. И със сигурност ще спазва свещения ред в къщата.

Везни
Една истинска Везна е склонна направо да се влюби в куче като пудела, заради неговата жизненост, съчетана с финес и интелигентност.

Скорпион
Скорпионът обича да бъде слушан и да възпитава. И за това много ще му допадне немската овчарка, която е изключително умна и може да се дресира много успешно и да овладее цял набор от номера. Освен това е много смел представител на вида си и наистина ви “разбира”, когато му говорите.

Стрелец
Приключенският дух на Стрелеца и любовта му към природата изискват подходяща компания. Някой, който може да издържи на темпото им и е във възторг пред перспективата да прекарва по–голямата част от деня си на открито. Тази подходяща компания са представителите на всички ловни породи, например сетера.

Козирог
Козирозите обичат сигурното и солидното. Ще им допадне сериозния характер и внушителните размери на бретонските породи.

Водолей
Водолеите са ексцентриците на зодиака и би им подхождало също такова куче. Например афганската хрътка. Тя ще се намести в света на Водолея с финес и със сигурност ще се чувства комфортно там, а пък той ще бъде доволен от аристократичното й присъствие.

Риби
За рибите от най-голяма важност са нежността и добрината. Санбернарът с неговата жертвоготовност е способен с лекота да спечели симпатията им, на което той ще отговори с невероятна преданост.

2 Responses to Искате куче? Съобразете се със вашата зодия

  1. Marina Nikolova каза:

    Аз съм зодия риби и предпочитам Голден Ретривър . Защото на Санбернарът му течът лигите и има много козина. 🙂

  2. гергана иванова каза:

    az sam zodiq lav no imam laborador retrivar

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top